Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Smart Trike SmarTfold na testu pri Mami Blogerkah - Študentska mama

Tik pred Julijinim prvim rojstnim dnem smo Študentske mame v test dobile zložljivi tricikel Smart Trike. Najprej sem bila prepričana, da za enoletno deklico tricikel sploh ne bo aktualen, po vikendu uporabe pa sem ugotovila, da ga bomo zagotovo zadržali zase.

Kar precej sem razmišljala, kaj zapisati o trikolesniku, da bo moje mnenje iskreno. Pozitivnih stvari sem našla kar precej. Negativnih pa skoraj nič. Zato me je strah, da bo kdo pomislil, da je vse skupaj več kot očitno plačana reklama. Pa nočem, da to mislite.

Stvari, ki so me navdušile:

  • kolesa niso plastična in tricikel ne ropota, ko ga voziš po različnih terenih,
  • uporaben je od devetih mesecev do treh let,
  • tricikel je zložljiv in resnično ne zavzame veliko prostora, ko ga pospraviš v avto (tudi v manjšega),
  • zlaganje tricikla je enostavno, traja približno 2 minuti,
  • ima 7 različnih stopenj (za majhne otroke je naslonjalo za noge na takšnem mestu, da otrok sedi v pravokotnem položaju, za nekoliko večje je naslonjalo za noge pod sedežem, za večje pa pridejo v poštev pedala. Ko zna otrok sam upravljati kolo, lahko ročaj za vodenje pospravimo, in otrok sam usmerja in poganja vozilo. Ima tudi možnost prilagajanja opore za hrbet in zaščite okoli sedeža.),
  • tricikel je enostavno vodljiv in stabilen,
  • senčnik nad otrokovo glavo je večstopenjski in nudi več kot zadovoljivo senco,
  • všeč mi je držalo za pijačo na ročaju in velika torba za otrokovim sedežem,
  • z varnostnega vidika sem bila navdušena nad varnostnim pasom za pripenjanje in varovalom okoli otrokovega trupa, ki se ga lahko kasneje odstrani.

Slabosti:

  • Ko sem prvič slišala za ceno vozička, me je kar stisnilo pri srcu. Potem pa sem si ogledala celotno ponudbo triciklov in ugotovila, da glede na njegovo zložljivost, dolgo uporabnost in ne-plastičnost, cena sploh ne odstopa od povprečja. Še zdaj ne morem verjeti, da veliko slabših tricikov stane več kot Smart Trike zložljivi tricikel SmarTfold Mod 500.

Razlike med Smart Trike zložljivima tricikloma SmarTfold Mod 500 in Mod 600

Imele smo možnost testiranja dveh modelov zložljivega tricikla. Če iskreno povem, med njima ni velike razlike. V funkcionalnostih sta identična. Model 600 ima sicer večjo torbo z zadrgo in bolj uporabno držalo za pijačo ter druge drobnarije pri vodljivem ročaju. Drugih razlik ni, tako da pojdite v Baby Center in sami preverite, če sta ti dve funkcionalnosti za vas tako pomembni, da se odločite za nakup dražjega modela ali ne.

 

Za Baby Center so svojo izkušnjo delile Študenske mame, članice skupine Mami blogerke

www.studentskamama.si www.mamiblogerke.si Morda bi vam bilo všeč tudi:

Zložljivi tricikel SmarTfold Mod 600 – rdeč | Baby Center Slovenija
6 različnih možnosti uporabe,enostavno zložljiv,enostaven preklop med vodenim in samostojnim manevriranjem,podaljšana strehica za boljšo zaščito pred soncem,posebno držalo za noge od 9 meseca naprej.torba za zložen tricikel,torbica za pripomočke - pritrditev na ročaj,garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Zložljivi tricikel SmarTfold Mod 500 – moder | Baby Center Slovenija
6 različnih možnosti uporabe,enostavno zložljiv,enostaven preklop med vodenim in samostojnim manevriranjem,strehica za zaščito pred soncem,posebno držalo za noge od 9 meseca naprej,garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Študenska mama testira GB Pockit+