Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Vozičkanje z Anjo - revizija vozička GB Qbit+

Ko otrok preraste košaro, je čas za prehod v športni del vozička, je pa to obenem čas, ko lahko začnemo uporabljati voziček marelo. Kdaj točno se odločimo za nakup marele, je odvisno od naših želja in okoliščin. V mojem primeru, je marela postala zelo hitro nepogrešljiva. Sem zelo aktivna mamica, ki ne zdrži veliko časa doma. Ker stanujemo v drugem nadstropju boka brez dvigala in ker vozim manjši mestni avto, mi je naš Mutsy, čeprav je eden najmanjših trendi vozičkov, še vedno malo prevelik za vsakodnevno “letanje okoli” in pretežek, da bi ga skupaj z Ianom nosila v drugo nadstropje.

Ko sem se odločila za nakup marele, sem izbirala med marelama Cybex Eezy S twist in GB Qbit, kar ste lahko spremljali tudi na Instagram profilu Baby centra (link do IG) in se vam na tem mestu zahvaljujem za pomoč. Čeprav ima Cybex vrhunsko inovativno funkcijo, ki omogoča, da sedišče obračaš v obe smeri, sem se, predvsem zaradi koles in dodatne zaščite na sedišču, odločila za GB Qbit.

Imam ga dober mesec in je bil z mano že skoraj po celi Sloveniji, največkrat pa kar v centru Ljubljane, saj se tako praktično zloži in razstavi. To je pa res tisto: Z eno roko! Obljubim! Zloži se na zelo majhno. Po Pomurju sva potovala z avtobusom in ni bilo nikakršnega problema z zlaganjem, primeren je tudi za na vlak ali letalo.

Voziček dvignem brez problema, skupaj z Ianom, in ga nesem v drugo nadstropje. Lahko pa ga tudi zložim in nesem v eni roki, Iana pa v drugi. Kolesa so super, preizkusili smo vožnjo na makadamu in različnih mestnih tleh. Se ne zatika ob vsaki mini oviri in je res lahko vozljiv. Z enim prstom.

Ian v njem zelo lepo sedi, ko zaspi, se voziček popolnoma poleže. Senca je dovolj velika tudi za bolj sončne dni, vreča spodaj pa je precej prostorna. Po enem mesecu uporabe nimam niti ene pripombe. Glede na to, da sva voziček uporabljala skoraj vsak dan in to na bazenu, v mestu, na avtobusu, v restavracijah… dvomim, da bom naknadno ugotovila kakšno večjo pomanjkljivost.

blog-anja-revizija-qbit-3-13112018-550x367.jpg
blog-anja-revizija-qbit-4-13112018-550x367.jpg
blog-anja-revizija-qbit-2-13112018-550x367.jpg
blog-anja-revizija-qbit-1-13112018-550x367.jpg

Če torej razmišljate o nakupu marele, vam nakup več kot priporočam. Trendi veliki vozički so sicer res lepi in tudi zelo kmalu, ko se konkretno shladi in bomo spet želeli bolj masiven voziček z zimsko vrečo, bo marela malo počivala, ampak takoj, ko se spet začnejo toplejši dnevi, bova midva naokoli lahkotno šibala kar s Qbitom.

Anja, Mamina maza (https://maminamaza.si; https://www.facebook.com/maminamaza.si/)Morda bi vam bilo všeč tudi:

Voziček marela Qbit+ Sapphire Blue/Bavy Blue | Baby Center Slovenija
Izredno kompaktnih dimenzij,potiskanje in upravljanje z eno roko,prilagodljiv sistem varnostnih pasov,prilagodljiva opora za hrbet,prednje varovalo,XXL strehica,prozorno okence na vrhu,večja kolesa,nakupovalna košara,avtomatsko varovalo za zložen voziček.
Vozičkanje z Anjo - prehod v športni del vozička
Vozičkanje z Anjo - revizija vozička Mutsy Evo
Kaj moramo vedeti o vozičkih-marelah?