Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Prenovljeni klub prinaša še več ugodnosti

Dobrodošli v prenovljeni Klub Baby Center, ki prinaša še več ugodnosti in nagrajuje vašo zvestobo!

bonus-275x208-1.jpg

Nagrajujemo zvestobo: dodatni 2% bonus

Ob vsakem* nakupu v vrednosti 10 EUR ali več, obračunamo 2% vrednosti nakupa, ki vam jo v obliki bonusa pripišemo na vašo klubsko kartico. Upoštevajo se tudi vrednosti izdelkov, ki so vključeni v akcije in promocije. Stanje bonusa preverite na spodnjem delu računa. (*Bonus se ne pripiše ob nakupu darilnih bonov, knjig, začetnih mlečnih formul ali pri plačilu storitev)

nas-plusek-275x208-1.jpg

Naš plusek

Naš plusek prinaša stalni 10% popust na skrbno izbrane izdelke za novorojenčke. Poiščite posebno oznako in nakupujte s stalnim popustom v trgovinah ali na www.babycenter.si. Več o novosti Naš plusek lahko preberete tukaj.

otroci-275x208-1.jpg

Presenečenje za najmlajše člane družine

Rojstnodnevna čestitka in darilo za vašega otroka. Na pristopni obrazec zapišite podatke svojega otroka in poslali mu bomo presenečenje. Če ste noseči, lahko podatke svojega dojenčka vpišete naknadno.

kartica-2-275x208.jpg

Klubske ugodnosti

Klub cena ali Klub popust vsak mesec prinašata takojšnji prihranek pri nakupu izdelkov, o katerih boste člani kluba obveščeni na domači naslov, elektronski naslov ali na mobilni telefon.

Člani kluba ste upravičeni tudi do dodatnih ugodnosti:

* Ekskluzivni dostop do posebnih promocij, prodajnih aktivnosti, informacij in dogodkov.

* Podaljšani rok za vračilo ali menjavo izdelka. Člani kluba lahko izdelek vrnete ali zamenjate v obdobju 30 dni od dneva nakupa.

* Osebno svetovanje pri nakupu izdelkov za novorojenčka po vnaprej dogovorjenem terminu. Pokličite v trgovino Baby Center in si zagotovite želeni termin, v katerem se bo prodajalec posvetil samo vam. Preverite seznam trgovin tukaj.

* Brezplačna dostava na domači naslov pri nakupu vozičkov, avtosedežev ali pohištva v vrednosti 300 EUR ali več.


Želim dopolniti članstvo preko spleta:


Kako zbrati in koristiti bonuse na kartici?

* Ob vsakem nakupu obvezno predložite kartico kluba Baby Center.

* Vrednost pridobljenega bonusa se samodejno zapiše na kartico in se sešteva.

* Pridobljeni bonus se lahko koristi že dan po nakupu in najkasneje do 31.1. naslednjega leta.

* Delež bonusa, ki ga želite unovčiti, izberete sami. Ob koriščenju bonusa se izbrana vrednost odšteje z računa.

* Stanje in rok veljavnosti bonusa je zapisan na vsakem računu, kadarkoli pa ga lahko preverite preko aplikacije Moj profil na spletni strani www.babycenter.si.

racun-550x334.jpg

Sistem označevanja bonusov, cen, akcij

NAZIV OPIS
Cena/Redna cena Redna maloprodajna cena izdelka.
Akcijska cena Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka.
Klub cena Cena, ki jo za izdelek plača član kluba, če se izkaže s klubsko kartico. V primeru, da izdelek nima klub cene, kupec plača redno ceno izdelka.
Popust Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce.
Klub popust Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba, če se izkažejo s klubsko kartico.
Klub bonus Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico, če se član kluba izkaže s klubsko kartico.

 

Ugodnosti za vso družino

Poleg velike osnovne kartice ste prejeli tudi tri dodatne, majhne kartice, ki jih razdelite izbranim osebam. Te bodo lahko v vašem imenu zbirale in koristile bonuse in bodo upravičene tudi do drugih klubskih ugodnosti.

Prvi se seznanite z našimi novostmi

O posebnih ugodnostih in aktualnih akcijah vas bomo obveščali na način, ki vam najbolje ustreza: po elektronski pošti, na domači naslov ali mobilni telefon. Na ta način boste vedno na tekočem o ugodnostih na naših policah in aktualnih dogodkih v Baby Centru.

Kaj je aplikacije Moj profil in kako se lahko pridružite?

Moj profil je aplikacija na spletni strani www.babycenter.si, ki vam omogoča pregled nad stanjem bonusa ter pregled in urejanje osebnih podatkov na vaši kartici. Dostop do aplikacije omogočata številka vaše klubske kartice (nahaja se pod črtno kodo) in vaš elektronski naslov (e-pošta). Če želite uporabljati aplikacijo Moj profil ali se registrirati v spletno trgovino, na Pristopnici navedite svoj elektronski naslov.

Ne pozabite:

* Članstvo v klubu je brezplačno, brez obveznosti in je na voljo fizičnim osebam.

* Bonuse lahko zbirate in koristite samo ob predložitvi kartice. Naknadni pripis bonusa ni mogoč. Stanje bonusa je vidno na koncu vsakega računa.

* Bonuse lahko pridobivate oz. koristite pri nakupih v trgovinah Baby Center in v spletni trgovini www.babycenter.si.