Blog - - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0

Pomladansko bujenje z novo kolekcijo oblačil in obutve


Zima je bila dolga, temna in hladna, pa vendar smo uživali tudi v snežnih radostih. Prav tako močno kot si sedaj želimo tudi prihoda pomladi, prvih pomladanskih sončnih žarkov, toplih dni in prebujanja narave.

V zadnjem letu smo še okrepili zavedanje o pomembnosti bivanja v naravi in kako lahko v njej uživamo. Občudujte neskončno otroško igro v parku, navijajte za vaše najmlajše pri vožnji s skirojem ali kolesom, ali pa si izmislite katere druge zabavne aktivnosti, na primer sajenje rož, skupaj z našimi najmlajšimi. Pred nami je razburljiva pomlad, polna novih poti in novih začetkov. Zato jo kar čim bolje izkoristimo!

Začetek pomladi pri mnogih od nas pomeni tudi veliko čiščenje naših domov, začenši s čiščenjem garderobnih omar. Seveda najprej pokukamo v otroške omare. Otroci so v preteklih mesecih zagotovo zrasli za nekaj centimetrov, zato jim bodo oblačila, ki ste jih kupili lansko pomlad ali poletje, letos že premajhna, preozka ali prekratka. Zato eno popoldne namenite samo pregledu in čiščenju omar z oblačili. Na posteljo postavite vsa oblačila iz omare. Preverite njihove velikosti in vsa premajhna oblačila ločite. Nazaj v omaro zložite samo oblačila ustreznih velikosti. Tako boste imeli dober pregled nad količino posameznih kosov oblačil in zlahka boste določili, katera oblačila in koliko jih vaš malček še potrebuje. Ne pozabite tudi na obutev. Napišite seznam manjkajočih kosov oblačil in se podajte v shopping.

Dobra novica je, da je na police trgovin Baby Center in v njihovo spletno trgovino www.babycenter.si že prispela nova kolekcija otroških oblačil in obutve.

Novo kolekcijo Cool Club so navdahnile divje živali in vrtnarjenje

Ko pomislimo na pomlad, najprej pomislimo na prebujanje narave. Prvi poganjki so že pogumno pokukali iz zemlje, kmalu pa se bodo v pomladne barve oblekli tudi balkoni in terase. Pomladansko bujenje je navdih nove Cool Club kolekcije. Nežni pastelni in zeleni toni barv z dodatkom rumene, roza in modre so idealni za bujenje po dolgi in mračni zimi. Divje živali pa kličejo razposajeno stran otrok, da, tako kot pomlad, končno pride na plan.

Cool Club nas poziva, da letos pomladna semena posadite skupaj s svojimi otroki. Njihove majhne rokice bodo uživale v sajenju semen in zalivanju gredic, nestrpno pa bodo tudi pričakovali dan, ko bodo posajena semena vzklila. Morda vse ne bo šlo po vašem načrtu, boste pa s skupnimi trenutki zagotovo ustvarili nepozabne spomine.

Original Marines – detajli naredijo razliko

Če nas Cool Club poziva k nošenju bolj umirjenih barv, pa Original Marines v svojo kolekcijo poleg klasičnih kosov oblačil vedno vključi tudi neki element, ki nas preseneti. S tem oblačila Original Marines postanejo drugačna in bolj opazna. Barve, barve, barve z dodatkom bleščic ali ilustracije je vodilna nit nove kolekcije Original Marines.

Original Marines obožuje barve in tega nikoli ne skriva. Če želite, da je garderobna omara vašega otroka polna edinstvenih oblačil veselih barv in vzorcev, potem je kolekcija Original Marines prava za vas.

Športni copati – za najlepšo igro

Pomladansko bujenje pomeni tudi, da je čas, da zimske škornje zamenjamo z lahkotnimi pomladanskimi športnimi copati. Če otroku kupujete prve nizke čevlje ali športne copate, ker bo vsak čas naredil svoje prve korake, potem vam priporočamo, da izberete obutev Biomecanics, ki je prilagojena prav prvim korakom. Pomembnost kakovosti in stabilnosti prve otrokove obutve je neizmerna. In obutev Biomecanics zagotavlja prav to.

Večjim otrokom priporočamo izbor športnih copat znamk Adidas, Puma, Geox, Reebok ali Skechers. Športni copati veselih barv s svetlečim podplatom so popolna motivacija za dodatne korake tudi takrat, ko so otroške nogice že utrujene.