Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
blog-igrace-1-2-leti-07112018-1100x400.jpg

Naš izbor najlepših igrač za otroke, stare od 1 do 2 leti

Kot vsak starš si tudi mi želimo, da bi svojemu otroku privoščili kar najboljše igrače, vendar pa se včasih znajdemo v negotovosti, katero igračo izbrati med tolikšno ponudbo. Ravno zato smo opredelili nekaj kriterijev, ki nam bodo pomagali pri izbiri najustreznejše igrače.

Čeprav so prvenstveno namenjene zabavi, imajo igrače lahko tudi močno izraženo izobraževalno vlogo. Ravno zato je prav, da se potrudimo izbrati igrače, pri katerih se bo otrok skozi igro tudi učil, pridobival nove veščine in vadil motoriko. Še en pomemben kriterij je, da lahko pri igri sodelujemo tudi mi, starši, in skupaj z otrokom ustvarjamo skupne spomine.

Otroci obožujejo plišaste igrače in večina jih ima svojega priljubljenega »pliškota«. Interaktivne plišaste igrače so še posebej zabavne in se jim je težko upreti (priznajte, tudi nam, staršem). Igra s plišasto igračo je lahko še kako zabavna, otroke je samo potrebno spodbuditi – pripovedovanje zgodb psičku za lahko noč in poljub za mirne sanje bo pri otroku spodbudil govor in domišljijo.

Otroci v tem obdobju obožujejo igranje vlog. Seti za zdravnika ali veterinarja, kuhinja ali set za male mojstre. S temi igračami otroci aktivno sodelujejo v igri, razvijajo domišljijo in sporazumevanje z okoljem. Številni se bodo strinjali, da denar ni za male otroke, vendar se bodo otroci z blagajno-igračo postopno naučili prvih številk.

Razvoj možganov je potrebno spodbujati že v najzgodnejšem obdobju. Kot prvo igračo v zbirki Brainbox izberite Karte pripovedovalke s katerimi se bo otrok sprva naučil tvoriti stavke, nato pa še zgodbe. Priporočamo izbor družabnih iger Prve barve in Prve številke. Družabne igre Brainbox bodo spremljale razvoj vaših otrok vse do 8 leta starosti in dlje. So zabavne in izobraževalne, zato se bodo otroci skozi igro z njimi veliko naučili. Didaktične lesene igrače so zelo pomembne za razvoj otrok, ker poleg tega, da nudijo otrokom zabavo, prav tako spodbujajo njihovo motoriko.

Kocke so igrače, s katerimi se otroci srečujejo od najzgodnejšega obdobja. Po mehkih kockah je čas za najbolj znane kocke na svetu – kocke Lego Duplo. Enkrat, ko jih otroci odkrijejo, ni meja za njihovo domišljijo. Prednost Lego setov je, da se med seboj dopolnjujejo – vašemu Lego Duplo setu vedno lahko dodate nek novi set kock, s katerimi bo otrok ustvarjal nove zgodbe. Za razvoj ustvarjalnosti otrok in povod za odlično zabavno staršev in otrok so ustvarjalni seti s plastelinom in barvami. Ko pa se igra konča, vedno lahko  pripravite malo razstavo končanih del.

Za otroke te starosti je izjemno pomembno, da čim več časa preživijo v igri zunaj. Poleg interakcije z drugimi otroki, z gugalnicami, kolesi in skiroji, bodo urili svojo motoriko. Izkoristite suho vreme in ga preživite z otroci na prostem. Za majhne otroke, ki se hitro utrudijo, so Smart Trike tricikli odlična izbira. Otrokom namreč omogočajo učenje krmiljenja in poganjanja pedal, kar jim bo v pomoč pri prehodu na kolo. Za malo starejšega otroka priporočamo Scoot & Ride poganjalec in skiro. Zelo enostavno, brez vsakršnega orodja, lahko v vsakem trenutku poganjalec spremenite v skiro.

