Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Katalog zunanjih igral in športnih rekvizitov 2018

pasica3-550x50_girlanda-1.jpg
pasica3-550x50_girlanda.jpg

S pomladjo prihaja čas za igro zunaj 


Narava se prebuja, sončni žarki nežno spodbujajo zelenenje trave in brstenje dreves. To je tudi čas, ko iz zimskega zavetja domačega okolja otroke napotimo ven, da se naužijejo svežega zraka in vitamina D, predvsem pa, da skupaj z vrstniki izživijo svojo otroško domišljijo.

Igra ni privilegij, ampak ena glasnih obveznosti otroka. Skozi nestrukturirano kreativno igro otrok spoznava svet ter odkriva povezave in odnose v različnih situacijah. In kaj je lepšega kot topli žarki, vonj cvetlic, zvok sosedove kosilnice in nežen dotik repka sosedovega kuža, ki otroka spremljajo pri raziskovanju zunanjega sveta. Igra na prostem otrokom nudi neskončne možnosti. 

Da bo otroška igra kar čim bolj zabavna, si pomagajmo z zunanjimi igrali na domačem vrtu. Ni potrebno veliko prostora, da otroku popestrimo igro z gugalnico, toboganom ali peskovnikom.

Zato brez slabe vesti v roke vzemite skodelico toplega čaja ter knjigo in uporabite tiste čarobne besede, ki smo jih kot otroci velikokrat slišali: "Pojdi se ven igrat!" Pustimo jim svobodo. Otroci vam bodo hvaležni.

Baby Center, roka za vse vaše začetke

naslovka-1999.jpg


Prelistajte naš novi katalog zunanjih igral, športnih rekvizitov in vsega za poletno razigranost:

 


Oglejte si izdelke iz kataloga zunanjih igral: