Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

TESTIRANJE OTROŠKIH VOZIČKOV 2019

Voziček je osnovni, vendar pomemben kos otroške opreme. Uporabljali ga boste od prvega dne dalje, zato se v izbor prvega vozička splača vložiti nekaj več časa. Na trgu namreč obstajajo številne različice vozičkov, vsak pa ima svojo specifičnost in tisto kakovost, ki ga razlikuje od drugega modela.

Joolz_Geo_sup2__Key_Visual_HR.1100x400.jpg

Kaj izbrati in kje začeti, se sprašujete. V pomoč vam je lahko naš video Kako izbrati otroški voziček, koristne informacije pa nudijo tudi rezultati testiranj organizacije Stiftung Warentest, ki je letos opravila veliki test otroških vozičkov, Kinderwagentest 2019.  

Sodelovalo je 14 modelov, preverjali in ocenjevali pa so naslednje karakteristike:

  • doba uporabe in udobje, ki ga zagotavlja otroku (sedežna enota, sistem zapenjanja, strešica)  
  • praktičnost vozička (sestavljanje, manevriranje, zložljivost, zavorni sistem, tip koles, transport)
  • trajnost in varnost uporabljenih materialov
  • potencialne nevarnosti za otroka (funkcionalnosti, uporabljeni materiali)
  • tehnične lastnosti vozička (višina, teža, dimenzije, nosilnost, dodatna oprema)

Izbrani modeli najbolje ocenjenih vozičkov dostopni tudi v trgovinah Baby Center

S testno oceno DOBRO (2,4) sta se na testiranju izkazala voziček Bugaboo Fox in voziček Joolz Day3.

Posebej ponosni smo, da je Joolz prejel dobro oceno tudi za svoj drug model, voziček Geo2, ocena DOBRO (2,5). Z isto oceno pa se lahko pohvali tudi Kinderkraftov modularni sistem 3v1, voziček Moov.

Pa si poglejmo nekaj glavnih karakteristik, s katerimi so Joolzovi vozički prepričali na testu.

Tehnično dovršena vozička Day3 in Geo2 odlikujeta edinstvena izvirna oblika in funkcionalnost. Košara za novorojenčka pri modelu Day3 se je izkazala za izjemno prostorno, primerno tudi za večje dojenčke, sedežna enota pa otroku omogoča zelo dobro vidljivost. Joolzova vozička sta tudi edina testirana modela, ki udobje pri sedenju izboljšujeta s prilagodljivo oporo za nogice (2 poziciji, raste z otrokom). Zraven že omenjene prilagodljive opore za nogice, pri modelu Geo2 najbolj izstopa njegova lahko dostopna prostorna košara pod sediščem.

 

Za dodatna vprašanja in koristne informacije se lahko obrnete na naše prodajo osebje ali pa si celotno ponudbo ogledate na spletu!

 

*nižja ocena pomeni boljši rezultat na testiranju

 

voziček 2v1 Fox - alu ogrodje - grey melange style set - fresh white strehica | Baby Center Slovenija
Barva - Alu ogrodje - Grey Melange Style Set - Fresh White Strehica,primeren od rojstva do 17 kg,zamenljiva prevleka za košaro in sedež, strehica, ročaji in pokrovčki za kolesa,vse tkanine so strojno pralne,teža: 9.9 kg,velika, nakupovalna košara,visoka namestitev sedeža: 59 cm od tal,odstranitev okvirja sedeža z eno roko,zlaganje v enem kosu in dodatno kompaktno zlaganje,garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Voziček 2v1 Day3 - Radiant Grey | Baby Center Slovenija
V barvni kombinaciji - radiant grey,razširjena garancija za napake na materialu in pri proizvodnji za celotno življenjsko dobo*,večje udobje in ergonomija,boljša konstrukcija,prilagodljiv ročaj,XL strehica z zračnim zgornjim delom,zanke za obešanje igračk,super gladek mehanizem za zlaganje,velika prenosna košara,XL nakupovalna košara,ultra lahke gume, ki se ne predrejo,trije ergonomski položaji sedeža,prilagodljiva opora za nogice,vzmetenje na vseh štirih kolesih.
Voziček 2v1 Geo2 - Classic Blue | Baby Center Slovenija
Komplet v barvi - Classic blue,sledi pozitivnemu oblikovanju iz modela Day2,razširjena garancija za napake na materialu in pri proizvodnji za celotno življenjsko dobo*, večje udobje in ergonomija,raven uni okvir,nova elegantna oblika strehice,višja košara,25mm ležišče,izboljšan varnostni pas,XL nakupovalna košara,enostavno zlaganje z eno potezo,novo oblikovana kolesa,udobna tkanina.
Voziček 3v1 Moov - Navy | Baby Center Slovenija
košara za novorojenčka z mehkim oblazinjenjem,avtosedež z nastavljivo strešico,šprtni sedež z nastavljivim hrbtiščem,robusten, a lahek okvir z napihljivimi kolesi,usnjen potisni ročaj, nastavljiv po višini,vključeno pokrivalo za noge, dežno pregrinjalo in komarnik.