Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
blog-igrace-3-5-let-30102018-1100x400.jpg

Naš izbor najlepših igrač za otroke, stare od 3 do 5 let

Ko mali nadobudneži in male princeske dopolnijo približno 3 leta, se ponavadi začnejo zanimati za veliko novih, drugačnih igrač, ki se jim pred tem še niso zdele zanimive. Dojemajo se kot nastopajoče osebe in poskušajo biti čim bolj natančni posnemovalci. Tako v gibanju in delovanju kot tudi v govoru in preigravanju realnih scenarijev. Vedno bolj prepričljivo obvladujejo igrače z manjšimi sestavnimi deli, radi se gibljejo, lahko se naučijo pravil in jih tudi razumejo. Vprašanje je le, če jih želijo upoštevati, saj se že zavedajo, da nam lahko še kako ponagajajo. :)

Predvsem se v tem obdobju začne razvijati želja po igri vlog. Le kdo se ne bi rad preizkusil v vlogi kuharja, frizerke, mojstra, zdravnika, veterinarja, vzgojiteljice, prodajalke v trgovini, gospodinje, pevke, glasbenika, gasilca ali policista?

Všeč so jim tudi različne interaktivne plišaste igrače, preprostejše družabne igre, prebiranje zanimivih knjigic ali različna zunanja igrala in športni rekviziti, na primer hiška, skiro in kolo.

Vsekakor pa poleg vseh teh igrač ostajajo zvesti tudi nekaterim igračam, ki so jih oboževali že prej. Deklice se rade igrajo z njihovim prvim dojenčkom, s kupom plišastih igrač, ki se vsako popoldne pridno posedejo za mizo in večerjajo z njimi, z leseno kuhinjo za pripravo najboljše kavice in najslajših palačink za mamico in očka ali pa z leseno hišo za igranje, različnimi kockami in sestavljankami. Dečki obožujejo prevozna sredstva vseh vrst in super dirkalne steze za avtomobilčke, kocke in sestavljanke, različna glasbila, da doma slučajno ne bi bilo pretiho, pa tudi različne ustvarjalne sete in vozila na pogon.

Otroci pri tej starosti odkrivajo kaj je naklonjenost in kaj odpor, dobro pa tudi vedo, katere so njihove najljubše igrače. Zato jih to tudi vprašajmo in jim ne vsiljujmo svojega izbora.

Oglejte si naš izbor najlepših igrač za otroke, stare od 3 do 5 let, ki vam bo letos morda pomagal pri izbiri najboljših daril!


Igrače za otroke, stare od 3 do 5 let:

