Maxi-Cosi 360 Family
0

Spoznajte naš novi 360 Family

Nova generacija vrtljivih avtosedežev

Razvit skupaj z vami

Otroci hitro rastejo. Zato smo izdelali novo, inovativno družino otroških varnostnih avtosedežev, ki bodo praktično rastli z otrokom kar nekaj časa. Edinstven sistem 360 Family  nove generacije sestavljajo vrtljiva baza FamilyFix 360 in združljiva 360⁰ avtosedeža, izdelana za varno vožnjo otrok od rojstva pa vse do njihovega 4. leta starosti. Izjemno priročen sistem vrtenja z eno roko staršem bistveno olajša življenje, saj jim pomaga pri enostavnem umeščanju otroka v avtosedež in iz njega, vsak dan znova, več let.

Vrtljiva baza za hitro in enostavno namestitev avtosedeža

Bazo FamilyFix 360 odlikuje tehnologija FlexiSpin, ki omogoča najboljše vrtenje avtosedeža v vsakem njegovem položaju.

​​​​​​​   ✔️  Zahvaljujoč 3600 vrtljivemu ročaju na bazi se oba 360⁰ avtosedeža vrtita gladko in enostavno samo z eno roko – popolno za starše, ki imajo vedno polne roke.

  ✔️   Vizualni in zvočni indikatorji na bazi vam pokažejo, kdaj je avtosedež pravilno nameščen na bazo.
​​​​​​​
  ✔️   Sistem kontrole vrtenja TravelSafe vas pomiri, saj zagotavlja vožnjo dojenčka v avtosedežu, obrnjenem v nasprotno smer vožnje, vse do 15. meseca starosti otroka.
Preberite več o bazi FamilyFix 360

Udobje in varnost od prvega dne

Avtosedež Pebble 360 je primeren za dojenčke od rojstva do približno njihovega 15. meseca starosti. Vrtljivost avtosedeža je na bazi FamilyFix 360 zelo gladka in enostavna z eno samo roko.

   ✔️  Nadvse udoben Baby-hugg vložek dojenčku omogoča prijetno in udobno vožnjo ves čas ko je v avtosedežu.

   ✔️  Enostaven pas omogoča hitro nameščanje dojenčka v avtosedež ter odpenjanje iz njega.

   ✔️  Pebble 360 ima sistem ClimaFlow, ki dojenčku zagotavlja varnost in udobje, saj nadzira otrokovo temperaturo.
​​​​​​​
   ✔️  Tehnologija Cell Side Impact varuje vašega dojenčka pred silami ob morebitnem bočnem trčenju.
Preberite več o avtosedežu Pebble 360

Več let udobja in varnost za vašega otroka

Del družine 360 Family je tudi avtosedež Pearl 360, ki je primeren za otroke od rojstva pa vse do približno njihovega 4. leta starosti. Zahvaljujoč za 3600 vrtljivemu ročaju na bazi je omogočeno najboljše vrtenje avtosedeža v vsakem njegovem položaju.
​​​​​​​
    ✔️ Ko vaš dojenček ni več tako zelo majhen, Pearl 360 zraste z njim, saj omogoča sedenje v zelo prostornem sedežu.

    ✔️ Zahvaljujoč enostavnemu sistemu pasov, je namestitev otroka v avtosedež ter iz njega, zelo hitra in enostavna.

    ✔️ Posebni ClimaFlow paneli, zračna pena in tkanine spodbujajo dobro kroženje zraka, kar ves čas zagotavlja ustrezno temperaturo otroka v sedežu.
​​​​​​​
    ✔️ Pearl 360 odlikuje tudi inovativna tehnologija G-Cell Side Impact, ki ima vgrajeno dodatno bočno zaščito za še dodatno varnost vašega otroka.
Preberite več o avtosedežu Pearl 360

Vedno varno!

Vsi izdelki v družini 360 so skladni z zadnjimi in najvišjimi i-Size varnostnimi standardi in zagotavljajo najvišjo stopnjo varnost otroka v avtomobilu. To pomeni, da lahko potujete skupaj z vašim otrokom od njegovega rojstva pa vse do njegovega 4. leta starosti ne da bi skrbeli glede njegove varnosti med vožnjo!

Vedno blizu otroka

Avtosedež Maxi-Cosi Coral 360 je prvi modularni 360⁰ vrtljiv avtosedež, zasnovan za izjemno lahko nošenje. Coral 360 je skladen z bazo FamilyFix 360 in oblikovan tako, da ohranja bližino do otroka (od njegovega rojstva pa vse do približno njegovega 12. meseca starosti).  Snemljiv, lahek in mehak nosilec (ima le 1,7 kg) zmanjša težo avtosedeža za več kot 50%! Zaradi izjemno lahkega nošenja in vrtenja z eno roko je Coral 360 popolna priročna rešitev za vas in vašega otroka.