Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

Praznično obdarovanje otrok vaših zaposlenih


V trgovinah Baby Center nudimo najširši izbor igrač za otroke  vseh starosti. S posebnim naborom izpolnjujemo še tako zahtevne želje, zato boste pri nas našli didaktične igrače za najmlajše, lesene igrače, Lego kocke, sestavljanke in različne igrače junakov, ki najmlajše zabavajo s televizijskih ekranov. Popolno darilo je skrbno izbrana igrača, lahko pa oblikujemo paket z različnimi izdelki in igrači dodamo tudi oblačila, copate, nogavičke, dekice. Seveda pa ne smemo pozabiti tudi na nekaj sladkega. Dovolite, da vam stojimo ob strani in vam pomagamo pri izboru in pripravi daril za obdarovanje otrok vaših zaposlenih.

Kako vam lahko pomagamo?

  • Osebno svetujemo pri izboru darila.

  • Na vašo zahtevo vam pošljemo predstavitveni katalog katalog igrač, ponudbo pa lahko ogledate tudi na www.babycenter.si.

  • Pripravimo individualno ponudbo, prilagojeno vašim željam.

  • Brezplčano zavijemo darila v prikupno embalažo (zavijalni papir ali darilna vrečka).

  • Brezplačno dostavimo darila na izbrani termin na izbrano lokacijo.

Posebno presenečenje v paketu za otroke

  • Veliki ustvarjalni koledar 2018

  • Darilni kupon v vrednosti 10 EUR, ki ga otrok lahko unovči ob nakupu nad 50 EUR v eni izmed trgovin Baby Center.

  • Brezplačni sladek prigrizek Jaffa

ny-b2b-2017-header1.jpg

Kontakt: novoletna.darila@baby-center.si, 051 669 834


Predstavitveni poslovni katalog prazničnih igrač

Za lažji izbor smo pripravili poseben katalog izdelkov, ki je namenjen izključno podjetjem, vrtcem, šolam, sindikatom, javni upravi in vsem tistim, ki organizirate skupinsko obdarovanje otrok.

ny-b2b-2017-presenter-mockup.png

Izpolnite spodnji obrazec in prejmite katalog v e-obliki.


Izberite med dvema možnostima

Možnost 1: Darilo izberite v trgovini Baby Center

Sami izberete darila iz najširše ponudbe igrač in drugih izdelkov iz naše ponudbe. Darila bomo v izbrani poslovalnici lično zavili, po želji opremili z imenom otroka ter ob večjem naročilu tudi dostavili na želeno lokacijo. Za namig – pri izboru daril vam je lahko v pomoč naš predstavitveni poslovni katalog prazničnih daril, lahko pa že danes pregledate ponudbo tudi v naši spletni trgovini.

Možnost 2: Darilni boni Baby Center so idealno darilo

Določite vrednost darila v obliki darilnih bonov, ki vam jih simpatično zavite dostavimo na sedež vašega podjetja. Razdelite jih staršem otrok, ki jih bodo v eni izmed naših 33 trgovin unovčili za darilo po lastnih željah in potrebah.

V kolikor vaše podjetje pripravlja dogodek ob obisku dobrega moža, pa starši lahko izbrano darilo pustijo v naši trgovini, kjer ga bomo zavili, opremili z imenom otroka in ob večjem naročilu dostavili na želeno lokacijo.

Kako do ponudbe?

Baby Center svojim kupcem poleg kakovosti zagotavlja garancijo na zadovoljstvo, saj darilo, ki otroku morda ni všeč, lahko tudi vrnete ali zamenjate. Najširšo ponudbo izdelkov, ki jih lahko izberete za darilo, si lahko že danes ogledate v naši spletni trgovini, naročilo pa pošljete na elektronski naslov novoletna.darila@baby-center.si ali b2b@baby-center.si . Za večje nakupe smo za vas pripravili tudi posebne ugodnosti, ki jih bo z vami z delila gospa Ana, pokličite jo na 051 669 834.