Hugs Interaktivna opica - Bella | Baby Center Slovenija
Fingerlings Hugs,interaktivna navihana opica,Bella - roza barve,prijateljica za nežnost, ljubezen, skrb in zabavne neumnosti,lahko ji pošlješ poljubček in vrnila ti ga bo,posname tvoje besede in jih ponovi na zabaven način,dolge roke so kot nalašč za objemček,odziva se na 40 različnih načinov,za starost od 2 let dalje.
Hugs Interaktivna opica - Boris | Baby Center Slovenija
Fingerlings Hugs,interaktivna navihana opica,Boris - modre barve,prijatelj za nežnost, ljubezen, skrb in zabavne neumnosti,lahko mu pošlješ poljubček in vrnil ti ga bo,posname tvoje besede in jih ponovi na zabaven način,dolge roke so kot nalašč za objemček,odziva se na 40 različnih načinov,za starost od 2 let dalje.
Plišasta kepica presenečenja - roza | Baby Center Slovenija
Scruff A Luv,barva roza,škatla presenečenja, v kateri se skriva plišasta kepa,ko jo okopaš, se razkrije katera živalica je – zajček, kuža ali mucek,Set vsebuje: 1 x kepica/skrivnostna živalica; 1 x ovratnica; 1 x krtača; 1 x sponka za lase; 1 x posvojitveni certifikat,starost 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Plišasta kepica presenečenja - modra | Baby Center Slovenija
Scruff A Luv,barva turkizno/modra,škatla presenečenja, v kateri se skriva plišasta kepa,ko jo okopaš, se razkrije katera živalica je – zajček, kuža ali mucek,Set vsebuje: 1 x kepica/skrivnostna živalica; 1 x ovratnica; 1 x krtača; 1 x sponka za lase; 1 x posvojitveni certifikat,starost 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Deluxe Punčka - Mimi | Baby Center Slovenija
Deluxe Punčka - Mimi,zna plavati v različnih slogih,za 30% večja od 'običajnih' punčk Bloopies,skozi dihalko brizgne vodo,ima kopalke, plavalni obroč, masko z dihalko in plavutke,če ima na obrazu masko z dihalko, voda šprica skozi dihalko,dim.: 26 x 9,5 x 25 cm,za starost 3+ let,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Rainbocorns - pliš | Baby Center Slovenija
Rainbocorns pliš,jajce velikosti 23x19,5x28 cm,v katerem je eden od 12 različnih pliškov
Top model | Baby Center Slovenija
Glava za stiliranje in friziranje,27 cm,veliko pripomočkov za urejanje frizure,škatlica z ličili,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Unika kuhinja interest 72cm bat.šk.24822 912052 | Baby Center Slovenija
Kuhinja z raznovrstnimi pripomočki,ima baterijski kuhalni plošči z zvokom in lučmi,višina 72 cm,v roza in rdeči barvi,željeno barvo kuhinje napišite v opombe,za starost od 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Supermarket blagajna | Baby Center Slovenija
Supermarket blagajna,z ekranom na dotik in skenerjem,v setu so poleg blagajne tudi nakupovalna košarica, embalaža ter plačilna sredstva,za starost od 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Salon za domače ljubljenčke | Baby Center Slovenija
17-delni set,v plastičnem kovčku z ročajem,odličen set za igro vlog,plišasta živalica ni priložena,za 2+ let.
Baby Born Interaktivna punčka - modrooka | Baby Center Slovenija
Interaktivna punčka - modrooka,Soft Touch z 11 realističnimi funkcijami,deluje brez baterij, je zdaj, zahvaljujoč njenemu mehkemu in gibčnemu telesu, še preprostejša za igro ter omogoča realistično igro vlog staršev in otrok,velikost dojenčka 43 cm,za starost od 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Banjica z dodatki | Baby Center Slovenija
Banjica z dodatki,priložena kahlica, termometer, igračka, glavnik,primerno za dojenčke in punčke do 40 cm,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Baby Born Potovalni avtosedež - lupinica | Baby Center Slovenija
Potovalni sedež s kolesci,primeren za nošenje, vožnjo in sedenje,za starost od 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Baby Born Tuš kabina z dodatki | Baby Center Slovenija
Tuš kabina za dojenčke in punčke,nastavljiva višina tuša,možnost regulacije vode,deluje na baterije 4 x AA,baterije niso priložene.OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Voziček Combi grande | Baby Center Slovenija
Voziček za dojenčke in punčke,do velikosti 46 cm,snemljiva košara,nastavljiv ročaj,zložljiv.OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
20-delni set Deluxe | Baby Center Slovenija
