Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
shnooks-logo.png

SPOZNAJ SHNOOKSE!

Spoznaj Shnookse ... in zberi vseh šest!

Shnooksi so živobarvna mehka bitja s puhasto dlako! Vsak Shnooks je vakuumsko pakiran. Ko ga odpreš, čarobno 8x zraste! Poleg Shnooks igračke se nahajajo še različni pripomočki za friziranje - glavnik, lasne sponke in lasni pripomoček presenečenja. Na voljo je 6 različnih igračk z različnimi podobami in imeni (Shmiley, Shay, Shazam, Shweetly, Shine ali Shnuggles).

Oglejte si video predstavitev:


Shmiley, Shay, Shazam, Shweetly, Shine ali Shnuggles?

Prvi za smeh, drugi za pogum, tretji za dogodivščine, četrti ti vedno stoji ob strani, peti za toploto in šesti za objeme! Spoznaj nas in zberi vseh šest!

*SHMILEY* - Shnooks, ki ti daje SMEH

shmiley-183x183.jpg

Imaš veliko srečo! Shmiley je polna nasmehov, ki si jih želi deliti s tabo. Dež, toča ali megla - ta Shnooks je vedno obdan z diamantnim sijajem. In njeno prijateljstvo je vredno vsaj dvakrat več.

*SHAY*- Shnooks, ki ti daje POGUM

shay-183x183.jpg

Ne glede na to, kaj se dogaja v deželi Shnooks, Shay vedno ostane zvesta sama sebi. Dovolj je pogumna, da pove tisto, kar misli. Če boš njen prijatelj, ti bo zvesto stala ob strani, poslušala tvoje tegobe in te bodrila k pogumnim korakom.

*SHAZAM*- Shnooks, ki ti nudi DOGODIVŠČINE

shazam-183x183.jpg

Če se v deželi Shnooks kaj dogaja, potem je Shazam prva, ki to izvoha. Pa naj bo to pokanje milnih mehurčkov ali preskakovanje mavrice, ona je glavna. Vedno pripravljena na nove dogodivščine.

*SHWEETLY* - Shnooks, ki ti VEDNO STOJI OB STRANI

shweetly-183x183.jpg

Pravi prijatelji se nikoli ne ločijo, saj so za vedno zapisani v tvoje srce. Ne glede na to, kje si, Shweetly ti stoji ob strani. Še posebej takrat, ko imaš kolačke. Shweetly je zelo sladkosneda.

*SHINE* - Shnooks, ki te navdaja s TOPLOTO

shine-183x183.jpg

Na dolgočasen in turoben dan bo Shine naredila vse, da te razvedri. Sije močneje od sonca in želi, da je tvoje srce vedno polno tople ljubezni. Tako kot sladka penica - šlaskošnedno!

*SHNUGGLES* - Shnooks, ki deli OBJEME

shnuggles-183x183.jpg

Nihče na svetu se ne objema bolje od Shnuggles. Ima celo diplomo iz objemčkologije. Ovila se bo okoli tebe in te objemala celo noč. Ne pozabi je objeti nazaj - ljubkovanje je Shnooksom izjemno pomembno.Poster "Spoznaj Shnookse" je na voljo tudi v PDF obliki (format A3): 

shnooks-200x200_natisni_plakat.jpg


Morda bi vam bilo všeč tudi:

Mehka bitja s puhasto dlako - od balončka do najboljšega prijatelja | Baby Center Slovenija
Shnooks,živobarvna mehka bitja s puhasto dlako,šest različnih modelov,velikost 20 cmželenega napišite v opombe naročila,čarobno 8x zraste,za starost 3 leta+,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
S čim se igrajo otroci pri določeni starosti?
Katera je bila vaša prva igrača?