Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Mami Blogerke nakupujejo: Moja galerija

Nakup oblačil za otroke. Skupaj z njimi ali rajši sama?

Sama že od nekdaj zelo rada nakupujem oblačila. V najstniških letih seveda zase, kasneje v času moje prve nosečnosti pa sem z največjim veseljem kaj nakupila za novo članico.

V prvem planu so kar naenkrat otroci in vse potrebno za njih.

Nakupovanje skupaj z njima, mojima puncama, predstavlja cel projekt. Vsekakor je lažje, če nakup opravim sama. Zame je to definitivno lažja pot. Težja pot pa je, če ju vzamem s seboj, in Zalo, ki je letos dopolnila 4. rojstni dan vedno vprašam kaj ji je všeč in skupaj izbereva nekaj uporabnega in všečnega.

recenzija-cc-1-9.jpg
recenzija-cc-1-5.jpg
recenzija-cc-1-4.jpg
recenzija-cc-1.jpg

Prva stvar, ki jo zagledata v Baby Centru so seveda igrače, nakar jima razložim, da smo danes prišle po oblačila za prihajajoče jesenske dni, ko več ne bo tako toplo, da bi lahko naokoli hodile le v krilcih.

Zala se zelo dobro izraža, tako da tudi doma zelo jasno pove, kakšne so njene želje. Od tega kaj bo danes oblekla za v vrtec, kaj obula in ostalo.

Tudi pri nakupovanju ni nič drugače.

Ko sem jo povabila naj prinese kar ji je všeč, je seveda nosila in še kar nosila kratka krila. Nekajkrat sem ji morala razložiti, da bo počasi prišla jesen in da morava izbrati nekaj kosov oblačil za hladnejše dni. Dolge majčke, dolge pajkice, jopica...

Siva v kombinaciji z barvami. Odlično. Kar nekaj kosov je trenutno na voljo v tej kombinaciji, ki so meni izredno všeč.

Pri nakupu je tako prevladovala siva barva, ki mi je v zadnjem obdobju izredno blizu.

Ne vem zakaj, ampak mojima puncama velikokrat kupim enak kos oblačil.

Večkrat se je že izkazalo, da je le ena izmed njiju imela nek kos oblačila, naj bo to majčka ali jopica in nastal je cel kreg. Živa ves čas pozorno spremlja Zalino početje, kako se Zala oblači, kaj obuje in zdi se mi, da jima je to popolnoma okej. Zala mi direktno pove stvari, ki jo motijo.

Nabrale smo nekaj majčk z dolgimi rokavi, nekaj udobnih kavbojk, nekaj dolgih pajkic, jopico. Res so nas vse navdušile prav oblačila znamke Cool Club. Kar se tiče spodnjih delov oblačil, punci najraje oblečeta kakšne pajkice, saj sta skozi celoten dan izredno aktivni. Med novo kolekcijo pa sem zasledila lušten jeans s potiskom zajčka. Prijela sem jih v roko, ker me ja zanimalo, ali so na otip mehke, udobne, saj mi je ravno to najbolj pomembno. Udobne in izredno raztegljive so, zato smo se odločile še za nakup jeansk. In še jopico, ki jo bo lahko odlično skombinirala zraven.

Domov smo prinesle kar nekaj kosov oblačil za uvod v letošnjo jesen in moram vam priznati, da je izbor oblačil v Baby Centru res pester in barvit.

Sivo jopico lahko Zala skombinira na sive pajkice s pisanim potiskom, na črne pajkice, lahko si jo nadene tudi čez tuniko z zajčki. Od vseh kosov me je najbolj navdušila ravno jopica s kužkom in napisom »cute«. Najbolj ljubka pa mi je že prej omenjena tunika z zajčki, ki jo bosta to jesen nosili obe moji punci.

Pa vi, že imate izbrano jesensko kolekcijo?


Za Baby Center je svojo izkušnjo delila Moja Galerija (Sandra Vidmar), članica skupine Mami blogerke

www.mojagalerija.sihttps://www.facebook.com/mojagalerijaa/ 


Na slikah so naslednja oblačila Cool Club:

- siva oblekica s potiskom muck (na voljo v velikostih od 92 do 128; cena: 12,99 €)

- siva jopica s kužkom (na voljo v velikostih od 92-134; cena: 16,99 €)

- sive pajkice s potiskom muck (na voljo v velikostih od 92 do 128; cena: 7,99 €)

- siva majica s kratkimi rokavi z zajčkom in belimi pikicami (na voljo v velikostih od 92 do 134; cena: 5,99 €)

- jeans hlače s potiskom na kolenih (na voljo v velikostih od 92 do 134; cena: 19,99 €)

- bela majica z dolgimi rokavi z napisom in pisanimi pikicami (na voljo v velikostih od 92 do 134; cena: 5,99 €)

- jeans hlače s pikicami (na voljo v velikostih od 92 do 134; cena: 14,99 €)Morda bi vam bilo všeč tudi:

Voziček - marela Pockit+ - Posh Pink | Baby Center Slovenija
Izredno majhen,potiskanje in upravljanje z eno roko,prilagodljiv sistem varnostnih pasov,prilagodljiva opora za hrbet,dvostopenjsko zlaganje,vrtljivi sprednji kolesi,prostorna nakupovalna košara,avtomatsko varovalo za zložen voziček.
Študenska mama testira GB Pockit+
Nepopolna mama testira GB Pockit+
Mami z načrtom testira GB Pockit+