Baby Center spletna trgovina
0

Varno na poti - s pogledom naprej

Avtosedež z vgrajeno AirBag tehnologijo, ki še bolje ščiti vašega otroka. Si predstavljate avtosedež, ki ponuja edinstveno varnostno rešitev in otroku omogoča nemoten pogled naprej? S tem brez težav vidite otroka v vzvratnem ogledalu, obenem pa ste lahko prepričani, da Cybex Anoris T i-Size odlično varuje vašega otroka in raste z njim. To je prava pot naprej za sedeže obrnjene v smeri vožnje.

Naprej obrnjen sedež za izjemno udobje

Enostaven pogled v vzvratno ogledalo je vse, kar naredite, da ostanete povezani s svojim otrokom. Več varnosti pri naprej obrnjenem avtosedežu in pogled na otroka ponuja večje udobje med vožnjo, obenem pa pušča dovolj prostora za otrokove noge.

Brezkompromisna varnost

Neprekosljiva varnost med naprej obrnjenimi avtosedeži. Anoris T i-Size še bolje ščiti občutljiv vrat vašega otroka s pomočjo L.S.P. sistema, ki absorbira sile ob trku in s tem občutno zmanjša možnost hujših poškodb.

Intuitivna izkušnja

Anoris T i-Size predstavlja tudi sistem One-Click Impact Shield – enostaven sistem za zapenjanje otroka v sedež. Izkusite enostavno nameščanje in pripenjanje ter se samozavestno odpravite na pot z mislijo, da vaš otrok varno uživa v vožnji z najnaprednejšim avtosedežem doslej.

Razvito za enostavno uporabo

Svetli in dobro vidni LED indikatorji jasno prikazujejo ustrezno ali neustrezno namestitev avtosedeža. S tem vam ni potrebno skrbeti ali ste sedež pravilno namestili. Ko zasvetijo ustrezni indikatorji, ste pripravljeni na varno vožnjo vašega malčka.

Tehnične značilnosti

  • Mere (DxŠxV):
    ​​​​​​​614 x 440 x 662 mm
  • Teža: 12 kg
  • Standard UN R129/03
  • ​​​​​​​Primerno za velikost otroka:
    ​76 - 115 cm, > 15 mesecev
  • Do približno 6 let starosti
  • Do 21 kg

Pestra paleta barv