20-delni set Deluxe,10 kužkov (med njimi 4 posebni kužki),2 transportni torbici,3 kosti,2 igrački,3 posodice,v seriji 24 različnih kužkov,poseben, zelo redek zlat kužek,vsak ima svoje ime in osebnost,mehki na otip,iz pliša,pomanjšane kopije različnih pasem,velikost 5-6 cm,od 4. leta starosti dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Družabna igra Moje prve slike | Baby Center Slovenija
Različne kartice s sličicami,v slovenskem jeziku,za starost od 4 let dalje,za 2 ali več igralcev,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Stephaniejina hiša ob jezeru - 10763 | Baby Center Slovenija
Zberi svojo opremo za preživetje v naravi in se odpravi na poletno zabavo,215 kock,za starost od 4 do 7 let,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Tovorni vlak - 10875 | Baby Center Slovenija
Z tovornim vlakom se lahko vaš malček igra in ga krmili na še več načinov,105 kock,potrebne: 4 X AAA - niso priložene,za starost od 2 do 5 let,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 2 let.
Odbite pričeske | Baby Center Slovenija
Odbite pričeske - set,6 različnih barv plastelinov,2 modela za pričeske,škarje,kalup,stol za striženje,primerno za starost 3 leta +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Teepe Indijanski šotor Tipi - rjavi | Baby Center Slovenija
Indijanski šotor Tipi,barva rjava,dimenzije: 120 x 120 x 150 cm,prostor za skrivanje, branje, počivanje in druženje s prijatelji,je lahko sestavljiv.
Avtosteza My 1st - Cars 3 | Baby Center Slovenija
Avtosteza My 1st - Cars 3, s priljubljenimi junaki iz filma Cars 3 - Strelo McQueenom in Jako Gromom,dolžina steze je 2,9m,na stezi pa je tudi posebej označen zožani del, na katerem se tekmeca lahko pomerita v zbijanju s proge,baterijski pogon,za starost od 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Koš | Baby Center Slovenija
Višina 122 cm, priložena žoga in tlačilka, artikel ni primeren za otroke do 3. leta starosti.
Mali princ | Baby Center Slovenija
Mali princ,125 strani,dimenzija; 22 x 28 cm,trda vezava.
Globus Falcon - 25 cm | Baby Center Slovenija
Globus Falcon,velikost 25 cm,primeren kot učni pripomoček, nočna lučka ali pa kot element sobne dekoracije,v slovenskem jeziku,vsebuje lučkoprimerno za starost 3 leta+,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Žerjav na daljinsko upravljanje | Baby Center Slovenija
Žerjav na daljinsko upravljanje,z daljincem lahko zavrtiš dvigalo v levo in desno in dvigneš kljuko gor in dol,od starosti 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Kamion Man - Gasilec z lestvijo (zvok) | Baby Center Slovenija
Mala vozila Bruder izgledajo enako kot
John Deer traktor z nakladalko in prikolico | Baby Center Slovenija
John Deer traktor z nakladalko in prikolico,dimenzije: 65 x 17 x 16,5 cm,z odličnimi pnevmatikami in z dodatnim vodljivim krmilnim drogom,za starost od 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Škatla ustvarjalnega gradbenika - 10703 | Baby Center Slovenija
Škatla ustvarjalnega gradbenika,502 kocki,velika izbira vrat, oken, oblik in posebnih elementov v živih barvah,starost od 4 do 99 let,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Plastcon Bob z volanom - zelen | Baby Center Slovenija
Bob,zelene barve,z zavorami in volanom,varnostni pas,s 4 smučmi na spodnjem delu za lažje manevriranje,maksimalna obremenitev 40 kg,za starost od 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.
Otroško kolo Pino - 16" | Baby Center Slovenija
Otroško kolo pino,jekleno ogrodje,16
Skiro Elite F - modra | Baby Center Slovenija
Tri kolesa,svetleč sprednji del skiroja,prilagodljiva krmilna palica,revolucionaren sistem zlaganja,sistem blokade krmiljenja,4 nastavitve višine,ABEC 5 ležaji,zavora na zadnje kolo,nizek stopalni del za večjo stabilnost, za 3+ let,maksimalna obremenitev: 50 kg.
Retro rolka - svetleča - IceGlow | Baby Center Slovenija
Retro rolka,8 pisanih LED diod,ABEC 7 ležaji,prosojna deska,potrebuje 4 x AA baterij, ki niso priložene,nosilnost: 100 kg.OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Badminton Set Team HD-44 | Baby Center Slovenija
Komplet za badminton,primeren za igranje doma in na plaži,4 loparji so napeti na 8 kg,kvalitetne strune,stojali z mrežo,2 žogici,torba za shranjevanje loparjev.OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Rampa za skateboard - 5 delna | Baby Center Slovenija
Rampa za rolke,za izvajanje trikov,zelo čvrsta plastika,nosilnost: 80 kg.OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

toycatalogue_2018_teaser_500x200.png

Praznični katalog igrač

toycatalogue_2018_elements_footer_1200x100.png