Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
bloopies-header-banner-26022018-1100x300.jpg

BLOOPIES kopalne punčke

Naj kopanje s punčkami Bloopies postane ena velika zabava.

Bloopies punčke imajo kopalke, plavutke in dihalke za potapljanje v vodi.

Ko jih pritisnete na trebušček, jim iz ust priteče voda.

Če imajo na obrazu masko z dihalko, pa voda šprica skozi dihalko.

Lahko celo pihajo mehurčki če se z njimi kopaš v mehurčkasti kopeli.


Spoznajte Bloopies kopalne punčke

 

NOVOST!

Bloopies Deluxe Punčka - Mimi

Spoznajte Bloopies Deluxe punčko Mimi, ki ob stiku z vodo prične prav zares plavati! Obvlada tako hrbtni kot prsni slog plavanja.

Ta starejša sestrica kopalnih punčk Bloopies je za kar 30% večja od 'običajnih' punčk Bloopies. Skozi dihalko bo brizgnila vodo.

Set vključuje punčko, kopalke, plavalni obroč, masko z dihalko in plavutke. 

Velikost (v x š x g): 26 x 9,5 x 25 cm

Primerno za otroke, starejše od 3 let.

mimi-image2-367x215.jpg
mimi-image1-367x215.jpg
Izberite svojo Bloopies kopalno punčko

Deluxe Punčka - Mimi | Baby Center Slovenija
Deluxe Punčka - Mimi,zna plavati v različnih slogih,za 30% večja od 'običajnih' punčk Bloopies,skozi dihalko brizgne vodo,ima kopalke, plavalni obroč, masko z dihalko in plavutke,če ima na obrazu masko z dihalko, voda šprica skozi dihalko,dim.: 26 x 9,5 x 25 cm,za starost 3+ let,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Punčka - Flowy | Baby Center Slovenija
Punčka - Flowy,ima kopalke, plavutke in dihalko za potapljanje v vodi,pritisni na trebušček in iz ust izpljune vodo,če ima na obrazu masko z dihalko, voda šprica skozi dihalko,lahko celo piha mehurčki,za starost od 18 mesecev +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Punčka - Luna | Baby Center Slovenija
Punčka - Luna,ima kopalke, plavutke in dihalko za potapljanje v vodi,pritisni na trebušček in iz ust izpljune vodo,če ima na obrazu masko z dihalko, voda šprica skozi dihalko,lahko celo piha mehurčki,za starost od 18 mesecev +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Punčka - Sweety | Baby Center Slovenija
Punčka - Sweety,ima kopalke, plavutke in dihalko za potapljanje v vodi,pritisni na trebušček in iz ust izpljune vodo,če ima na obrazu masko z dihalko, voda šprica skozi dihalko,lahko celo piha mehurčki,za starost od 18 mesecev +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.