Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0

Naša zgodba

Naša zgodba

Že skoraj tri desetletja smo iskrivi povezovalci med igrivim otroškim svetom ter svetom, kot ga vidijo starši. Otrokom vseskozi želimo srečno in igrivo otroštvo, staršem pa skušamo pomagati, da jim to srečo z veseljem dajete. Zaupanje naših kupcev nas motivira, da postajamo še boljši. Časi se spreminjajo, in z njimi se spreminjamo tudi mi. 

Naša nova zgodba se je začela leta 2016 s prenovljenim igrivim izgledom naše največje trgovine Baby Center v Ljubljani in nove spletne strani. Od takrat smo igrivost prenesli tudi na druge trgovine, hkrati pa z odpiranjem novih poslovalnic vstopili v življenja ljudi tudi v drugih krajih Slovenije

Zavedamo se, da začetki niso lahki, vendar so pomembni tako za otroke kot starše. V Baby Centru pozdravljamo začetke, saj vemo, da z njimi rastemo, napredujemo in se učimo.

Biti starš pomeni stopati po poti polni presenečenj, nepričakovane sreče, truda in veselja. Včasih je naporna, a velikokrat najlepša. Vedno pa bi potrebovali vsaj še eno roko in iskren nasmeh, saj vedno ne moremo vsega sami. Mi smo tista dodatna roka, ki vas bo spodbujala, vodila in tolažila. Roka, ki je tu za starše in dojenčke, otroke in vse vaše začetke.

V Baby Centru želimo z izbiro kakovostnih izdelkov, predano in angažirano storitvijo in svetovanjem biti podpora staršem, da bodo oni še boljša podpora svojim otrokom.

Baby Center, roka za vse vaše začetke