Baby Center spletna trgovina
0

Spoštovane stranke, spoštovani člani kluba Pikapolonica!

Veseli nas, da smo Pikapolonica in Baby Center zdaj ena velika družina. Združeni želimo biti tudi v prihodnje prva izbira v otroškem svetu!
Klub zvestobe Pikapolonica je uradno postal del Kluba Baby Center, vendar lahko vašo klubsko kartico Pikapolonica še naprej uporabljate v kar 55+ trgovinah Baby Center širom Slovenije.
Ker z 29. 12. 2022 dokončno ugašamo dostop do spletne strani www.pikapolonica.si, lahko vaše spletne nakupe že zdaj opravite v spletni trgovini Baby Center.
Uredite svoj profil v spletni trgovini Baby Center
Da bi tudi v novem letu lahko na spletu opravljali nakupe s svojo klubsko kartico Pikapolonica vas vabimo, da uredite registracijo in dostop do svojega spletnega profila na www.babycenter.si. Ta vam bo tudi v prihodnje omogočal vpogled in urejanje vaših osebnih podatkov, spremljanje zgodovine vaših nakupov in preverjanje stanja bonusa na vaši klubski kartici.
Ugodnosti, ki vam jih prinaša članstvo v Klubu Baby Center in vaša klubska kartica ostajajo enake kot do sedaj:
  • 2 % bonus za vsak nakup v vrednosti 10 eur ali več (pripišemo ga na vašo klubsko kartico in velja tudi za izdelke v akcijah*).
  • Drobna pozornost ob rojstnem dnevu vašega malčka (potreben je vpis podatkov).
  • Širok nabor izdelkov s klubskimi cenami, klubskimi popusti in ostalimi ugodnostmi.
*obdobje zbiranja bonusov traja od 1. 1. 2023 do 30. 6. 2023; do takrat zbrane bonuse boste lahko izkoristili do 31. 7. 2023 v vseh trgovinah Baby Center po Sloveniji ali na www.babycenter.si. Ponudba velja ob predložitvi klubske kartice.
Za več informacij kliknite tukaj!
Iskreno se vam zahvaljujemo za izkazano zaupanje. V veliko veselje nam je, da tudi v prihodnje ostajate del našega novega začetka.

Dobrodošli v družini.
Dobrodošli v Baby Centru.