Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Ste za vodni park na domačem vrtu?

Šole in vrtca je konec in poletje nas kliče na morske počitnice. Vsi se jih veselimo, še najbolj pa naši najmlajši. Na žalost trenutna situacija počitnicam v tujem morju ni najbolj naklonjena. Kaj pa sedaj? Slovenska obala je majhna, kapacitete so lahko zapolnjene, izleti po slovenskih znamenitosti vsak dan niso izvedljivi.  Kako se poceni in najbolj elegantno rešiti iz nastale situacije, da bo volk sit in koza cela?

blog-intex-1-1100x500.png

Postavite  #domačetoplice

Napihnite igralni center in na zabavo povabite tudi prijatelje, sosede, sošolce vaših otrok, ki se ne bodo videli celo poletje. Igralni center ni le bazen. Je veliko več kot to, saj otrokom nudi toliko možnosti igre in zabave, kot jo premore njihova domišljija.

Bistvo vodnega igralnega centra je seveda voda, ki jo natočite v bazenček. Voda sicer ni pretirano globoka in otroci potapljaške oprave ne bodo potrebovali. Bo pa vsekakor zadostovala za poležavanje, osvežitev in tisto, v čemer otroci najbolj uživajo – špricanju. Višina je primerna za otroke, starejše od treh let, toda pozor, tudi njih ne puščajte samih v vodi brez nadzora.

Večina vodnih centrov se ponaša z različnimi dodatki, ki prinašajo še več zabave:

  • Spust po toboganu in čof v vodo, otroci se tega enostavno ne naveličajo. Različno dolge drsne ploskve, različni nakloni, različni animacijski elementi – izberite tistega, ki vašemu otroku najbolj ustreza.
  • Na določene vodne centre lahko priključimo vrtno cev in zgodi se čarovnija – vzpostavili smo pravo vodno fontano, ki zelo prija pri osvežitvi glave in navajanju občutka vodnega pršenja po obrazu.
  • Igranje v bazenu je prava poslastica. Metanje obročev na glave živali, ciljanje z žogicami skozi obroče ali spuščanje žogic po obrobi bazena. Različni tematsko obarvani bazeni bodo otroke popeljali v različne pravljične svetove – dinozavri, krokodili, lizike.
blog-intex-1-550x500.png
blog-intex-2-550x500.png

Kaj pa za tiste najmlajše?

Seveda si tudi oni lahko privoščijo osvežitev in namočijo nogice v domačem bazenčku. Vendar nikoli brez nadzora! Mali bazenčki so primerni njihovi velikosti, za zaščito malega telesca pred soncem pa imajo integrirano tudi strešico. Kljub temu ne pozabite na zaščito s sončno kremo in/ali oblačili, ki ščitijo pred UV sončnimi žarki.

Ko se spusti mrak in mali razbojniki ležejo k prepotrebnemu počitku, lahko v bazenčku tudi mamice in očki namočite noge in uživate v spokojnem večernem šumu čričkov.

Skoraj tako, kot na morju, kajne? :)