Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Mami Blogerke nakupujejo: Ljubki nesmisel

V mesecu avgustu je naša Višnja dopolnila dve leti in z vsakim dnem se mi zdi bolj odrasla. Vedno bolj ima izoblikovane svoje želje in mnenje, zato zadnje čase zjutraj pogosto kar sama stopi do omare z oblačili, kjer si želi izbrati kaj bo tisti dan oblekla. Trudim se, da sledim njenim željam in jo usmerjam le toliko, da je oblečena vremenu primerno in nekako barvno usklajeno.

No, če bi bilo po njeno, bi bila vedno oblečena v krilca ali oblekice. Zanimivo mi je, kako jo že nekje od prvega leta starosti zelo zanimajo dekliške stvari, čeprav je v to nismo nikoli prav posebno spodbujali. Včasih se ji prav čudim s kakšnim veseljem nosi v laseh špangice in gumice, saj sama resnično nimam potrpljenja za okrasje na glavi.

cc-recenzija-2-ljubki-nesmisel-1-1100x400.jpg

S pričetkom jeseni in vstopom Višnje v vrtec je bilo potrebno dopolniti tudi njeno garderobo. Čeprav sem se do sedaj vedno odpravila po nakupih kar sama brez Višnje, saj mi je bilo tako veliko lažje, sem jo tokrat vseeno vzela sabo, ker sem vedela, da bo z veseljem sodelovala pri izbiranju oblačil. Seveda je bil z nama tudi očka, za pomoč pri lovljenju med nakupovalnimi policami.

Skupaj smo se odpravili do najbližjega Baby Centra, kjer me je navdušila pestra ponudba njihove blagovne znamke Cool Club. Višnja je od veselja kar pela in plesala med policami, midva z Juretom pa sva se potila, ko sva jo poskušala ustaviti vsaj za nekaj sekund, ko je bilo potrebno pomeriti oblačila.  Medtem ko sem jaz za njo iskala primerne trenirke in tople zimske jakne, je ona iz polic s svetlobno hitrostjo jemala oblekice in krila in vse, kar se je vsaj malce bleščalo.  Jure me je z zadnjimi močmi rotil, naj že vendar izberem, kar nameravam, da gremo končno k blagajni, vendar se  je bilo ob vsej ponudbi res težko odločiti, kaj izbrati.

Ker se bližajo hladnejši dnevi, sem iskala toplo bundico, ki bi Višnji segala do kolen, in zelo sem bila vesela, ko sem našla točno tako kot sem si zamislila. V čudoviti temno modri barvi z mufkom okoli kapuce. Višnja je v pasu zelo ozka in vedno imam težavo pri nakupovanju trenirk, saj ji je pogosto vse preširoko, vendar je izbira znamke Cool Club resnično tako pestra, da sem brez težav našla tudi malce debelejše sive pajkice z zvezdicami, ki se bodo super podale na krilo ali pa bodo kot samostojni kos.

Seveda pa nisem mogla popolnoma odreči veselja moji frajlici, ki je od prvega trenutka, ko smo stopili v trgovino, v roki držala vijola žametno krilce. Za zraven sem poiskala še bombažno majico z našitki in daljšo, toplo jopico. Ker se je vse skupaj barvno ujemalo, je na koncu nastal resnično lep dekliški komplet.

Tako smo se s polnimi vrečami in zadovoljnimi obrazi odpravili proti domu. Midva z Juretom precej utrujena, Višnja pa seveda še vedno polna energije in srečna, ker ji je očka v Baby Centru kupil tudi igračko njene najljubše risane junakinje.

Naslednji dan smo imeli v bližnjem gozdu jesensko fotografiranje in Višnja je bila čudovita v svojem novem Cool Club kompletu. Če bolje pomislim niti ni tako presenetljivo, da ima rada oblačila, saj tudi midva z Juretom pogosto nakupujeva in je to najina šibka točka. Višnja je torej na dobri poti, da nadaljuje družinsko tradicijo praznih denarnic in polnih omar. :)


Za Baby Center je svojo izkušnjo delila Tjaša - blog Ljubki nesmisel, članica skupine Mami blogerke

http://ljubki-nesmisel.sihttps://www.facebook.com/ljubkinesmisel/ Na slikah so naslednja oblačila Cool Club:

- temno modra bundica z mucko na kapuci (art. 628165-628171; na voljo v velikostih od 92 do 128; cena: 49,99 €)

- vijolično krilo (art. 630874-630881; na voljo v velikostih od 92 do 134; cena: 14,99 €)

- bela majica z dolgimi rokavi s potiskom (art. 629581-629588; na voljo v velikostih od 92 do 134; cena: 7,99 €)

- sive pajkice z zvezdicami (art. 631075-631081; na voljo v velikostih od 92 do 128; cena: 12,99 €)

- roza kosmatena jopica (art. 630162-630168; na voljo v velikostih od 92 do 128; cena: 16,99 €)

 Morda bi vam bilo všeč tudi:

Mami Blogerke nakupujejo: Moja galerija
Študenska mama testira zložljivi tricikel Smart Trike
Mami z načrtom testira GB Pockit+