Blog - Prelisičimo muhasto vreme - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0

Prelisičimo muhasto vreme

Prelisičimo muhasto vreme

Čeprav je aprila ostalo še bore malo, lahko rečemo, da se s številom deževnih dni lahko ponaša z nazivom »najdaljši mesec leta«. Muhasto vreme nas spremlja že od vsega začetka in upamo lahko, da bo maj s sabo pripeljal korenite spremembe. Kljub temu pa se življenje v nestanovitnem vremenu pač ne more ustaviti. Prava mama poišče rešitev, da se otrok lahko nadiha svežega zraka tudi če zunaj rosi ali celo dežuje. Otroka primerno oblečemo, obujemo v vodotesno obuvalo in ga tako opremimo za najbolj zabavno početje – skakanje po lužah.

Mame smo navdušene nad izdelki ameriške blagovne znamke Stephen Joseph. Glavno vlogo njihove dežne kolekcije sestavljajo dežni plaščki in škornji, ki nudijo več kot le vodoodporno zaščito v deževnih dneh. So idealna rešitev v celotnem prehodnem obdobju - ko ne veš, ali bo dež ali sonce. V kolekciji zasedajo pomembno mesto tudi čarobnimi dežniki. To je tisto pravo, kar otroke najbolj navdušuje. Ob stiku z vodo se namreč obarvajo v čudovite barvne odtenke! Kaj več si lahko želimo?

V Stephen Joseph dežna oblačila svoje otroke zelo rade oblačijo tudi znane osebnosti:  Heidi Klum, Sarah Jassica Parker, Jessica Alba, Gwen Stefani, John Travolta, Katie Holmes, Naomi Watts, Ricky Martin, Matt Damon, Halle Berry in številni drugi.  Njihove male zvezdice pa se zelo rade ponosno razkazujejo v javnosti, opremljene z Stephen Joseph blagovno znamko.

Odslej bodo deževni dnevi, vaši najljubši dnevi. S Stephen Joseph dežno opravo bodo vaši malčki brezskrbno uživali na svežem zraku v vsakem vremenu!​​​​​​​.


Z izdelki Stephen Joseph sem se prvič srečala pred enim letom, ko sem se odločila preizkusiti njihovo opremo za deževne dneve. Seveda so me na prvo žogo najbolj očarali motivi (med katerimi človek kar težko izbere samo enega!), ko pa smo stvari tudi preizkusili, pa lahko rečem, da sem tudi s kvaliteto izredno zadovoljna. Zagotovo nas bo ta znamka spremljala še vrsto let.

Vita Starman (MAMA KUHA)