Blog - Za pust se naličite kot Mickey in Minnie - Baby Center spletna trgovina
0

Za pust se naličite kot Mickey in Minnie

Počasi že odštevamo dneve do pusta in navdušenje naših malčkov narašča iz dneva v dan. Skupaj z njimi se odpravimo po pustni kostum in dodatke in se zabavajmo z njimi. Poleg izbire kostuma pa je za popolno pustno rajanje potrebna tudi prava pustna maska, saj so najboljše maske tiste, ki so naličene.

Če želite, da bo vaš malček popoln v svoji pustni opravi, potem za poslikavo njegovega obraza izberite barve, ki so primerne njegovi starosti in njegovi nežni koži. Če bodo vaši malčki letos blesteli kot priljubljena link Mickey in Minnie, potem pri ličenju sledite naslednjim navodilom.


V samo 4 korakih do popolne pustne maske za Minnie:

1. Z roza in rdečo barvo za obraz narišite pentljice v večih velikostih. Po lastni želji izberite število in velikost pentljic.

2. Pentljice obrobite s črno barvo, da bo pentljica dobila 3D obliko. Bodite ustvarjalni in dodajte pentljici tudi podrobnosti, npr. pikice in črtice.

3. S črno barvo narišite masko na obraz. Maska naj sledi obraznim potezam in obraz bo videti kot pri pravi Minnie. Ne pozabite poudariti trepalnic z ustvarjanjem "lažnih" trepalnic na vekah.

4. Sedaj manjkajo samo še detajli kot so brki, nos in bele zvezdice po obrazu, ki bodo še dodatno poudarili pustni videz.


V samo 3 korakih do popolne pustne maske za Mickey-a:

1. Risanje Mickey-jevega obraza je še enostavnejše od risanja Minnie-jinega. Začnite pri nosu in sicer tako, da ga poudarite s črno barvo. Nato narišite brke. S tankim čopičem enostavno narišite 3 tanke črte.

2. Spodnjo ustnico vizualno povečajte s črno barvo in nanjo naslikajte jezik. Videti bo, kot da otrok kaže jezik, čeprav so njegova usta popolnoma zaprta. Pust je namreč zabaven čas, kajne?

3. Ostanejo samo še zadnje podrobnosti. Na otrokovo čelo narišite masko, ki bo izgledala tako kot pravi Mickey.


Potrebujete samo še pustni kostum za Mickey-a in Minnie. Predlagamo vam, da izberete naslednja kostuma iz naše ponudbe: