Baby Center spletna trgovina
0

Dodatki za otroške vozičke

Katere dodatke potrebujem za otroški voziček?

Za še bolj praktično uporabo otroškega vozička ter za še več udobja in varnosti za vašega otroka, ki se vozi v njem, lahko pri večini otroških vozičkov dokupite različne uporabne dodatke.

Torba za potrebščine

Ko se odpravite na sprehod z vozičkom, v previjalno torbo shranite tudi najnujnejše pripomočke za hranjenje in nego otroka. Različne torbe imajo ponavadi veliko predelkov znotraj in žepkov zunaj torbe, v katere lahko pregledno shranite vse potrebščine (stekleničke, lončke, posodice, plenice, kozmetiko, kašice, igrače, ...). Previjalne torbe vsebujejo tudi higienično previjalno podlogo, ki omogoča, da otroku hitro in enostavno zamenjate plenico kjerkoli in kadarkoli. Torbe so ponavadi na voljo v različnih barvah in vzorcih, največkrat v takšnih, ki se ujemajo z barvami in vzorcem izbranega vozička.

Senčnik

Senčniki poskrbijo za popolno zaščito otroka pred soncem, saj onemogočajo dostop direktnega sonca do otrokove občutljive kože, zadržujejo UV žarke in  preprečujejo, da bi sonce otroku bleščalo v oči. Senčniki, ki se lahko kombinirajo z izbranimi vozički, so ponavadi na voljo v enaki barvi in vzorcu kot je otroški voziček.

Dežno pregrinjalo

Dežno pregrinjalo otroka ščiti pred dežjem, s čimer ga ohranja suhega in posledično zdravega tudi, ko vas na sprehodu ujame kakšna kapljica dežja.

Pregrinjalo proti mrčesu

Pregrinjalo proti mrčesu otroka predvsem v toplih poletnih dneh varuje pred neprijetnimi insekti, na primer komarji, čebelami, osami in muhami.

Zimska vreča

V hladnejših dneh, ko se je za sprehod v naravi ali po mestu potrebno obleči v toplejša oblačila, bo otroku dodatno toploto nudila zimska vreča, ki se enostavno namesti na voziček.

Polička za prevoz drugega otroka

Kaj storiti, ko je starejši bratec utrujen in bi se rad peljal zraven? Enostavno spustite nastavek za prevažanje drugega otroka na tla in tudi starejši otrok bo užival v sprehodu. Kljub temu, da je nekatere univerzalne nastavke za prevažanje drugega otroka mogoče namestiti na skoraj vse vozičke, se pred nakupom nastavka pri prodajnem osebju pozanimajte, ali boste nastavek lahko namestili na vaš voziček.

Nastavek za stekleničko

Nastavek za stekleničko hitro in enostavno pritrdite na ogrodje vozička, s čimer poskrbite, da vam je ves čas pri roki. Stekleničko postavite v nastavek, da jo lahko hitro podate otroku, ko jo potrebuje.