Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

GB Pockit+ na testu pri Mami Blogerkah - Študentska mama

Natipkala sem SMS: “Hej Milena, a greš ti jutri iz Ljubljane v Maribor s prevozi? Bi mi dostavila voziček na Štajersko? ”

Milena mi odpiše: “Uf, a otroški voziček? ”

Jaz napišem: “Jap, otroški voziček, ampak ne skrbi, je izredno majhen!”

Kasneje mi Milena napiše sms: “Uau, saj ta voziček je manjši kot moj kovček!”

In res, Študentske mame smo testirale voziček, ki se zloži na velikost previjalne torbe oziroma ročne prtljage na letalu.

Pa da začnem iskreno. Sama uporabljam športni voziček, ki ni marela. To pomeni, da sem vajena stabilnosti, velikih, udobnih koles, vedno zasedenega prtljažnika, težkega nošenja po stopnicah, ki ga ne zmorem sama … Marelo sem nazadnje uporabljala pred devetimi leti, ko sem okoli vozila bratca in nanjo nimam ravno dobrih spominov.

Tako sem se v teh petih dneh šele spoznavala, čemu naj bi marela sploh služila. Dojela sem, da bodo sprehodi z mojo malčico kmalu postali krajši in bolj raziskovalni. Verjetno bova namesto dvournih sprehodov čez kakšna dva meseca začele hoditi v park in na otroška igrišča. Takrat velik in okoren voziček verjetno ne bo več potreben. Tudi izleti, hitro menjavanje lokacij z vozičkom, ki se tako hitro sestavi in razstavi z GB Pockit+ absolutno ne bi bil problem.

Prvi dan smo z vozičkom odšli na poroko. Ravno selitev iz kraja v kraj je bila v tem primeru neprimerno lažja in hitrejša kot ponavadi. Tudi nošenje po stopnicah z Julijo v vozičku mi ni bil noben problem. Tega pri sedanjem vozičku ne morem storiti sama. Zvečer je Julija v vozičku tudi udobno zaspala, ko sva ji spustila naslonjalo in midva sva lahko plesala do jutranjih ur.

Naslednji dan smo se odpravili testirat različne terene. Na tlakovcih, utrjenem makadamu (npr. na poti na Piramido) in katastrofalnih mariborskih cestah se je po mojem mnenju voziček odrezal odlično. Nisem imela občutka, da bi Julijo premetavalo ali jo karkoli motilo. Če pa je bil teren iz večjih in bolj grobih kamnov, smo imeli več težav. Vendar od vozička s takimi kolesi niti nisem pričakovala, da bo na res grdem terenu gladko drsel.

Senčnik za voziček ni ravno velik, vendar mislim, da večjim otrokom, ki sedijo višje, nudi veliko več sence kot naši majhni Juliji. Bi pa sama verjetno dokupila še kakšen senčnik. Voziček sva lahko brez težav vozila oba z možem. Pa vendar pa se Kristjan s svojimi 190 in še nekaj centimetri ne bi branil malce višjih ročajev, še posebej pri rolanju. :)

Voziček je res izredno lahek. Ko smo šle z njim na turistični vlak, pravi vlak ali po stopnicah, smo brez problema v eni roki nesle otroka in v drugi zložen voziček. To se je meni osebno zdelo res fino.

Jaz sem na voziček obesila svojo precej težko torbo ter mini nakup v trgovini in voziček se ni prevrnil. Pa vendar se mi zdi, da si ga ne bi upala obtežiti z vrečkami, v katerih bi bil  nekaj kilogramski nakup. Voziček je z lahkoto vodljiv z eno roko in brez problema lahko poleg vlečeš psa na vrvici, telefoniraš ali držiš drugega otroka za roko.

Voziček je resnično idealen za potovanja. Za tiste, ki potujejo z letalom sploh. O tem verjetno sploh ne rabim pisati, saj ga imaš lahko kot ročno prtljago. Tudi na vlaku, avtobusu ali v avtomobilu prihrani toliko prostora, da o nakupu razmišljamo tudi mi. Na sploh pa je sestavljanje in rastavljanje vozička tako hitro, da v našem vlogu ni bilo potrebno pohitriti nobenega posnetka. :)

Za Baby Center so svojo izkušnjo delile Študenske mame, članice skupine Mami blogerke

www.studentskamama.si www.mamiblogerke.si Morda bi vam bilo všeč tudi:

Voziček - marela Pockit+ - Posh Pink | Baby Center Slovenija
Izredno majhen,potiskanje in upravljanje z eno roko,prilagodljiv sistem varnostnih pasov,prilagodljiva opora za hrbet,dvostopenjsko zlaganje,vrtljivi sprednji kolesi,prostorna nakupovalna košara,avtomatsko varovalo za zložen voziček.
Nepopolna mama testira GB Pockit+
Mami z načrtom testira GB Pockit+
Mama Alarm testira GB Pockit+