Cool Club
Izberite poslovalnico za prevzem
0
COOL CLUB - nova kolekcija jesen/zima 2021

Vesela otroška igra naj se nadaljuje tudi v jesen.

Za otroke je priporočljivo, da skozi vse leto čim več prostega časa preživijo na svežem zraku. Najpomembnejše za brezskrbno otroško igro pa so zagotovo pravilno izbrana oblačila.

Ob popolnem dizajnu, kakovostnem krojenju in več različnimi slogi smo s trudom izbrali najboljše modne kombinacije otroških oblačil za vsak dan.

Cool Club je edinstvena blagovna znamka otroških oblačil, saj oblikovalci vsako sezono pripravijo čisto novo kolekcijo za novorojenčke, punčke, fantke, deklice in dečke.

​​​​​​​Nova kolekcija jesen/zima 2021 prinaša veliko novosti in kombinacij, v katerih bodo vaši najmlajši jesenske barve le še dodatno poživili.

​​​​​​​Od čudovitih oblačil za novorojenčke, do majic z različnimi motivi, oblek za deklice in srajc za dečke, vse to združuje pomladno-poletna kolekcija Cool Club.Vsa oblačila so oblikovana skladno z najnovejšimi modnimi smernicami, hkrati pa so praktična, prijetna za nošenje ter cenovno ugodna.

Izdelke za otroke od rojstva do 8. leta starosti najdete v vseh naših trgovinah, v trgovinah Ljubljana BTC, Ljubljana Nama, Ljubljana Rudnik, Ljubljana Šiška Aleja, Cerknica, Maribor Europark, Nova Gorica in Idrija pa tudi Cool Club Trend oblačila za otroke do 14. leta starosti.