Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
katalog_igrac_12112020_landing_1100x450.jpg

Praznični KATALOG IGRAČ - dežela najlepših igrač

Praznični čas je prežet s trenutki, ko se uzremo nazaj in obudimo spomine na najlepše trenutke, ki smo jih preživeli z najbližjimi. Je tudi čas, ko z upanjem opazujemo veselje najmlajših ob prvem pogledu na darila pod smrečico, navdušenje ob igranju in ponos ob odkrivanju novih spoznanj, ki jih prinašajo igrače. 

Ta darila v družino prinašajo več kot le kocke, lutko, akcijskega junaka ali set za igro zdravnika. Vsaka igrača prinaša točno tako zgodbo, kot si jo želi vaš otrok. In prinaša vedno drugačno zgodbo, nove zaplete in rešitve, posebne trenutke ter izraze skrbi in ljubezni. Prinaša nešteto zgodb za pisano otroštvo. Vstopite v domišljijski svet in skupaj s svojimi najmlajšimi ustvarite take zgodbe, ki si jih boste zapomnili za vedno.

Z mislimi na to smo tudi letos pripravili poseben praznični katalog igrač, v katerem bodo otroci našli odgovor na tisto najbolj pogosto zastavljeno vprašanje:
Kaj si pa ti želiš?

Mi pa vam želimo čarobne praznike!


Pobarvaj in osvoji nagrado Lego

Katalog igrač pa poleg neštetih akcijskih ponudb igrač skriva tudi posebno presenečenje - Lego nagradno igro, ki vam lahko prinese enega od super Lego setov!


Vabimo vas, da prelistate naš novi katalog igrač in izberete tisto super igračo, ki je na skrivaj že zapisana na seznamu skritih želja!

Ponudbe iz kataloga igrač veljajo od 12.11.2020 do 5.1.2021 v vseh trgovinah Baby Center v Sloveniji in v naši spletni trgovini.