Jana (malčica na višku moči, z neizčrpno željo po raziskovanju in lastnica vseh zgoraj našteti igrač) in mama Ana

Oglejte si naš izbor najlepših igrač za otroke, stare od 1 do 2 leti, ki vam bo letos morda pomagal pri izbiri najboljših daril!


Igrače za otroke, stare od 1 do 2 leti:

Kužek Bowie | Baby Center Slovenija
Kužek Bowie,prisloni ga k obrazu in Bowie te bo polizal z mokrim jezičkom,za starost od 18 mesecev dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Hugs Interaktivna opica - Bella | Baby Center Slovenija
Fingerlings Hugs,interaktivna navihana opica,Bella - roza barve,prijateljica za nežnost, ljubezen, skrb in zabavne neumnosti,lahko ji pošlješ poljubček in vrnila ti ga bo,posname tvoje besede in jih ponovi na zabaven način,dolge roke so kot nalašč za objemček,odziva se na 40 različnih načinov,za starost od 2 let dalje.
Hugs Interaktivna opica - Boris | Baby Center Slovenija
Fingerlings Hugs,interaktivna navihana opica,Boris - modre barve,prijatelj za nežnost, ljubezen, skrb in zabavne neumnosti,lahko mu pošlješ poljubček in vrnil ti ga bo,posname tvoje besede in jih ponovi na zabaven način,dolge roke so kot nalašč za objemček,odziva se na 40 različnih načinov,za starost od 2 let dalje.
Panda 100 cm | Baby Center Slovenija
Plišasta panda,črno bele barve,velikost: 100 cm,priporočljiva starost: 3 leta +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
My Little Baby Born Dojenček z mehkim telesom | Baby Center Slovenija
Dojenček z mehkim telesom,s spečimi očmi,za crkljanje in prve igre vlog oblačenja,slačenja in umirjanja z dudko,za starost od 1 leta dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 1 leta.
Set za likanje | Baby Center Slovenija
Set: deska, likalnik, pršilnik vode, dva obešalnika,OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 1 leta.
Moja prva kuhinja | Baby Center Slovenija
Moja prva kuhinja,oddaja 8 različnih zvočnih in svetlobnih efektov,kvalitetna plastika živahnih barv,za starost od 18 mesecevdalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Set hrane v škatli s pokrovom | Baby Center Slovenija
Set hrane v škatli s pokrovom,51 različnih vrst hrane in dodatkov,živobarvna in kvalitetna plastika,za starost od 2 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 2 let.
Junior tabla z žebljički | Baby Center Slovenija
48 velikih žebljičkov, 16 slikovnih predlog, prozorna tablica, od 2. leta naprej.
Večnadstropna garaža | Baby Center Slovenija
Večnadstropna garaža,komplet vključuje tudi dva avtomobilčka,za starost od 2 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 2 let.
Moje prve prstne barve | Baby Center Slovenija
4 lončki prstnih barv: rumena, rdeča, modra in zelena,barve so hiperalergene in brez glutena,za 1+ let.
KNZ Pikijev glasbeni dan | Baby Center Slovenija
Pikijev glasbeni dan,zvočna kartonka z gumbi, ki oddajajo zvoke glasbil,trda vezava,10 strani.
Rad te imam, mami | Baby Center Slovenija
Rad te imam, mami,čudovita povezanost med medvedko in njenim mladičkom,trda vezava,20 strani.
Karte pripovedovalke | Baby Center Slovenija
Karte pripovedovalke,podpora predšolskemu učenju,izberite tri karte, vsako iz drugega barvnega kompleta nato s pomočjo kart povejte kratko zgodbo,Na kartah je polno likov, prizorišč in stvari, ki se lahko pojavijo v vaši zgodbi,starost od 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Prve številke | Baby Center Slovenija
