Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

GB Pockit+ na testu pri Mami Blogerkah - Mama Alarm

Nakup in izbira vozička je precej zajeten zalogaj, povzroča nam veliko preglavic. Mora biti majhen, da zavzame malo prostora in udoben za vožnjo otroka. Mora se praktično zložiti in fino je, če je poleg vsega še lep.

Res sem se veselila, da bom imela možnost preizkusiti najmanjši voziček na svetu. Moje blogerske prijateljice, so že odlično opisale in prikazale fantastičen video o vozičku, zato sem imela precej težko nalogo.

Sama obožujem potovanja, pa tudi sicer pri vsakdanji uporabi, zato sem pri izbiri vozička iskala lastnosti, ki jih voziček GB Pockit+ ima.

Majhen, priročen in lahek. Zložila sem ga v dimenzije  33x20x40 cm. Velikost je precej pomembna. Starši, ki veliko potujejo, bodo nad njim navdušeni. Primeren je za krajša potovanja z letalom, obisk nakupovalnih centrov in seveda za vsakdanjo uporabo. Brez težav ga zložimo v kovček z ročno prtljago, v večjem kovčku pa nam poleg vozička ostane še tudi prostor za ostalo prtljago. Sama sem se velikokrat spraševala, kako in kaj bi z vozičkom na letalu. Ob tem vozičku, se podobna vprašanja ne pojavljajo, saj je tako majhen, da ga lahko imaš kar pri sebi.

mama_alarm_1.jpg
mama_alarm_2.jpg

Položila sem ga tudi na tehtnico in preverila njegovo težo. Tehtnica se je gibala med 4,8 kg in 5,4 kg. To je odlično, saj sem ugotovila, da še moja ročna torbica tehta krepko več! Sestavimo in razstavimo ga v minuti. Lahko ga zložimo normalno za dnevno uporabo ali še na manjše za potovanja, oziroma če želimo prihraniti na prostoru.

Voziček je bil odlično vodljiv po mestnem terenu, preizkusili pa smo ga tudi na težjih neravnih terenih, kjer se je pokazala stabilnost vozička in se je z eno besedo odlično obnesel.

Pa še kratek opis:

  • Senčna strešica – to je pravzaprav edina stvar s katero nisem bila najbolj zadovoljna, želela bi si, da bi bila večja. Je pa vsekakor opravljala svojo funkcijo in Jaša ob vožnji po soncu ščitila pred sončnimi žarki.
  • Ročaji vozička – so zelo udobni in oblazinjeni.
  • 5 točkovno zapiranje - pas je prilagodljiv in oblazinjen
  • Transportna košara – košara je presenetljivo velika, kar meni osebno predstavlja velik plus
  • Kolesa - so sicer majhna ampak super vodljiva, na prednjih kolesih je tudi možnost fiksiranja.
  • Sedež – je zelo velik in prostoren. Glede na to, da je strešica precej visoko, bi bila tudi vožnja večjega otroka primerna.
  • Zlaganje – je naravnost fenomenalno. Hitro, priročno in enostavno, zanj ne porabimo niti minute. Tudi zato nam je olajšano prenašanje vozička. Če ga ne potrebujemo, ga lahko enostavno pospravimo v večjo žensko torbico.

Edina pomanjkljivost, ki pa to seveda sploh ni, je to, da sem res zelo pogrešala nastavek za lonček s kavo, hihi.

Mene je poleg vsega naštetega pozitivno presenetilo in navdušilo še veselje mojega malega Jaša. V vozičku se več ne vozi tako rad kakor včasih, ko je bil še majhen in je bilo vozičkanje vsakodnevno opravilo.

No, kljub temu je tokrat očitno res užival in z nasmeškom povedal še on svoje mnenje pri preizkušanju vozička GB Pockit+.

mama_alarm_3.jpg
mama_alarm_4.jpg
mama_alarm_5.jpg

Za Baby Center je svojo izkušnjo delila Mama Alarm, članica skupine Mami blogerke

http://mama-alarm.si; www.mamiblogerke.si Morda bi vam bilo všeč tudi:

Voziček - marela Pockit+ - Posh Pink | Baby Center Slovenija
Izredno majhen,potiskanje in upravljanje z eno roko,prilagodljiv sistem varnostnih pasov,prilagodljiva opora za hrbet,dvostopenjsko zlaganje,vrtljivi sprednji kolesi,prostorna nakupovalna košara,avtomatsko varovalo za zložen voziček.
Študenska mama testira GB Pockit+
Nepopolna mama testira GB Pockit+
Mami z načrtom testira GB Pockit+