Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
delno_odpiranje_vseh_poslovalnic_23112020_1000x400.jpg

Spoštovani kupci.

Z veseljem vas obveščamo, da so od torka, 24.11.2020, ponovno odprte VSE naše trgovine (razen poslovalnice Ljubljana Nama).

Trgovine bodo do nadaljnjega obratovale v omejenem obsegu, kar pomeni, da bo možen samo nakup najnujnejših izdelkov za dojenčke in malčke (hrana, različni pripomočki za hranjenje, nego in zdravje, plenice, kozmetični izdelki in igrače)

Prodaja ostalih izdelkov trenutno ni dovoljena. Naročite jih lahko v naši spletni trgovini ali po predhodnem telefonskem naročilu v poslovalnici.

Spletna trgovina tudi vnaprej še vedno deluje nespremenjeno, prav tako lahko naročila še vedno oddate v poslovalnici tudi preko telefona in izvedete osebni prevzem predhodno naročenih izdelkov v poslovalnici. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

Aktualne obratovalne čase in kontakte trgovin najdete TUKAJ.


Varnostna navodila ob obisku poslovalnic

Ker nam ni vseeno za naše skupno zdravje, predvsem pa za zadravje naših in vaših otrok, vas prosimo, da se ob obisku naših trgovin držite nekaterih navodil za zagotavljanje zdravja in zmanjšanja možnosti prenosa nalezljivih bolezni.

maska.png

Zaščitite predel nosu in ust

roke.png

Razkužite roke

razdalja.png

Ohranjajte razdaljo

kartica.png

Če je le mogoče, plačajte s kartico

1.) Ob vstopu v trgovino je obvezna uporaba zaščitne maske (ali drugega primernega pripomočka za zaščito predela ust in nosu). Prav tako si morajo masko obvezno nadeti tudi vsi otroci, starejši od 6 let.

2.) Ohranjajte vsaj 1,5 m razdalje med ostalimi obiskovalci. 

3.) Število ljudi v trgovini je omejeno. Vsaka poslovalnica ima preh vhodom v trgovino oznako z največjim številom ljudi, ki se lahko naenkrat zadržujejo v trgovini.

4.) Pred vstopom in ob izstopu iz trgovine si je potrebno obvezno razkužiti roke.

5.) Če je le mogoče, plačajte z bančno kartico, in ne z gotovino.

6.) V trgovino vstopite le, če ste zdravi. Enako velja tudi za otroke.

Hvala že vnaprej za dosledno upoštevanje navodil in še naprej ostanite zdravi.

Se vidimo!

Vaš Baby Center