Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
bloopies-header-banner-26022018-1100x300.jpg

BLOOPIES kopalne punčke

Naj kopanje s punčkami Bloopies postane ena velika zabava.

Bloopies punčke imajo kopalke, plavutke in dihalke za potapljanje v vodi.

Ko jih pritisnete na trebušček, jim iz ust priteče voda.

Če imajo na obrazu masko z dihalko, pa voda šprica skozi dihalko.

Lahko celo pihajo mehurčki če se z njimi kopaš v mehurčkasti kopeli.

 


Spoznajte Bloopies kopalne punčke
Izberite svojo Bloopies kopalno punčko

Punčka - Flowy | Baby Center Slovenija
Punčka - Flowy,ima kopalke, plavutke in dihalko za potapljanje v vodi,pritisni na trebušček in iz ust izpljune vodo,če ima na obrazu masko z dihalko, voda šprica skozi dihalko,lahko celo piha mehurčki,za starost od 18 mesecev +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Punčka - Luna | Baby Center Slovenija
Punčka - Luna,ima kopalke, plavutke in dihalko za potapljanje v vodi,pritisni na trebušček in iz ust izpljune vodo,če ima na obrazu masko z dihalko, voda šprica skozi dihalko,lahko celo piha mehurčki,za starost od 18 mesecev +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Punčka - Max | Baby Center Slovenija
Punčka - Max,ima kopalke, plavutke in dihalko za potapljanje v vodi,pritisni na trebušček in iz ust izpljune vodo,če ima na obrazu masko z dihalko, voda šprica skozi dihalko,lahko celo piha mehurčki,za starost od 18 mesecev +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Punčka - Sweety | Baby Center Slovenija
Punčka - Sweety,ima kopalke, plavutke in dihalko za potapljanje v vodi,pritisni na trebušček in iz ust izpljune vodo,če ima na obrazu masko z dihalko, voda šprica skozi dihalko,lahko celo piha mehurčki,za starost od 18 mesecev +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.