Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
blog-igrace-decki-9-let-06112018-1100x400.jpg

Naš izbor najlepših igrač za dečke, stare od 9 let dalje

Razlike med dečki in deklicami so pri izbiri igrač vidne že pri nižjih starostnih skupinah, pri otrocih starih 9 let in več pa je ta razlika še bolj očitna. Seveda je zaželeno, da se deklice in dečki igrajo skupaj in z istimi igračami – posamezne skupine igrač so s tega vidika izrazito nevtralne, vendar pa ne moremo mimo dejstva, da so nekatere igrače tipično deške oz. fantovske. Povsod pa, seveda, obstajajo izjeme.

Pa začnimo na prostem. Dečki stari 9 let in več radi občutijo adrenalin, zato so v zimskem času ne zadostijo z običajnimi sankami, ampak se iz zasneženih klancev še raje spuščajo z bobi, snežnimi deskami ali snežnimi skiroji. Na dan, ko vreme ni najbolj prijazno, ali pa ob večerih bo namizni nogomet odlično nadomestilo. Prednost te igre je, da se z njo lahko zabava vsa družina ali pa otrok in njegovi prijatelji. Super igri, ki temeljita na fizični aktivnosti v zaprtem prostoru, sta tudi Activity in Twister.

Družabne igre, ki bodo bolj intenzivno zaposlile sive celice so Monopoly, Male sive celice, šah ali čisto novi naslov iz serije družabnih iger Brainbox - Slovenija. Tudi Divja brata Kratt, družabna igra, ki vključuje super junake, bo dobra izbira.

Dečki obožujejo Lego kocke, v tem starostnem obdobju predvsem Lego Creator, Lego City, Lego Ninjago in Lego Technic. Igrač, ki omogočajo toliko ustvarjalnega izražanja, se ne naveličajo niti očetje.

Devetletnikom so še vedno všeč tudi pomanjšane različice jeklenih konjičkov, vendar morajo biti avtomobili na daljinsko vodenje ustrezno veliki in hitri. Trenutno so priljubljene tudi vrtavke Infinity Nado.

Pri teh letih so dečki že pravi strokovnjaki za karte Yu-Gi-Oh!. Kljub temu, da starši še vedno te igre ne razumejo najbolje, pa je za dečke to še vedno ena najbolj priljubljenih iger.

Kot omenjeno, obstajajo tudi izjeme – na prvi pogled popolnoma dekliške igrače, ki so zanimive tudi  dečkom, ki obiskujejo 4., 5. in višje razrede osnovne šole. Gre za plišaste igrače, vendar takšne, ki so hkrati tudi interaktivne, npr. opica Fingerlings Hugs ali pa kužka Waggles ali Bowie.

 

Igrače je izbral David (10 let), pomagal pa mu je očka

Oglejte si naš izbor najlepših igrač za dečke, stare od 9 let dalje, ki vam bo letos morda pomagal pri izbiri najboljših daril!


Igrače za dečke, stare od 9 let dalje:

Lesene sanke Bohemia Davos | Baby Center Slovenija
Lesene letve,iz kakovostnega lesa,priložen trak za vleko sank,dolžina: 110 cm,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let..
Plastcon Bob z volanom - zelen | Baby Center Slovenija
Bob,zelene barve,z zavorami in volanom,varnostni pas,s 4 smučmi na spodnjem delu za lažje manevriranje,maksimalna obremenitev 40 kg,za starost od 3 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.
RAVENSBURGER Družabna igra Activity | Baby Center Slovenija
Kombinacija treh iger, več kot 2500 pojmov, Priporočena starost: 12+, OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Activity Champion SLO | Baby Center Slovenija
Družabna igra, priporočena starost: 12+, OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Hasbro Družabna igra Twister | Baby Center Slovenija
Za ure in ure zabave, OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Games Monopoly Slovenija | Baby Center Slovenija
Monopoly Slovenija,svetovno popularna klasična igra trgovanja in prekupčevanja z denarjem, nepremičninami in drugim imetjem,unikatno darilo, spomin na Slovenijo,zabava za vse generacije,za starost od 8 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Družabna igra Male sive celice | Baby Center Slovenija
Male sive celice,kviz,vzdušje najhitrejših in najbolj brihtnih ekip lahko ustvarite doma v krogu družine ali prijateljev, za igro so vsaj tri osebe,starost od 9 do 99 let,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Leseni šah 3v1 | Baby Center Slovenija
Leseni šah 3v1,tri igri v eni: šah, dama in
Družabna igra | Baby Center Slovenija
Divja brata Kratt,družabna igra,dirka okoli sveta divjih bratov Kratt z diski moči bitij, karticami preoblek in obilo zabave,za starost 3 leta +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Cyklone Attack | Baby Center Slovenija
Cyklone Attack,radijsko vodeno,tank,dolžina vozila je 18 cm,lahko premguje naklon do 45 stopinj,za starost od 8 let dalje,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Terenec na daljinsko vodenje – Rock Crawler | Baby Center Slovenija
Terenec na daljinsko vodenje,Rock Crawler,velika kolesa,vzmetenje,deluje na baterije:6 x AA – avtomobil,2 x AAA daljinski upravljalnik,baterije niso priložene,več modelov,želeni model zapišite v opombe naročila,starost 8 let+,garancija za brezhibno delovanje: 1 leto,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Karte Yu-Gi-Oh Legendary decks 3 | Baby Center Slovenija
Legendary decks 3,zberi svoje pošasti,zberi največ točk in zmagaj v dvoboju z drugimi igralci,starost 6 let +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
YU-GI-OH Kaiba Game Mat - podloga za igro | Baby Center Slovenija
Podlaga za igranje,odličen dodatek za igro.
YU-GI-OH Protector Kaiba 9-Pocket Portfolio | Baby Center Slovenija
Žepna mapa za shranjevanje kart Yu-Gi-Oh,z 9 žepki za posamezne karte,zaščita za najboljše karte.
Hugs Interaktivna opica - Boris | Baby Center Slovenija
Fingerlings Hugs,interaktivna navihana opica,Boris - modre barve,prijatelj za nežnost, ljubezen, skrb in zabavne neumnosti,lahko mu pošlješ poljubček in vrnil ti ga bo,posname tvoje besede in jih ponovi na zabaven način,dolge roke so kot nalašč za objemček,odziva se na 40 različnih načinov,za starost od 2 let dalje.

toycatalogue_2018_teaser_500x200.png

Praznični katalog igrač

toycatalogue_2018_elements_footer_1200x100.png