Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
fingerlings-header-banner-13022018-1100x200-2.jpg

FINGERLINGS - zabavne male opice - prijatelji na koncu prsta

S Fingerlings zabavnimi opicami je zabava dobesedno na dosegu roke. Te male, simpatične, zabavne opice se oprimejo vaših prstov in gredo z vami vsem novim dogodivščinam naproti. Odzivajo se na zvok, gibanje in dotike, se oglašajo s svojimi posebnimi zvoki in vriskajo od navdušenja, ko se z njimi igrate na različne načine. Prijateljstvo je resnično na dosegu roke.


Spoznajte Fingerlings zabavne male opice

fingerlings-black-367x367.png

FINN

Moje ime je Finn in gugam se po ritmih svojega bobna!

fingerlings-purple-367x367.png

MIA

Moje ime je Mia in zanima me ogromen svet okoli mene!

filngerlings-blue-367x367.png

BORIS

Moje ime je Boris in smeh je moja igra! Zabavaj in smej se z mano!

fingerlings-turquise-367x367.png

ZOE

Moje ime je Zoe in obožujem življenje, obrnjeno na glavo!

fingerlings-pink-367x367.png

BELLA

Moje ime je Bella in izražam, kako se počutim z ostalimi srčkanimi opicami!

fingerlings-white-367x367.png

SOPHIE

Moje ime je Sophie in sem polna ljubečih objemov!


Kako se igrati s Fingerlings zabavnimi malimi opicami


Potrepljajte jih po glavi

Fingerlings zabavne opice imajo na vrhu glave dva posebna senzorja. Dotaknite se enkrat na vsaki strani in odkrijte različne odzive.

" frameborder="0" allowfullscreen>

Obesite jih z glavo navzdol

Opice so opice, zato obožujejo obešanje na svoj rep in visenje z glavo navzdol. Oglejte si, kaj se zdi, če jih obrnete z glavo navzdol. (Namig: Mogoče se bodo prav histerično smejale!)

Pobožajte jih

Pokažite svoji mali opici ljubezen in nežnost, na katero se bodo takoj prijetno odzvale. Z nežnimi glasbenimi zvoki in prisrčnim žmiganjem z očmi vam bodo dale vedeti, da že malo ljubezni lahko pride zelo zelo daleč.

Stisnite jih skupaj

Da, male opice se odzovejo tudi na to. Položite roko na vrh njihove glave in jo stisnite skupaj - ter poglejte in poslušajte, kaj se o zgodilo. Potem poskusite enako tudi medtem, ko visijo z glavo, obrnjeno navzdol in opazujte njihov odziv.

Pošljite jim poljubček

Pošljite poljubčke svoji mali opici in v zameno boste prejeli simpatične male cmokajoče zvoke.

Pogovarjajte se z njimi

Fingerlings zabavne opice so prave klepetulje. Oglašajo se s kar 40 različnimi zvoki in se različno odzivajo glede na to, ali so postavljene pokonci,  visijoz glavo navzdol ali pa ležijo in počivajo. Bodite domiselni in se z njimi pogovarjajte na vseh 40 načinov.

Uspavajte jih

Male opice potrebujejo tudi svoj počitek. Položite jih na svoje dlani, jih uspavajte in glejte, kako se počasi pogrezajo v spanec... ter ob tem poslušajte njihove posebne zvoke ob uspavanju.

Ponudite jim dober oprijem

Male opice se zelo rade objemajo, rade pa objemajo tudi različne stvari. Ponudite jim svoj prst, jih položite ob stranico računalnika ali tablice, ... In počutile se bodo varne, ker bodo lahko vedno blizu vas.  

Poslušajte njihovo petje

Zaupamo vam majhen zabaven trik: dvakrat zaploskajte in 6 originalnih Fingerlings zabavnih opic bo začelo prepevati. Do-re-mi-fa-so-la-ti-do!



Naročite svojo Fingerlings zabavno opico:

Male zabavne opice - prijatelji na koncu prsta | Baby Center Slovenija
Fingerlings,prijatelji na koncu prsta,male zabavne opice,različne barve opic, (želeno barvo zapišite v opombe naročila),odkrijte vse zabavne, divje in čudne načine, na katere se odzivajo,aktivirate jih z zvokom ali dotikom,ko zaključite z igro, jo nežno zazibajte v spanec (položite jo v ležeči položaj),po petih minut neaktivnosti bo opica samodejno prešla v fazo mirovanja,za delovanje potrebuje baterije - 4 x gumbna baterija,za starost od 3 leta +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.