V vrtec in šolo brez skrbi!
Izberite poslovalnico za prevzem
0

V vrtec in šolo brez skrbi! Greš tudi ti?

Po poletnih počitnicah je čas za pripravo na vrtec in šolo. Otroci navihano iščejo najlepša oblačila, obutev in pripomočke, starši pa brižno pregledujemo nakupovalne sezname in se sprašujemo, kaj še potrebujemo?

Širok izbor izdelkov za vrtec in šolo lahko najdete v vseh naših poslovalnicah ali pa pobrskate po naši spletni trgovini. Brez skrbi, greš tudi ti?

Varen in udoben avtosedež vedno in povsod
Varnost je vedno na prvem mestu! Ima otrok primeren avtosedež, v katerem se bo skozi celo leto varno prevažal? Sta za prevoz otroka opremljena tudi babica ali dedek? Nikoli se namreč ne sme zgoditi, da bi otroka prevažali brez primernega avtosedeža.
Naši NAJBOLJE PRODAJANI avtosedeži:
Čudovita nova oblačila in obutev
Otroška radoživost, smeh in igra kar kličejo po barvitih modnih kombinacijah, ki jih je v naši ponudbi zares veliko. Modno oblečen otrok bo izražal svoj stil in sčasoma tudi sam začel iskati kombinacije, ki mu ustrezajo in v katerih se dobro počuti.
V jesen z novimi OBLAČILI in OBUTVIJO:

Nekaj nasvetov in napotkov g. Marka Juhanta za vzgojo otroka:

Ne sme manjkati NAJLJUBŠA IGRAČA:
Igra je za otroka zelo pomembna, s tem razvija svoje fino motorične sposobnosti in domišljijo, se nauči koncentracije, obeme pa se tudi zelo zabava. Le kaj je lahko lepšega od tega? Pobrskajte po širokem izboru igrač in izberite pravo za vašega otroka.
Izbor igrač za zabavo in učenje:
Čudoviti NAHRBTNIKI za otroke
Le kam z vsemi stvarmi? Rezervna oblačila, najljubša igrača, pleničke in še kaj se hitro najde. Privlačni nahrbtniki so odlična rešitev za vse našteto. Motivov in oblik ne manjka, zato najdite takšnega, ki bo otroku najbolj ustrezal.
Izbor najlepših nahrbtnikov:
LONČEK, DUDA in še kaj
Vedno se najde še kakšen pripomoček, ki pride prav. Lonček, duda, pleničke in ostali dodatki, ki jih otroci in starši preprosto potrebujejo.
Pripomočki za vse izzive in okuse: