Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
blog-igrace-0-12-mesecev-02112018-1100x400-1.jpg

Naš izbor najlepših igrač za otroke, stare od 0 do 12 mesecev

Poiskati pravo igračo za novorojenčka ali dojenčka zna biti pravi izziv, saj moramo pri izbiri imeti v mislih veliko stvari: igrača naj bo preprosta, pisanih barv in zabavna, hkrati pa mora tudi spodbujati otrokov razvoj: gibalni, spoznavni, socialni in govorni.

Pri izbiranju igrače je dobro upoštevati starost otroka ter njegova močna in šibka področja. Na podlagi tega poiščemo igračo, ki bi razvoj na posameznem področju spodbudila. Pomembno je upoštevati tudi otrokove interese in ne le razvojne ravni, saj se z bolj priljubljenimi igračami otroci igrajo dlje in na bolj zahteven način.

V prvem letu otroci svet okoli sebe šele spoznavajo. Novorojenčku prvo igračo predstavlja tudi prtiček, ki ga potegne preko obraza, toda malčku, ki zna seči in se oprijemati stvari, že lahko nudimo ropotuljice in kasneje tudi igrače, katerim sledi po prostoru. Igrače naj bodo pisanih, močnih, včasih tudi svetlečih barv, saj jih bo malček lažje opazil. Različni materiali in teksture ga bodo vodile k raziskovanju, pol-letniki pa bodo izkazali že veliko navdušenje nad igračami, ki oddajajo različne zvočne in svetlobne učinke.

Razvoj otroka v prvem letu poteka z nadzvočno hitrostjo, zato je včasih zanj primerna tudi igrača, namenjena mlajši ali starejši starostni skupini. Pogosto so številne igrače uporabne že veliko prej, kot je na njih navedeno, vendar morda v drugi funkciji. Še pogosteje pa lahko otroci igrače uporabljajo pozneje v razvoju na drugačen način kot v predhodnih obdobjih. Igrača lahko na primer najprej spodbuja gibalni razvoj, nato pa je pripomoček pri igri vlog.

Naj bo to igrača za vašega novorojenčka ali pa darilo za novega družinskega člana prijateljice - mi smo tu za vas. Pri izbiri vam pomagamo s posebnim naborom igrač, s katerimi boste razveselili še tako zahtevnega obdarovanca.

Oglejte si naš izbor najlepših igrač za otroke, stare od 0 do 12 mesecev, ki vam bo letos morda pomagal pri izbiri najboljših daril!


Igrače za otroke, stare od 0 do 3 mesecev:

glasbeni vrtiljak - Take along - gozdni prijatelji | Baby Center Slovenija
Zabava za malčka vedno in povsod,uporabno na posteljici, podlogi za igro, avtosedežu, vozičku,5 različnih zabavnih melodij,obračanje igračk in vrtenje za dodatno zabavo,za delovanje potrebuje 3 x AA baterije (niso vključene)
Igralni center in podloga 1-2-3 Here I Grow | Baby Center Slovenija
Igralni center,trije načini uporabe,spodbuja razvoj finih motoričnih sposobnosti,spoznavanje materialov, barv in zvokov.
Sončni sprehod | Baby Center Slovenija
Žive barve,enostavna namestitev na avtosedež ali voziček.
Bacek Ewan lučka - siv | Baby Center Slovenija
Lepega videza,4 pomirjujoči zvoki,20 minutni časovnik,avtomatski izklop,možna namestitev na otroško posteljico,z lučko,sive barve,dimenzije: 23,7 x 17,4 cm.
Tiny Smarts - Žabica Frankie | Baby Center Slovenija
od 1. meseca dalje, krepi motorične sposobnosti.

