Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

GB Pockit+ na testu pri Mami Blogerkah - Mami z načrtom

Voziček, ki je tako majhen, da ga lahko daš v ročno prtljago na letalu? Priznam, da sem bila skeptična glede njegove majhnosti in vodljivosti, predvsem pa me je zanimalo, kako je stabilen ter kakšen je položaj otroka v njem. Taja v vozičku zelo rada počiva, zato mi je bilo pomembno tudi to, da bo v njem lahko v miru spala, kot v svojem do zdaj. Ker smo ga res želeli stoprocentno preizkusiti, smo se odločili, da ga postavimo v skoraj nemogoče pogoje.

Začetek je bil obetaven, voziček je majhen in je brez težav vil po ozki soteski in se brez težav srečal z ljudmi iz nasprotne smeri. Tudi takrat, ko je pot postala rahlo vijugasta se ga je dalo brez težav voditi, tudi z eno roko, ker z drugo se je fotografiralo. Stopnice nam niso delale posebnih težav, ker je voziček, tudi z otrokom v njem tako lahek, da ga lahko dvigne tudi mama, ki ima mišice na dopustu in ni ravno vešča v dvigovanju težkih stvari. To je za mamo, kot sem jaz, ki skoraj vse hoče storiti sama, fantastično, ker ne rabi prositi za pomoč.

Pot je postajala malenkost težja, prišli smo na makadamsko pot, ki je polna korenin, kot so nas opozorili. Kaj pa zdaj? Ja nič, probamo če gre, pa da vidimo. In tukaj nas je ta majhna stvarca najbolj prepričala, dejansko se lahko pelje po tudi tako težkih površinah, ki jih tako čisto mimogrede, zmore redkokateri veliki voziček, kaj še le marela. In če je bil navdušen naš ati, ki je zahtevna stranka, potem je to vsekakor to. Ko ga voziš imaš občutek, kot da je vzmeten, saj otroka v njem ne premetava in vožnja izgleda mirna in lahkotna.

mamiznacrtom-slika1.jpg
mamiznacrtom-slika2.jpg

Taja je postajala vedno bolj nemirna, zato sva se odločila, da jo vzameva ven, voziček pa eni potezi sestavila in ga z eno roko nesla do cilja. Mimoidoči so z zanimanjem opazovali, kaj nosim v rokah in ko sem ga na koncu sestavila nazaj v njegovo prvotno obliko so ostali brez besed.

Preizkusili smo ga tudi na prodnati plaži ob Bohinjskem jezeru in skoraj bi dala roko v ogenj, da se bo ustavljal, pa se ni.

Nanj nismo polagali težkih vrečk ali torb, ker mi voziček nikoli ne služi kot tovorni osel, je pa pod vozičkom košara za najnujnejše stvari za mamico in otroka, pa tudi ne verjamem, da bi prestal test, ker je pri njem predvsem  poudarjena lahkotnost in funkcionalnost.

Kaj pa spanje? Seveda ima tudi možnost spustiti naslonjalo, da lahko otrok v miru počiva. Taja je zahteven spanček in v njem je brez težav zaspala in tudi SPALA nekaj časa. Edino, kar sem pri njem pogrešala je malenkost večja strehica, ampak to je tudi edina pomanjkljivost, ki jo lahko izpostavim.

Dobro nam je služil teh nekaj dni, skoraj je že postal naš družinski član in priznam, da ga bomo malo pogrešali.

mamiznacrtom-slika3.jpg
mamiznacrtom-slika4.jpg

Za Baby Center je svojo izkušnjo delila Mami z načrtom, članica skupine Mami blogerke

http://mamiznacrtom.siwww.mamiblogerke.si Morda bi vam bilo všeč tudi:

Voziček - marela Pockit+ - Posh Pink | Baby Center Slovenija
Izredno majhen,potiskanje in upravljanje z eno roko,prilagodljiv sistem varnostnih pasov,prilagodljiva opora za hrbet,dvostopenjsko zlaganje,vrtljivi sprednji kolesi,prostorna nakupovalna košara,avtomatsko varovalo za zložen voziček.
Študenska mama testira GB Pockit+
Nepopolna mama testira GB Pockit+
Mama Alarm testira GB Pockit+