Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
blog-igrace-6-8-let-02112018-1100x400.jpg

Naš izbor najlepših igrač za otroke, stare od 6 do 8 let

Igra je ena izmed pomembnejših dejavnosti v otrokovem vsakdanu, prav tako pa je ključna za otrokov razvoj.

Otroci, ki vstopajo v šolo, se nahajajo v pomembnem razvojnem obdobju, zato je pomembno, da mu omogočimo dobre igralne pogoje ter jim predvsem damo čas, da se izražajo skozi igro.

Za otroke pri teh letih je še vedno pomembno zabavno preživljanje prostega časa, a dobra igrača naj ne bo nujno samo zabavna. Ponuja naj tudi izobraževalni vidik, saj tako otroci preko igre razvijajo miselne in motorične sposobnosti ter spoznavajo svet okoli sebe.

Otroci te starosti so polni energije in entuziazma, so radovedni in že precej odgovorni, zato jim podarite igrače, ki bodo zadovoljile obe potrebi, zabavo in razvoj, s čimer boste spodbudili tudi razvoj otrokove domišljije.

V tem času se otroci učijo branja, zato je dobro, da svojemu otroku ponudite tudi enostavne knjige, ki spodbujajo njihov besedni zaklad. Tudi igrače, ki spodbujajo igro na prostem (gumitvist, hulahop obroči, skiro, kotalke), niso odveč, saj z njimi pri otroku spodbujamo reflekse in hitrost.

Še vedno je pomembno, da se otroku tudi starši občasno pridružimo pri igri. Odlično aktivnost za vso družino predstavljajo družabne igre, ki so namenjene predvsem mlajšim, vendar so narejene tako, da pri tem uživajo tudi odrasli, otroci pa pri tem lahko brezskrbno preizkušajo meje svoje domiselnosti.

Vedno odlična ideja za nakup igrače so Lego kocke. Le-te so namreč še vedno najbolj priljubljene ter v otroku spodbujajo ustvarjalnost. Otroci se jih težje naveličajo, saj jih je možno sestaviti na tisoče različnih kombinacij.

Po eni strani so otroci teh let še vedno »majhni« in potrebujejo igrače, ki so otrokom prijazne, po drugi strani pa tudi že prihajajo v leta, ko se več nočejo igrati z igračami za »majhne«.

Pri izboru igrač je torej ključnega pomena prisluhniti otrokovim željam, potrebam in upoštevati njihova zanimanja v igralnih aktivnostih.

Oglejte si naš izbor najlepših igrač za otroke, stare od 6 do 8 let, ki vam bo letos morda pomagal pri izbiri najboljših daril!


Igrače za otroke, stare od 6 do 8 let:

