Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
blog-globber-1-1100x400-4.jpg

Zakaj je dobro imeti zložljiv skiro?

Preverite najpogostejše razloge, zakaj je za otroke ali najstnike dobro imeti zložljiv skiro.

1. Kamorkoli greste, otrok želi s seboj imeti skiro

Ne glede na to, ali greste na sprehod v park, nakupovalni center ali k sosedu na piknik, skiro gre vedno z vami. Če ne drugače, za vsak slučaj, če bi se pokazala priložnost za vožnjo. 🛴 👧 👦 Skiroji Globber so zelo priročni. Zlagajo se na enostaven način in ko so zloženi, zavzamejo relativno malo prostora. Lahko jih prevažate v prtljažniku avtomobila ali jih zložene prenašate v roki, tako da so na voljo vsak trenutek. Po uporabi jih zložene potisnete v prazen prostor pri omari ali pod posteljo. Zmagovalna rešitev tako za starše kot tudi otroke. :)

blog-globber-2-1100x500.jpg

2. Otrok se noče nehati voziti s skirojem (kar čisto razumemo!)

Popolnoma jasno nam je, zakaj se otrok enostavno noče in noče nehati voziti s skirojem Globber. Vožnja na 2-kolesnem ali 3-kolesnem skiroju je zelo zabavna, polna adrenalina in novih dogodivščin. Toda staršem nam je včasih vsega skupaj kar malo preveč. Situacija pa ni brezizhodna. Ko otrok resnično prestopi mejo in ne upošteva vaših zahtev, mu skiro vzemite in ga enostavno zložite. Zabave je konec! 😜

3. Otrok bi imel rad nov skiro, toda doma nimate več prostora

Omare so polne, klet je zabasana s starimi oblačili in otroško opremo, ki jo hranite za naslednjega otroka, v garaži že imate dva avtomobila, prostora enostavno ni. Toda vaš otrok si neznansko želi novega skiroja. Skiroji Globber zavzamejo zelo malo prostora. Če na tleh ni več prostora, lahko razmislite tudi, da bi ga obesili na steno.

4. Organizirate igralne urice z otrokovim sošolcem?

Igra s skirojem prinaša veliko možnosti zabave in zdravega gibanja na zraku. Ko pa se prijatelja utrudita, s pritiskom na gumb vozilo zložite in ga shranite v prtljažnik.

blog-globber-3-1100x500.jpg

Podjetje Globber velik poudarek daje na sisteme zlaganja svojih skirojev, ki so na voljo za otroke od 3. leta starosti dalje.

V trgovinah Baby Center in na spletu so na voljo naslednji Globber skiroji:


Oglejte si tudi ostale Globber izdelke:

Tricikel Explorer 4 v 1 - zeleno/moder | Baby Center Slovenija
Globber Tricikel Explorer 4 v 1,zeleno-modra barva,nudi 4 stopnje,makimalna teža: 20kg,izpolnuje vse varnostne standarde,inovativni, sodoben tricikel in kolo poganjalec za vsak dangarancija: 2 leti
Poganjalec Go Bike - črn- neon roza | Baby Center Slovenija
Črne-neon roza barve,krmilo je nastavljivo na dve višini,z mehkima in zelo vzdržljivima ročajema,udoben in nedrseč sedež je nastavljiv na tri različne višine od 33-37 cm,v sedež je integriran tudi ergonomski ročaj za lažje prenašanje poganjalca,okvir narejen iz jekla, velikost koles 8,5 col / 21,5 cm, kolesi iz EVA pene, ki zagotavljajo udobno vožnjo,ležaji ABEC 5,za starost od 2 do 5 let, oz. do 20 kg,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 2 let,garancija: 1 leto.
Kolo poganjalec Go Bike - zelen | Baby Center Slovenija
Kolo poganjalec Go Bike,zelene barve,krmilo je nastavljivo na dve višini,z mehkima in zelo vzdržljivima ročajema,udoben in nedrseč sedež je nastavljiv na tri različne višine od 33-37 cm,v sedež je integriran tudi ergonomski ročaj za lažje prenašanje poganjalca,okvir narejen iz jekla, velikost koles 8,5 col / 21,5 cm, kolesi iz EVA pene, ki zagotavljajo udobno vožnjo,ležaji ABEC 5,za starost od 2 do 5 let, oz. do 20 kg,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 2 let.
507-106 Čelada Elite z lučko XS/S ( 48-53CM ) zelena rožice | Baby Center Slovenija
Globber Čelada Elite z lučko,zelena barva s potiskom,izkazuje skladnost z bistvenimi varnostnimi in zdravstvenimi zahtevami (EHSR) evropske uredbe.
Ščitniki za kolena in komolce - roza Rožice | Baby Center Slovenija
Ščitniki za kolena in komolce,roza barve,velikost XXS,primerno za otroke od 3 do 7. leta starosti dalje,za boljši oprijem med vožnjo s kolesom ali skirojem.
Nahrbtnik junior - roza | Baby Center Slovenija
Nahrbtnik junior,barva pink,dva predala,nastavljive naramnice,za najnujnejše potrebščine.