Baby Center spletna trgovina
0

Naša zgodba

Naša zgodba

Dobrodošli v družini Baby Center

Baby Center in Pikapolonica smo zdaj ena, velika družina. Ponosni smo, da smo vanjo prinesli zaupanja vredno tradicijo, strokovno znanje in popolno predanost. Še bolj pa smo ponosni na to, da nam bodoče mamice, starši in vsi drugi, katerih svet se vrti okoli najmlajših, zaupate že 30 let. Čvrste in izjemne vezi želimo z vami, spoštovani kupci, kot tudi s cenjenimi poslovnimi partnerji in našimi izjemnimi sodelavci tkati tudi v prihodnje. Tako kot se tkejo vezi v družinah, ki ponujajo varno zavetje, v katerih cenijo sodelovanje in nudijo oporo, kjer je doma ljubezen in se vedno ponuja topel objem.
Družina je naš navdih in motivacija
Družina je najdragocenejša in tako zelo pomembna za varno in sproščeno odraščanje. 30 let delovanja v otroškem svetu je izjemna popotnica za naše prihodnje delo in misel na vse družine, ki smo se jih v treh desetletjih dotaknili, je zares osupljiva. Vsak dan znova so družine z otroci, ki bodo nekoč zrastli v izjemne posameznike, naš čudoviti navdih in vir neizmerne inspiracije. Zato smo pri snovanju naše široke in kakovostne ponudbe usmerjeni v najnovejše trende in dobro poznavanje otroškega sveta in starševstva. Vse bolj iskana pa je tudi naša celovita strokovna podpora, ki jo z vami prijazno delimo za zadovoljno nosečnost, varno in igrivo otroštvo ter veselja polno starševstvo.
Nove linije v družini Baby Center
V Baby Centru želimo čim bolj olajšati izbiro in hkrati na enostaven in pregleden način približati izjemno široko in pestro ponudbo, zato smo uvedli tri produktne linije:
- BC play: linija obsega celotno paleto igrač za dojenčke in otroke do 10 leta starosti.
- BC baby: linija ponuja vrhunske pripomočke, pohištvo in opremo za dojenčke.
- BC style: linija združuje udobna oblačila in obutev za dojenčke in otroke do 10 leta starosti.
Verjamemo, da boste z izbrano ponudbo v vsaki od naših linij BC by Baby Center vedno našli kakovost, zanesljivost in pestrost, ki jo potrebujete tako za dojenčke kot tudi za zgodnje najstnike. Seveda v Baby Centru ostaja pomemben del ponudbe posebej oblikovan za vse bodoče mamice, ki pri nas najdete vse potrebno za brezskrben čas nosečnosti.
S celovito ponudbo, ki zagotavlja varnost, prijetno udobje in sproščeno igrivost, želimo biti tudi v prihodnje prva izbira v otroškem svetu. Za vse družine, velike ali majhne.