Kotalke Training - vel.30/31 | Baby Center Slovenija
Zelo živahnih barv,po novi mladinski serija Jaz sem Luna (Soy Luna),velikost 30/31,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Mikrofon s stojalom | Baby Center Slovenija
Mikrofon s stojalom,nastavljivo po višini,zvočni efekti (aplavz, navdušenje, disco lučke za učinek koncerta),eno šablono,pilico za nohte,MP3 priključek,za starost od 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Crazy Chic Set zapestnice | Baby Center Slovenija
Set zapestnice,Set vsebuje: osnovo za igli in nitna čepka iz plastike v obliki srca, osnovo črne barve-plastična posoda za obročke in ostale sestavne dele seta, 100 barvitih obročkov iz plastike, 30 obročkov s kovinsko obdelavo, transparentne plastične obročke z luknjico, verižico iz aluminija, obeske, kovinske sponke ter priložena ilustrirana navodila,za starost od 7 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Glasbena skrinjica s kodo | Baby Center Slovenija
Glasbena skrinjica s kodo,po vpisu 4 mestne kode se ob odpiranju zasliši glasba,ima tudi odstranljiv vložek s tremi predelki in dvema predaloma,za starost od 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Crazy Chic Make - up ličila | Baby Center Slovenija
Make - up ličila,set vsebuje: paleta z ličili v obliki mašne, ogledalce, trak, plastični biserčki, 2 aplikatorja, ličila -   powdered eye shimmer – lesketajoče senčilo za veke ;  powdered eyeshadow – senčilo v prahu za veke;  shiny lip gloss-lesketajoče ličilo za ustnice,za starost od 6 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Magic Scratch | Baby Center Slovenija
Magic Scratch,ustvarjajate  s čarobnim črnilom s srebrno folijo in plastičnim peresom za praske,za starost od 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Crazy Chic Superstar nohti | Baby Center Slovenija
Superstar nohti,set vsebuje: prenosna konzola, ki jo je potrebno sestaviti, aplikator za lak za nohte, gobice, svinčnik za razporejanje lesketajočega prahu, sušilnik za nohte, pilica za nohte, 2 laka za nohte (rdeč in vijola), 2 x lesketajoč prah, diski, lepilne šablone za nohte,za starost od 6 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Dnevnik + digitalna ura + 6B svinčnik | Baby Center Slovenija
Dnevnik + digitalna ura + 6B svinčnik,motiv Miraculous,žive barve,od starosti 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Hugs Interaktivna opica - Bella | Baby Center Slovenija
Fingerlings Hugs,interaktivna navihana opica,Bella - roza barve,prijateljica za nežnost, ljubezen, skrb in zabavne neumnosti,lahko ji pošlješ poljubček in vrnila ti ga bo,posname tvoje besede in jih ponovi na zabaven način,dolge roke so kot nalašč za objemček,odziva se na 40 različnih načinov,za starost od 2 let dalje.
Hugs Interaktivna opica - Boris | Baby Center Slovenija
Fingerlings Hugs,interaktivna navihana opica,Boris - modre barve,prijatelj za nežnost, ljubezen, skrb in zabavne neumnosti,lahko mu pošlješ poljubček in vrnil ti ga bo,posname tvoje besede in jih ponovi na zabaven način,dolge roke so kot nalašč za objemček,odziva se na 40 različnih načinov,za starost od 2 let dalje.
Deluxe vozilo | Baby Center Slovenija
Deluxe vozilo,v setu so vozilo - ladja Kaos in 3 žetoni,za starost od 4 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Deluxe set za igro Marituga | Baby Center Slovenija
Deluxe set za igro Marituga,1 x figura Morlock , 1 otok iz zgodbe Zak Storm + žeton,velikost figure 8 cm,za starost od 4 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Special stunt set | Baby Center Slovenija
Special stunt set,vsebuje Nado vrtavko, pripomoček za razstavljanje, sprožilec, vrh za vzepnjanje, vrv za vrvohodstvo, vrh z J-zanko, vrh za skakanje, areno za akrobacije, majhno areno, kovinsko žico, vrv, 2 x nosilec za vrv in nazobčano vrvico za izstrelitev,za starost 5 let+,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Treasure X Zaklad X | Baby Center Slovenija
Zaklad X,ponuja 10 nivojev raziskovanja, Poišči svoje orodje in zemljevid,razbij kocko v kateri se skrivajo delčki posebne zbirateljske figure,za starost od 5 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Grossery Gang Motorno kolo | Baby Center Slovenija
Motorno kolo,komplet vsebuje tudi 2 posebni figurici Grossery Gang in dva izstrelka,za starost od 5 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
