Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

nagradna_igra_hitigrace_header_pasica-15112017-1100x100.jpg

Nagradna igra #HITIGRACE


Pokukajte na Instagram, izpolnite nagradni kupon z vprašanji, in osvojite super nagrado!


Dragi starši in otroci,

prihaja božično-novoletni čas, ko se skupaj z otroki veselimo praznikov in trenutkov, ki jih bomo preživeli v družinskem krogu. Da se boste ob tem tudi zabavali, smo za vas pripravili posebno nagradno igro s super nagradami!

! Podarili bomo kar 12 nagradnih paketkov z darilnimi boni v vrednosti 30 eur !

Kako sodelujete?

Enostavno! Izpolnite manjkajoče besede v stavkih #HITIGRACE, izpolnjen nagradni kupoin s pravilnimi rešitvami pa pošljite na naš naslov. Med vsemi kuponi, ki bodo k nam prispeli do 31.12.2017, bomo izžrebali 12 srečnežev in jih bogato nagradili!* 

Za namige pobrskajte med HIT igračami v Prazničnem katalogu igrač ali obiščite naš Instagram profil @babycenter_slovenija; oznaka #hitigrace!


Nagradni kupon za sodelovanje izrežite iz zadnje strani našega novega Prazničnega kataloga igrač ali kliknite na sliko, ga natisnite, izpolnite in čimprej pošljite na naš naslov.

Ne pozabite spremljati namigov za pravilne rešitve na našem Instagram profilu!

Želimo vam veliko zabave pri izpolnjevanju nagradnega kupona ter veliko sreče pri žrebanju! 

nagradna_igra_hitigrace_kupon_15112017-1100x1797.jpg

* Izpolnjen nagradni kupon s pravilnimi odgovori pošljite na naslov Baby Center d.o.o., Letališka cesta 3c, 1000 Ljubljana (za marketing). V torek, 9.1.2018, bomo izvedli nagradno žrebanje in nagrajence objavili na naši spletni strani, obvestili pa jih bomo tudi po elektronksi pošti.

Več o pravilih nagradne igre preberite v Pravilniku nagradne igre #HITIGRACE.