Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0

NAGRADNA IGRA: »Z BAMBO NATURE DO ŠPORTNEGA VOZIČKA«

Sodelujte v Bambo Nature nagradni igri. Cybex športni voziček Beezy in bogate nagrade so lahko vaše!
V trgovinah Baby Center, Pikapolonica, na www.babycenter.si in www.pikapolonica.si v času od 19. 5. - 30. 6. 2022 Bambo Nature nagrajuje vaše nakupe in zvestobo. Z nakupom izdelkov Bambo Nature ali izpolnitvijo vprašalnika ter z malo sreče lahko osvojite Cybex športni voziček Beezy. Prijavite se v nagradno igro in sodelujte v nagradnem žrebanju za bogate nagrade Bambo Nature!

Veste, zakaj starši in otroci po vsem svetu prisegajo na pleničke Bambo Nature?
Pleničke Bambo Nature so potrjeno koži  in okolju prijazne. So izjemno vpojne, obenem pa mehke, tanke, udobne in zračne.

Zaradi zračnih materialov lahko otroška koža pod pleničko diha, kar pomeni manj tveganja za rdečine in druge težave s kožo. Vpojno jedro pleničke je popolnoma brez klora, kanalčki pa poskrbijo za enakomerno porazdelitev tekočine, stran od otrokove kože. Poleg tega materiali ne vsebujejo parfumov in parabenov, odprtine za nogice pa so izdelane iz netkanega materiala (polipropilena) in ne vsebujejo lateksa.

Indikator vlažnosti, ki se, ko je plenička mokra, obarva v zeleno,vas bo opomnil, kdaj je treba pleničko zamenjati. Na voljo so v kar sedmih velikostih (od številke 0, ki je izdelana posebej za nedonošenčke, pa do številke 6). Za male raziskovalce, ki se jim vedno mudi, pa so na voljo tudi praktične hlačne pleničke, ki se preprosto oblečejo kot spodnje hlačke.

O visoki kakovosti pleničk, proizvedenih na Danskem, pričajo tudi številni certifikati, med drugim ekološki znak Nordic Swan Ecolabel in priporočilo združenja za astmo in alergije Asthma Allergy Nordic.

Že poznate preizkušene izdelke za nego kože Bambo Nature?
Vlažilni čistilni robčki, losjon za nego kože, pomirjujoča krema, oljna kopel in gel za umivanje telesa in las. Vse to so preizkušeni izdelki za nego kože Bambo Nature, ki so primerni za uporabo že od rojstva naprej.

Izdelki za nego občutljive otroške kože namreč ne vsebujejo parfumov in barvil in so narejeni iz naravnih, veganskih in ekoloških sestavin. Zato pri Bambo Nature pravijo, da je njihov edini dodatek ljubezen.

V ponudbi najdete tako običajne vlažne čistilne robčke iz mešanice poliestra in viskoze kot biorazgradljive iz 100 % viskoze, pridobljene iz dreves. Z njihovimi štirimi izdelki za nego kože pa boste poskrbeli, da bo koža vašega otroka svilnato mehka in zaščitena.

Z zaščitnimi podlogami Bambo Nature boste vedno pripravljeni
Zaščitne podloge Bambo Nature so obvezni pripomoček vsakega starša, ki želi poskrbeti za varnost in udobje svojega otroka.

Previjalne podloge Bambo Nature z lepimi motivi živalic bodo poskrbele, da boste lahko otroka varno in higienično previli kjerkoli in kadarkoli. So ultra vpojne, izjemno mehke, zračne in potrjeno prijazne do okolja.

Za zaščito vzmetnic pa so na voljo večje in praktične podloge za zaščito postelj. So tanke, vpojne in se s samolepljivi trakovi prilepijo na vzmetnico. Tako ostanejo na svojem mestu kljub nemirnemu spancu otroka. Vaše vzmetnice pa so zaščitene pred neželenimi mokrimi madeži.
Preizkusite skandinavsko kakovost in postanite del družine Bambo Nature. Z nakupom izdelkov si zagotovite sodelovanje v nagradni igri in z nekaj sreče bo lahko ena od bogatih nagrad vaša. KER VAM JE MAR.

Nagradna igra: »Z Bambo Nature do športnega vozička«

Trajanje nagradne igre:
Nagradna igra poteka na www.babycenter.si in www.pikapolonica.si od 19. 5. do 30. 6. 2022.

Kako?
Preprosto - za sodelovanje izpolnite obrazec in se prijavite v nagradno igro.

Kdo lahko sodeluje?
Vsi kupci Bambo Nature izdelkov in vsi, ki pravilno izpolnijo nagradni vprašalnik (link na vprašalnik ali link na formo za odgovore iz vprašalnika).

Kakšna je nagrada?
Glavna nagrada: Cybex športni voziček Beezy

10 paketov presenečenja: Set izdelkov Bambo Nature

Potrebujete dodatne informacije?
Več informacij v pravilniku nagradne igre.

Pravilnik nagradne igre “Z Bambo Nature do športnega vozička” (dodaj link)

  Nagrajenci: 
  1. nagrada: KATJA KUNSTELJ
  10 dopolnilnih nagrad: 
 • MATEJA NOVAK
 • TINA LAMPIČ
 • MATEJ PREŠERN
 • LINA SKARLOVNIK
 • BRINA BONELLI NOVAK
 • ŠPELA GORJANC
 • ŽIGA LONGAR
 • TINA METELKO
 • ANA FABJAN
 • ANA ŽGANJAR
Iskrene čestitke vsem nagrajencem! Vsem ostalim se zahvaljujemo za sodelovanje. 
Vaš Baby Center.