level 3 vozilo - Scorpiodrift | Baby Center Slovenija
Screechers vozilo,Scorpiodrift,z štirimi posebnimi diski,s katerim se še na bolj spektakularen način aktivira transormer,z dvema diskoma naenkrat,za starost od 6 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
X-Shot Excel puška Max attack | Baby Center Slovenija
Excel puška Max attack,dolžina cca. 76 cm,domet: do 24 m,24 mehkih izstrelkov,za starost od 8 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Igralni set z vozilom za brezpotja | Baby Center Slovenija
Set z vozilom za brezpotja,vključuje plastičen bazen / igralno polje, droben pesek primeren za igro v notranjosti in vozilo za brezpotjeza starost od 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Nitro Daljnosežni udar | Baby Center Slovenija
Nerf Nitro Daljnosežni udar,v setu so izstreljevalnik, 2 avtomobila iz pene, odskočna rampa in 4 ovire,za 5+ let,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Magična luping pista | Baby Center Slovenija
Magična luping pista,235 sestavnimi deli,deluje na baterije,oddaja svetlobne signale,baterijski pogon,za starost od 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Družabna igra | Baby Center Slovenija
Divja brata Kratt,družabna igra,dirka okoli sveta divjih bratov Kratt z diski moči bitij, karticami preoblek in obilo zabave,za starost 3 leta +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Arktični zračni prevoz - 60193 | Baby Center Slovenija
Pokličite pilota, nekaj velikega je treba pretovoriti z Arktičnim zračnim prevozom,277 kock,za starost od 6 do 12 let,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Modularne zimske počitnice - 31080 | Baby Center Slovenija
Modularne zimske počitnice,nakupi smučarsko opremo v udobni smučarski koči, ali pa si privošči skodelico vročega kakava na klopi za piknik ali na strešni terasi,374 kock,za starost od 7 do 12 let,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Družabna igra Znanost | Baby Center Slovenija
Različne kartice s sličicami,v slovenskem jeziku,za starost od 7 let dalje,za 1 ali več igralcev,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Hasbro Monopoly Junior - elektronsko bančništvo | Baby Center Slovenija
Monopoly Junior,Elektronsko bančništvo,klasična otroška igra trgovanja v modernejši verziji,kjer se plačuje s kartico namesto gotovino,plačilne kartice, vsaka s svojo podobo, delujejo kot prave,za starost od 5 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Hasbro Družabna igra Twister | Baby Center Slovenija
Za ure in ure zabave, OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Ravensburger Labirint Junior | Baby Center Slovenija
Labirint Junior,razišči začarano klet in najdi skrite predmete,za 2 do 4 igralce,za starost od 5 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Quick draw | Baby Center Slovenija
Quick draw,izberi karto izziva,zavzemi položaj in poišči svojo tarčo,bodi hiter, nameri, ustreli in zmagaj,za starost od 6 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Set za izdelavo vulkana | Baby Center Slovenija
Kalup vulkana, 2 zavojčka finega mavca, niz barv, čopič, plošče za barvanje.
Set bobni | Baby Center Slovenija
Set bobni,1 bas boben, 4 male bobne, 1 nožni pedal, 1 činele, 2 palici in stolček,zaigraj poskočno melodijo,z odprtim sistemom igre so možnosti res neskončne,za starost 5 let +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Znanstveni poskusi za otroke | Baby Center Slovenija
Znanstveni poskusi za otroke,postani znanstvenik z domačim laboratorijem,88 poizkusov,spoznaj glasne živali v tej živahni,120 strani.
Praznične pesmi | Baby Center Slovenija
Praznične pesmi,praznične pesmice so prikupna glasbena voščila,glasbena slikanica s CD-jem,trda vezava,28 strani.
Družabna igra Veliki 4 v vrsto | Baby Center Slovenija
Zelo velika družabna igra,4 v vrsto,igra strategije in inteligence,za dva ali več igralcev,postavi 4 krožce v ravno vrsto, preden to uspe soigralcu,starost od 3 let dalje,mere: 121 x 45 x 117 cm.
425-106-2 skiro primo starlight zelen | Baby Center Slovenija
Skiro primo Starlight,ima vgrajenih 14 led lučk,skiro s tremi kolesi,krmilo nastavljivo od 67,5 do 77,5 cm,maksimalna obremenitev 50 kg,starost; 3 leta +,garancija: 1 leto.
Skiro Flow 125 - temno roza | Baby Center Slovenija
Skiro Flow 125,

toycatalogue_2018_teaser_500x200.png

Praznični katalog igrač

toycatalogue_2018_elements_footer_1200x100.png