Baby Center spletna trgovina
0

Pogosta vprašanja – imetniki kartice kluba Pikapolonica ​​​​​​​

Ali je moja klubska kartica Pikapolonica še veljavna?
Da. Še naprej jo lahko uporabljate tudi pri nakupih v trgovinah Baby Center in na www.babycenter.si, vendar je za slednje potrebna registracija uporabniškega profila.

​​​​​​​Sem imetnik Pikapolonica in Baby Center klubske kartice?
Če ste imetnik klubske kartice Pikapolonica in Baby Center vam priporočamo, da v prihodnje za uporabo izberete le eno – tisto, kjer imate že opravljeno registracijo v spletno trgovino in s tem urejen dostop do uporabniškega profila. S kartice, ki je ne boste uporabljali, izkoristite morebitne obstoječe bonuse, nato pa izpolnite obrazec za izčlanitev iz kluba. Kartico bomo zaprli.

Kako lahko dostopam do svoje e-kartice po ugasniti spletne strani www.pikapolonica.si ?
Do svoje kartice Pikapolonica in s tem do spletnega profila lahko dostopate na spletni strani Baby Center. Dostop si uredite s ponovno registracijo uporabniškega profila na www.babycenter.si/register z vpisom vašega e-mail naslova in številke kartice Pikapolonica.

​​​​​​​Del katerega kluba je sedaj moja klubska kartica Pikapolonica?
Z združitvijo podjetjih Baby Center in Pikapolonica je vaša klubska kartica uradno postala del kluba zvestobe Klub Baby Center. Vaše ugodnosti so s prehodom v nov klub ostale nespremenjene. Več na https://www.babycenter.si/vsebina/klub-44186/klub-baby-center-968583.

Na kakšen način lahko izkoristim klubske ugodnosti?
S predložitvijo vaše kartice Pikapolonica lahko klubske ugodnosti koristite v kar 60 fizičnih trgovinah širom Slovenije (Baby Center in Pikapolonica). Za registracijo v spletno trgovino Baby Center na www.babycenter.si je potrebna ponovna potrditev registracije, pri čemer vam bomo po potrebi združili uporabniška profila.

Kako lahko ustvarim uporabniški profil na spletni strani Baby Center, če ne vem številke kartice Pikapolonica?
Če ne poznate številke vaše klubske kartice Pikapolonica, nam pišite na klub@babycenter.si, navedite vaše podatke (ime, priimek, naslov). Številko vaše kartice Pikapolonica vam bomo posredovali na e-naslov.

Kaj se zgodi, če za vpis v spletni profil Pikapolonica in Baby Centru uporabljam isti e-naslov?
Če za prijavo v spletna profila Baby Center in Pikapolonica uporabljate isti e-naslov (uporabniško ime), vas bomo tekom registracije vaše kartice Pikapolonica na spletni strani Baby Center pozvali k združitvi klubskih kartic na profil Baby Center. Vašo kartico Pikapolonica bomo pripojili profilu s kartico Baby Center, na ta isti profil pa bomo iz kartice Pikapolonica prenesli tudi morebitne obstoječe bonuse. Ob združitvi bomo prenesli tudi vaše privolitve, hkrati pa boste imeli možnost ažurirati vaše osebne podatke in ostale privolitve.

Kaj se zgodi, če za vpis v spletni profil Pikapolonica in Baby Center uporabljam različna e-naslova?
Če za prijavo v spletna profila Baby Center in Pikapolonica uporabljate različna e-naslova (uporabniški imeni), boste tudi v prihodnje lahko dostopali to teh dveh profilov ločeno. Priporočamo vam, da v prihodnje za nakupe v trgovinah Baby Center uporabljate le eno klubsko kartico. Pred zaprtjem izbrane  kartice izkoristite morebitne bonuse, nato pa kartico zaprite z izpolnitvijo obrazca za Izčlanitev iz kluba.

Za sva dodatna vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu klub@babycenter.si.