Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Ugodnosti

Kartica kluba imetniku kartice omogoča sodelovanje oziroma vključenost v različne ugodnosti, ki so zapisane na spletnem mestu www.babycenter.si, objavljene v marektinških materialih Baby Centra, javnih medijih oz. v sporočilih, ki jih član prejme v pisni obliki na domači naslov, elektronski naslov ali GSM.

Ob predložitvi kartice ob nakupu so imetniki kartice v skladu s komunicirano akcijo upravičeni do ugodnejših cen, pri čemer se jim prizna takojšnji popust ali pa pripis bonusa na kartico.

Ugodnosti lahko imetnik kartice koristi v trgovinah Baby Center, v spletni trgovini www.babycenter.si in na prodajnih mestih partnerskih podjetij.

Bonusi

Kartica kluba imetniku omogoča, da s predložitvijo kartice ob nakupu zbira in koristi bonuse.

Za pridobivanje ali koriščenje ugodnosti oziroma bonusa je potrebno obvezno predložiti kartico kluba. Član kluba v spletni trgovini lahko uveljavlja klubske ugodnosti z registracijo v spletno trgovino kot obstoječi član.

Z zbranim bonusom lahko imetnik kartice zniža končno vrednost plačila za katerikoli izdelek ali storitev, razen za darilne bone Baby Center.

Pridobljeni bonus je mogoče koristiti dan po opravljenem nakupu.

Imetnik kartice kluba lahko bonus, ki ga je pridobil v tekočem koledarskem letu, koristi najkasneje do/in vključno z 31. 1. naslednjega leta. Po tem datumu se vsi neizkoriščeni bonusi izbrišejo s kartice. Naknadno koriščenje ali podaljševanje roka za koriščenje neizkoriščenih bonusov ni možno.

Bonus je mogoče koristiti deloma ali v celoti. Pri posameznem nakupu se lahko uveljavijo zbrani bonusi z ene kartice kluba. Bonusi različnih kartic se ne seštevajo.

Stanje in veljavnost bonusa na kartici sta vidna na vsakem računu, prav tako je oba podatka mogoče preveriti preko spletne aplikacije Moj profil na www.babycenter.si.

Klubska cena

Sistem označevanja cen in bonusov:

 

NAZIVŠTEVILO ENOTOPIS
Redna cena 199,99 EUR Redna cena izdelka.
Akcijska cena 159,99 EUR Cena, ki jo plača kupec.
Klub bonus 30,00 EUR Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center.