Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Recenzija tricikla Smart Trike SmarTfold 600

Tricikli Smart Trike so postali priljubljeni tako med otroci kot med starši. So eden izmed pogostih razlogov za mnoge otroške nasmeške na prvem rojstnem dnevu. Ravno zato smo z še večjo nestrpnostjo pričakovali novi tricikel Smart Trike, ki bo obenem še zložljiv, s čimer bo staršem omogočil še večjo mobilnost.

naslovna-1.jpg

Svojo izkušnjo s triciklom SmarTfold 600, prvim zložljivim triciklom pri nas, je z nami delila znana Anastazija Makjanić, mamica dveh fantkov, ki jo poznamo predvsem iz Instagrama.

»Če bi morala izbrati med vozičkom-marelo in triciklom, bi najverjetneje izbrala voziček. Moj glavni razlog bi bil praktičnost oz. možnost zložitve vozička. Glede na to, da živimo na treh lokacijah, in, da smo vedno v gibanju, je zame praktičnost na vrhu seznama. Potem pa sem slišala za zložljivi tricikel! Najboljše pri SmarTfold-u pa ni bilo samo dejstvo, da se lahko zloži, ampak to, da se lahko zloži zares hitro in povsem enostavno! Kot številnim drugim staršem mi težavo predstavlja tudi teža vozička. Pri izbiri vozička vedno gledam na to, da voziček ni pretežek. Čeprav je konstrukcija tricikla SmarTfold kompleksno zasnovana, me je vseeno hitro prepričala, da je tricikel zelo lahek, kar mi je bilo zares všeč!« poudarja Anastazija.

utekstu.jpg

»Tricikel SmarTfold ima kar 6 različnih možnosti uporabe, in sicer vse od otrokove starosti 9 mesecev do 3 let, kar je odlično, saj se prilagaja vašemu otroku in se res lahko uporablja kot zamenjava za voziček. Priloženi ima dve torbi – ena torba je namenjena shranjevanju potrebščin, ki jih rabi vsaka mama (iz hiše ne grem brez plenic, vlažilnih robčkov, hrane in dodatnih oblačil »za vsak slučaj«) in za vsak sprotni nakup, v drugo torbo pa lahko zelo enostavno zložite svoj tricikel. Moja mala deklica zares obožuje vožnjo v njem, zares je navdušena nad svojo novo igračo. Testirali smo ga v dežju, na soncu in vetru ter na različnih podlagah. Življenje ob morju pomeni sprehode po kamnitih ploščah na sprehajališču ob morju in po mivki na plaži.

Potencialno težavo bi lahko predstavljalo drsenje koles, kar je značilno za vozičke, a tega pri SmarTfold-u nismo doživeli. Res je izpolnil vsa pričakovanja. Lahko rečem, da ga sedaj veliko raje uporabljam kot otroški voziček: zloži se ob samo nekaj klikih, otrok pa dejansko uživa v varni vožnji. Otrok ima večjo preglednost in stik z okolico in se počuti veliko bolj svobodnega kot v vozičku.

»SmarTfold je prispel kot darilo za prvi rojstni dan in ne bi si mogli zaželeti boljšega darila. Že od prvega trenutka, ko je sedla vanj, smo vedeli, da ga bomo uporabljali, saj ko rečem, da gremo na sprehod, se takoj usmeri k triciklu. Mislim, da bomo voziček kmalu za vedno pospravili in da smo našli našega novega sopotnika. :)

Anastazija Makjanić, @stazisweets

utesktu_2.jpgMorda bi vam bilo všeč tudi:

Študenska mama testira zložljivi tricikel Smart Trike
Kako izbrati prava zunanja igrala?
Skrbimo za varno vožnjo na kolesu