Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
original-marines-lp-ss21-header-24022021-1100x619-1.jpg

Vse se je začelo v Italiji v začetku osemdesetih let s proizvodnjo klasičnih belih majic in željo, da bi te navadne majice izgledale kot "takšne, ki jih nosijo marinci". In leta 1993 se je v Italiji odprla prva trgovina Original Marines.

Modne kolekcije Original Marines so od leta 2018 na voljo tudi v Sloveniji. Oblačila in obutev italijanskega dizajna in kakovosti najdete v naslednjih trgovinah Baby Center:

Kolekcija pomlad/poletje 2021 prinaša kombinacijo barv in podrobnosti, ki se jim enostavno ni moč upreti. Naj si bo malček, malčica, deklica ali fant, s kolekcijo Original Marines zasije prav vsak. Izraža otroško igrivost in v sebi skriva tisti otroški smeh, ki se ga nikoli ne naveličamo.

Barve in čustva se s pomladjo prebudijo, poletje pa ob toplih sončnih žarkih le še dodatno vzbudi otroško radoživost. Prav takšen utrip je začutiti z novo kolekcijo oblačil Original Marines, ki s svojimi vzorci in barvami prav posebej izstopa. Če želite nekaj posebnega, nekaj ne čisto vsakdanjega in predvsem modno obarvanega ter edinstvenega, potem je prav to tisto kar iščete.

Nove kolekcije oblačil in obutve Original Marines poiščite v največjih trgovinah Baby Center: Ljubljana BTC, Ljubljana Nama, Ljubljana Šiška Aleja, Koper ali v nakupovalnem središču Europark v Mariboru. Ponudbo oblačil in obutve Original Marines si lahko ogledate tudi v naši spletni trgovini.

V ponudbi lahko najdete pestro izbiro oblačil različnih velikosti - za novorojenčke, pa tudi za otroke v največji velikosti 12/14 let.

Naj vaši najmlajši ulovijo neustavljiv slog znamke Original Marines!om-ls-1.jpg

Najširša ponudba v Baby Center Ljubljana BTC

om-ls-2.jpg

Moda za vsak dan

om-ls-3.jpg

Slavnostno za posebne priložnosti

om-ls-4.jpg

Ko začnejo iskati svoj stil

om-ls-5.jpg

Da bodo modno oblečeni tudi fantje

om-ls-6.jpg

Za šport in prosti čas