Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
bloopies-header-banner-26022018-1100x300.jpg

Bloopies Mermaids so druga serija klasičnih Bloopies punčk - tokrat v obliki morskih deklic, ki so vaši novi prijatelji za kopanje!

Ko punčko potopite v vodo, bo skozi usta brizgnila vodo ali mehurčke, če se kopa v peneči kopeli. Vsaka Bloopies Mermaids je opremljena z enim majhnim morskim prijateljem, ki tudi špricajo vodo;( morski polžek, rak in morska zvezda).

Morski deklici se bo spremenila barva vzorca na repu, ko jo boste potopili v toplo vodo, ter se v hladni vodi vrne v prvotno barvo.

bloopies_mermaids_novo-2.png

Spoznajte Bloopies kopalne punčke in morske deklice

bloopies_bg_left-1.jpg

BLOOPIES kopalne punčke in morske deklice

  • Naj kopanje s punčkami Bloopies postane ena velika zabava.
  • Bloopies punčke imajo kopalke, plavutke in dihalke za potapljanje v vodi.
  • Ko jih pritisnete na trebušček, jim iz ust priteče voda.
  • Če imajo na obrazu masko z dihalko, pa voda šprica skozi dihalko.
  • Lahko celo pihajo mehurčke če se z njimi kopaš v mehurčkasti kopeli.
bloopies_bg_right-2.jpg

Bloopies Mermaids


Bloopies Deluxe

 

Bloopies Deluxe Punčka - Mimi

Spoznajte Bloopies Deluxe punčko Mimi, ki ob stiku z vodo prične prav zares plavati! Obvlada tako hrbtni kot prsni slog plavanja.

Ta starejša sestrica kopalnih punčk Bloopies je za kar 30% večja od 'običajnih' punčk Bloopies. Skozi dihalko bo brizgnila vodo.

Set vključuje punčko, kopalke, plavalni obroč, masko z dihalko in plavutke. 

Velikost (v x š x g): 26 x 9,5 x 25 cm

Primerno za otroke, starejše od 3 let.

mimi-image2-367x215.jpg
mimi-image1-367x215.jpg

Bloopies


Izberite svojo Bloopies kopalno punčko

Deluxe Punčka - Mimi | Baby Center Slovenija
Deluxe Punčka - Mimi,zna plavati v različnih slogih,za 30% večja od 'običajnih' punčk Bloopies,skozi dihalko brizgne vodo,ima kopalke, plavalni obroč, masko z dihalko in plavutke,če ima na obrazu masko z dihalko, voda šprica skozi dihalko,dim.: 26 x 9,5 x 25 cm,za starost 3+ let,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Morska deklica - Lovely | Baby Center Slovenija
Morska deklica - Lovely,skozi usta brizga vodo ali mehurčke,pritisni na trebušček in iz ust izpljune vodo,opremljena z enim majhnim morskim prijateljem, ki tudi špricajo vodo (zvezda),spremenila bo barva vzorca na repu, ko jo boste potopili v toplo vodo, ter se v hladni vodi vrne v prvotno barvo,za starost od 18 mesecev +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Punčka - Flowy | Baby Center Slovenija
Punčka - Flowy,ima kopalke, plavutke in dihalko za potapljanje v vodi,pritisni na trebušček in iz ust izpljune vodo,če ima na obrazu masko z dihalko, voda šprica skozi dihalko,lahko celo piha mehurčki,za starost od 18 mesecev +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Morska deklica - Luna | Baby Center Slovenija
Morska deklica - Luna ,skozi usta brizga vodo ali mehurčke,pritisni na trebušček in iz ust izpljune vodo,opremljena z enim majhnim morskim prijateljem, ki tudi špricajo vodo (rakec),spremenila bo barva vzorca na repu, ko jo boste potopili v toplo vodo, ter se v hladni vodi vrne v prvotno barvo,za starost od 18 mesecev +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Punčka - Luna | Baby Center Slovenija
Punčka - Luna,ima kopalke, plavutke in dihalko za potapljanje v vodi,pritisni na trebušček in iz ust izpljune vodo,če ima na obrazu masko z dihalko, voda šprica skozi dihalko,lahko celo piha mehurčki,za starost od 18 mesecev +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Morska deklica - Sweety | Baby Center Slovenija
Morska deklica - Sweety,skozi usta brizga vodo ali mehurčke,pritisni na trebušček in iz ust izpljune vodo,opremljena z enim majhnim morskim prijateljem, ki tudi špricajo vodo (polžek),spremenila bo barva vzorca na repu, ko jo boste potopili v toplo vodo, ter se v hladni vodi vrne v prvotno barvo,za starost od 18 mesecev +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Punčka - Sweety | Baby Center Slovenija
Punčka - Sweety,ima kopalke, plavutke in dihalko za potapljanje v vodi,pritisni na trebušček in iz ust izpljune vodo,če ima na obrazu masko z dihalko, voda šprica skozi dihalko,lahko celo piha mehurčki,za starost od 18 mesecev +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Deluxe Punčka - Mimi | Baby Center Slovenija
Deluxe Punčka - Mimi,zna plavati v različnih slogih,za 30% večja od 'običajnih' punčk Bloopies,skozi dihalko brizgne vodo,ima kopalke, plavalni obroč, masko z dihalko in plavutke,če ima na obrazu masko z dihalko, voda šprica skozi dihalko,dim.: 26 x 9,5 x 25 cm,za starost 3+ let,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.