Prve številke,podpora predšolskemu učenju,za enega ali več igralcev,trpežna obojestranska karta,prikazujejo bodisi različne količine ali različne številke,starost od 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Številski vlak - 10847 | Baby Center Slovenija
Številski trak,23 kock,učenje številk,starost od 1½-3 let,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 1½ let.
Natikanka Baby Einstein  | Baby Center Slovenija
Natikanka Baby Einstein,z nizanjem  delov gosenice  na  podlago  oblikovati gosenico na način, da obdrži ravnotežje,velikost: 73 x 60 x 195 mm,za starost od 12 meseca dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 12 mesecev.
Krokodil na kolesih | Baby Center Slovenija
Krokodil na kolesih,vleci ga za sabo,ropota,velikost: 26x8x10 cm,starost 12 mesecev+,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 12 mesecev.
Kocke za zlaganje | Baby Center Slovenija
Kocke za zlaganje,10 različnih kock s slikami živali,učenje številk in črk,velikost: 15x15,5x110 cm,starost 18 mesecev+,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Sestavljanka žabica | Baby Center Slovenija
Sestavljanka žabica,14 lesenih kock,lahko jih kombinirate v različne oblike,velikost: 21x6x16,5 cm,starost 18 mesecev+,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Poganjalec avto z zvoki Minnie - mašnica | Baby Center Slovenija
Poganjalec avto z zvoki Minnie,varna in močna konstrukcija za ure varne in zabavne vožnje,igra najljubšo glasbo in se ji sveti mašnica,za starost od 12 do 36 mesecev +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 12 mesecev.
458-106 skiro Evo Comfort 5 v 1 zelen | Baby Center Slovenija
Skiro Evo,ergonomsko oblikovan,5 v 1,krmilo nastavljivo v 4 višine do 82,5 cm,višina sedeža 32,5 - 34,5 cm,gumb za blokado krmiljenja,snemljiva opora za nogice,maksimalna obrmenitev 20 kg verzija skiro s sedežem,maksimalna 50 kg verzija skiro,kakovostni ABEC 5 ležaji,starost; 1 - 3 let verzija skiro s sedežem in 3+ verzija skiro,garancija: 1 leto.
Poganjalec in skiro Highwaykick - roza | Baby Center Slovenija
Poganjalec in skiro Highwaykick,2v1,roza barve,namenjen otrok že od 1. leta starosti dalje pa do 5 leta,stabilnost, nizek sedalni del in ergonomično krmilo,teža artikla: 2,8kg,garancija: 1 leto.
Tricikel Swing DLX - rdeč | Baby Center Slovenija
Od 10 do 36 mesecev,4v1,oblazinjen sedalni del,enostavno upravljanje,oblazinjen sedež,praktična torba,strešica in dodatna torbica, ki je pritrjena na ročaj za upravljanje tricikla,edinstven navigacijski gumb na blatniku,amortizerji dajejo otroku 100% udobno vožnjo,sprednje plastično varovalo,zložljiva strešica,plastična košarica,zložljiv naslon za noge,nedrseča pedala,max obremenitev: 17 kg,garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Tricikel Sfold 300 - moder | Baby Center Slovenija
Tricikel Sfold 300,od 10 mesecev dalje,6v1,oblazinjen sedalni del,enostavno upravljanje,oblazinjen sedež,mehko oblazinjen varnostni pas in nosilec za noge,praktična torba,strešica,85% manj prostornine, če je zložen - zlahka se prilega vsakemu avtomobilu,primeren tudi za potovanje z letalom (ročna prtljaga),amortizerji dajejo otroku 100% udobno vožnjo,sprednje plastično varovalo,zložljiva strešica,otroški ročaj je nastavljiv v dveh položajih,zložljiv naslon za noge,nedrseča pedala,max obremenitev: 17 kg,garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.

toycatalogue_2018_teaser_500x200.png

Praznični katalog igrač

toycatalogue_2018_elements_footer_1200x100.png