Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0

Nagradni natečaj KJE SE SKRIVA SREČA?


Baby Center je roka za vse vaše začetke. Roka, ki nudi oporo, opogumlja in stoji ob strani tudi takrat, ko je najtežje. Tu smo za starše in za otroke.  Pomagamo z nasveti za lažje premagovanje izzivov, ki jih prinaša starševstvo. Nudimo najboljšo ponudbo izdelkov, ki pomagajo pri premagovanju teh tegob, hkrati pa so najboljša izbira za udoben, razigran in poučen razvoj otroka. Mi vemo... SREČA SE SKRIVA V DRUŽINI IN V BABY CENTRU!
V BABY CENTRU RADI OSREČUJEMO!

KAKO LAHKO SODELUJEM?
  • Za sodelovanje v nagradnem natečaju izpolnite spodnji spletni obrazec.
  • Preverite nabiralnik vpisanega e-naslova, saj boste vanj prejeli  PDF predlogo z vašimi podatki.
  • PDF predlogo NATISNITE.
  • Otrok naj v prazen prostor NARIŠE NAJLEPŠO RISBICO ali NAPIŠE NAJSREČNEJŠO ZGODBICO o sreči.
  • Njegovo umetniško delo pošljite na naslov: AKIDS d.o.o. - BABY CENTER, Šmartinska cesta 130, 1000 Ljubljana, s pripisom "Kje se skriva sreča".
​​​​​​​  

NAGRADE: 

Za vsakega sodelujočega smo pripravili posebno nagrado: 24-stransko knjigico z naslovom "Kje se skriva sreča?"  20 otrok pa bo prejelo še SREČNO IGRAČO!
Med vsemi prispelimi pismi bomo izžrebali 20 najsrečnejših srečnežev, ki bodo poleg knjigice prejeli še igračo Lego® Vidiyo!  

Nagrado bodo prejele vse prijave, ki bodo poslale obrazec na naš naslov najkasneje do 29.10.2021. V glavni žreb se bodo uvrstila vsa pisma, ki bodo na naš naslov  prispela do vključno 2.11.2021. Za sodelovanje je potrebna predhodna prijava na www.babycenter.si (spletni obrazec spodaj).  

Nagradni natečaj poteka od 11.10. do 27.10.2021.

Pravilnik nagradnega natečaja je na voljo tukaj.