Igrače za otroke, stare od 4 do 6 mesecev:

Aktivni glasbeni center – Rasti z mano | Baby Center Slovenija
Aktivni center za 3 razvojne faze,vsebuje igračke in pripomočke,spreminjanje lege glede na faze otrokovega razvoja,snemljive noge in igralni del za lažje prenašanjeza starost 3 mesece+,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 mesecev.
Mehke kocke | Baby Center Slovenija
6 kock.
Raziskovalna žogica | Baby Center Slovenija
Z mnogimi obročki, premakljivimi kroglicami,primerno kot grizalo in ropotuljica,za boljšo motoriko,OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 mesecev.
Rutica/slinček z grizalom - Panda s prijatelji | Baby Center Slovenija
Posebna rutica/slinček z grizalom,3 slojen vpojen bombaž,zapenjanje z 2 gumbkoma,primerno za pranje v pralnem stroju,temeljito testirano.
grizalo - zelen | Baby Center Slovenija
Zobna ščetka mehka in prijazna za otroške dlesni,omogoča enostaven in higienski način uporabe gelov za dlesni,je ergonomsko oblikovan, enostaven za držanje,olajša bolečino in otekanje, vnetje dlesni,primeren za otroke od 3 meseca naprej,popolnoma varni material TPE (100% razgradljiv). Ne vsebuje BPA, PVC in ftalatov.

Igrače za otroke, stare od 7 do 9 mesecev:

Pametni medo | Baby Center Slovenija
Pametni medo,velikosti 25 cm,govori in poje v slovenskem in angleškem jeziku,s petimi interaktivnimi gumbi za učenje prvih številk, črk, oblik in barv,ima tudi svetlobne učinke,priporočamo otrokom od 6. meseca starosti dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 6 mesecev.
Hrupne živali - zvočna knjiga | Baby Center Slovenija
Kartonka,8 strani,živali kmetije,pravi zvoki živali.
Glasbena interaktivna kocka | Baby Center Slovenija
Glasbena interaktivna kocka,kocka s 5 klavirskimi tipkami, ki svetijo in svetlečim bobnom,zabavni zvoki in melodije ter živalski zvoki,bobnajte po bobnu, ki spreminja barve,razvrščevalnik oblik in 4 različni elementi,za starost 8 mesece+,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 8 mesecev.
Klavirček džungelski orkester | Baby Center Slovenija
Klavirček s prikupnimi živalicami,5 tipk za igranje,vključuje zvoke štirih glasbenih inštrumentov,2 načina igranja,utripajoči mikrofon z zvočnimi efekti,glasba in zabavne melodije,za starost 1 leto +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 1 leta.
Poučni vlakec - hojica in poganjalec | Baby Center Slovenija
Poučni vlakec,hojica in poganjalec,3 stopnje igre,igranje z vlakcem,vožnja sede - uporaba kot poganjalec,potiskanje vlakca pred seboj - uporaba kot hoduljica,odstranljiv vagonček,zvočni učinki,deluje na 3x AA baterije,priporočeno za starost od 6 do 30 mesecev.

Igrače za otroke, stare od 10 do 12 mesecev:

Hojica in avtomobilček poganjalec | Baby Center Slovenija
Živahni poganjalček in hojica,ključ za vžig,strelja žogice,zabavni zvočni učinki in vesele melodije,utripajoče luči,vožnja sede - uporaba kot poganjalec,potiskanje avta pred seboj - uporaba kot hoduljica,deluje na 2x AA baterije,priporočeno za starost od 12 do 36 mesecev.
Puzzle z liki živali | Baby Center Slovenija
Puzzle z liki živali,barvaste puzzle z vzorci žival,enostavne za držanje,utripajoče lučke, zabavni zvoki in vesele melodije,za starost 12 mesece+,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 12 mesecev.
Krokodil na kolesih | Baby Center Slovenija
Krokodil na kolesih,vleci ga za sabo,ropota,velikost: 26x8x10 cm,starost 12 mesecev+,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 12 mesecev.
Moje prve prstne barve | Baby Center Slovenija
4 lončki prstnih barv: rumena, rdeča, modra in zelena,barve so hiperalergene in brez glutena,za 1+ let.
Zložljivi tricikel SmarTfold Mod 700- rdeč | Baby Center Slovenija
Tricikel SmarTfold Mod 700,rdeče barve,zelo kompakten tricikel,raste z dojenčkom od 6 mesecev starosti dalje do 36 mesecev,8v1,popolnoma zložljiv tricikel,s 180-stopinjskim vrtljivim visokim sedežem,naslon sedeža se lahko tudi nagne,primeren tudi za potovanje z letalom (ročna prtljaga), le nekaj potez in izdelek je zložen in primeren za shranjevanje v vsakem avtomobilu,max obremenitev: 17 kg,garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.

toycatalogue_2018_teaser_500x200.png

Praznični katalog igrač

toycatalogue_2018_elements_footer_1200x100.png