Baby Center spletna trgovina
0

Klub Baby Center

Klub Baby Center

Klub prinaša še več ugodnosti in nagrajuje vašo zvestobo.

Nagrajujemo zvestobo: dodatni 2% bonus

Ob vsakem* nakupu v vrednosti 10 EUR ali več, obračunamo 2% vrednosti nakupa, ki vam jo v obliki bonusa pripišemo na vašo klubsko kartico. Upoštevajo se tudi vrednosti izdelkov, ki so vključeni v akcije in promocije. Stanje bonusa preverite na spodnjem delu računa. (*Bonus se ne pripiše ob nakupu darilnih kartic, knjig, začetnih mlečnih formul ali pri plačilu storitev)

Presenečenje za najmlajše člane družine

Rojstnodnevna čestitka in darilo za vašega otroka. Zaupajte nam podatke svojega otroka in poslali mu bomo presenečenje. Če ste noseči, lahko podatke svojega dojenčka vpišete naknadno.

Klubske ugodnosti

Klub cena ali Klub popust vsak mesec prinašata takojšnji prihranek pri nakupu izdelkov, o katerih boste člani kluba obveščeni na domači naslov, elektronski naslov ali na mobilni telefon.


Člani kluba imate dodate ugodnosti

 • Ekskluzivni dostop do posebnih promocij, prodajnih aktivnosti, informacij in dogodkov.
 • Podaljšani rok za vračilo ali menjavo izdelka. Člani kluba lahko izdelek vrnete ali zamenjate v obdobju 30 dni od dneva nakupa.
 • Osebno svetovanje pri nakupu izdelkov za novorojenčka po vnaprej dogovorjenem terminu. Pokličite v trgovino Baby Center in si zagotovite želeni termin, v katerem se bo prodajalec posvetil samo vam. Preverite seznam trgovin tukaj.
 • Brezplačna dostava na domači naslov pri nakupu vozičkov, avtosedežev ali pohištva v vrednosti 300 EUR ali več.

Želim dopolniti članstvo preko spleta


Kako zbirati in koristiti bonuse na kartici?

 • Ob vsakem nakupu obvezno predložite kartico kluba Baby Center.
 • Vrednost pridobljenega bonusa se samodejno zapiše na kartico in se sešteva.
 • Pridobljeni bonus se lahko koristi že dan po nakupu in najkasneje do 31.1. naslednjega koledarskega leta. Bonusi, pridobljeni od 1.1.2023 do 30.6.2023 bodo vnovčljivi najkasneje do in vključno z 31.7.2023. 
 • Delež bonusa, ki ga želite unovčiti, izberete sami. Ob koriščenju bonusa se izbrana vrednost odšteje z računa.
 • Stanje in rok veljavnosti bonusa je zapisan na vsakem računu, kadarkoli pa ga lahko preverite preko aplikacije Moj profil na spletni strani www.babycenter.si.

Sistem označevanja bonusov, cen, akcij

NAZIVOPIS
Cena/Redna cenaRedna maloprodajna cena izdelka.
Akcijska cenaCena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka.
Klub cenaCena, ki jo za izdelek plača član kluba, če se izkaže s klubsko kartico. V primeru, da izdelek nima klub cene, kupec plača redno ceno izdelka.
PopustPopust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce.
Klub popustPopust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba, če se izkažejo s klubsko kartico.
Klub bonusVrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico, če se član kluba izkaže s klubsko kartico.

Prvi se seznanite z našimi novostmi

O posebnih ugodnostih in aktualnih akcijah vas bomo obveščali na način, ki vam najbolje ustreza: po elektronski pošti, na domači naslov ali mobilni telefon. Na ta način boste vedno na tekočem o ugodnostih na naših policah in aktualnih dogodkih v Baby Centru.

Kaj je aplikacija Moj Profil in kako se lahko pridružite?

Moj profil je aplikacija na spletni strani www.babycenter.si, ki vam omogoča pregled nad stanjem bonusa ter pregled in urejanje osebnih podatkov na vaši kartici. Dostop do aplikacije omogočata številka vaše klubske kartice in vaš elektronski naslov (e-pošta). Če želite uporabljati aplikacijo Moj profil ali se registrirati v spletno trgovino, ob registraciji navedite svoj elektronski naslov.

Ne pozabite

 • Članstvo v klubu je brezplačno, brez obveznosti in je na voljo fizičnim osebam.
 • Bonuse lahko zbirate in koristite samo ob predložitvi kartice. Naknadni pripis bonusa ni mogoč. Stanje bonusa je vidno na koncu vsakega računa.
 • Bonuse lahko pridobivate oz. koristite pri nakupih v trgovinah Baby Center in v spletni trgovini www.babycenter.si.