Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Čas je za potovanje!

putovanje_1100x619.jpg

Pomladni sončni žarki prihajajo na plan in razen izbire lokacije, je za vsakega od starša, pomemben seznam stvari, ki jih potrebuje vaš otrok, da bi bilo potovanje čim bolj udobno za otroke in starše. In seveda, s čim manj stresa.

Kljub temu, da se zdi, da je veliko majhnih otrok premajhnih za potovanje in da se le-tega sploh ne spomnijo, je potovanje z otrokom neprecenljiv spomin za celotno družino. Zato spodbujamo in vas opogumljamo pri iskanju idealne destinacije za vas. Toda preden začnete pakirati, preberite, kaj potrebujete za potovanje.

Preden greste na potovanje, si oglejte najpomembnejši del - avtosedež! Je čas za novega? Ne pozabite, vsako potovanje se začne v avtomobilskem sedežu.

Oblačila in obutev

Vsak od staršev se zaveda, da lahko pri otroku včasih spremenimo več kombinacij oblačil čez dan, tako da odvečna majica, bodi in hlače na poti, nikoli niso odveč. Seveda najprej preverite vremensko napoved, saj bo verjeten pomladni dan morda zahteval jakno ali telovnik ter puloverček, morda zadostuje že samo lahka pomladna jakna.

Ali vaš otrok šele začenja svoje prve korake ali že samostojno hodi? Ne pozabite tudi na dodaten par čevljev. Otrok lahko stopi v prvo lužico na poti in tako zmoči čevlje. Prav tako ne pozabite na copate. Zavedajoč se, da otroci tako hitro prerastejo čevlje, smo za vas pripravili veliko akcijo - 20% popust na vso obutev.

kolica_1100x619-3.jpg

Voziček

Vam primankuje prostora v pritljažniku in je vaš otrok dovolj velik za voziček-marelo? Lahkotna marela, vam bo dala vse potrebno, prostor v prtljažniku in zahvaljujoč kakovosti, bodo otroci, prav tako uživali v njej. Naše najljubše vozičke-marele so GB Qbit + in GB Pockit +, ki jih člani kluba lahko do 23.4.2019. kupite po posebni klub ceni. Ogledate si lahko tudi ponudbo drugih lahkih vozičkov-marel.

Nosilka

Pogosto se starši za potovanje odločijo za nakup nosilke ali kengurujčka. Otroci se v le-teh, zaradi bližine staršev počutijo odlično, staršem pa je všeč zaradi praktičnosti in prostih rok. Priporočamo vam Ergobaby Omni 360, ki je še posebej priljubljen zaradi 4 položajev otroka in se lahko uporablja do otrokove teže 20 kg.

krevetic_1100x619.jpg

Oprema

Prenosne postelje so nepogrešljiv del pri vsakem potovanju. Zložljive in ne zasedajo veliko prostora ter se zaradi svojega praktičnega mehanizma hitro postavijo. Primerne so za vsako mesto in zagotovijo miren spanec tako otroku kot staršem. Fillikid prenosne postelje imajo zanimive detajle z ali brez odprtine.

Na potovanju si želimo predvsem praktičnosti, kajti straši ko začnemo planirati potovanje z otrokom, mislimo da moramo vzeti s sabo vse, da bo otroku kar najbolj udobno in se bo počutil kot doma. 

Prav tako, če ste pričeli že z hranjenjem otroka z gosto hrano, vam lahko delo olajša Avent mešanik in soparnik 2v1, ki vam zagotvalja enostavno pripravo okusnih jedi, kjerkoli se boste nahajali, in vaš otrok bo tako vedno jedel kakovostno. 

Igrače in vozila

Najljubša igračka je visoko na seznamu stvari, ki jih potrebujete za svojega otroka. Za tiste malo bolj zahtevne otroke, ki rabijo dodatni izziv, kot je vožnja v triciklu ali na skiroju pa imamo zahvaljujoč inovativnosti trikolesnik Smart Trike, ki je sedaj na voljo v kompaktni različici, in bo zavzel malo prostora, kot tudi izbrani skiroji Globber.

globber_1100x619.jpg

Potovalna lekarna

Čeprav je na dnu seznama, ni tako zelo nepomembno za potovanje. Termometer, antiseptik, probiotik in, če je potrebno, inhalator so pomembni, kadar gre za majhnega otroka.