Blog - - Baby Center spletna trgovina
0

Poletje + voda = zabava

Nova kolekcija oblačil za zabavo v vodi že kliče po poletju.


Kaj imajo skupnega krokodil, morska kača, sladoled, mavrica, sonce, hobotnica in čoln? Ničesar? O, seveda imajo! Vse kar kličejo k zabavi pri bazeni ali na plaži!

Veseli motivi so izbrali najljubše kose za najmlajše: plavalne pleničke, pončoti, ter majice, hlače in kapice z UV zaščito. Medtem ko krokodil in morska kača vabita otroke k zabavi v vodnih dogodivščinah, jih sladoled in sonce vabita k sladkim užitkom. Barvni odtenki od vrtnice do rožnega lesa za deklice in od pacifiško do mornarsko modre za dečke - vse barve prinašajo osvežujoče občutke.  Mornarski detajli, valovi in črte v zanimivih animacijah pa popestrijo pastelne odtenke umirjenih barv. ​​​​​​​Lässig poskrbi, da se pripravljeni za brezskrbno čofotanje ob bazenu, reki ali morju. 

​​​​​​​Lässig kolekcija SPLASH&FUN je oblikovana za otroke med 6 in 36 mesecev starosti. V kombinaciji s sončno zaščitno kozmetiko malčkom nudi idealno zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki v vodi in na kopnem. Izdelke po uporabi lahko pri nizkih obratih strojno operete na 30 °C.

Za suhe ritke

​​​​​​​Lässig plavalne pleničke za večkratno uporabo so okolju prijaznejša alternativa plavalnim pleničkam za enkratno uporabo. Zahvaljujoč integrirani in patentirani zamenljivi podlogi za absorbcijo vlage, bo otrokova koža ostala kar se le da suha med igro izven vode. Med čofotanjem v vodi pa bo ujela posledice morebitne »nesreče«. Inovativne pleničke zagotavljajo udobje tako v vodi kot zunaj nje.
​​​​​​​
Motivi z dobro voljo

Majice z UV zaščito so nekaj posebnega, saj zaradi simpatičnih motivov omogočajo enostavno kombiniranje s spodnjimi deli. Na voljo so z dolgimi in kratkimi rokavi in skrbijo za popoln izgled med čofotanjem in popoldanskim sprehodom. Majice zagotavljajo zaščito UPF 50+.

​​​​​​​Mirno morje, mali mornar!

Spodnji deli so na voljo v dveh izvedbah. Tričetrtinske hlače z zaščito UPF 50+ in hlačke do kolen z zaščito UPF 80 imajo integrirano plavalno pleničko. Opremljena so z povsem novo vrsto podloge, katere naloga je absorbirati vlago in jo takoj izločiti stran od kože. Na tak način otrokova koža ostaja čimbolj suha. Visoka kakovost materialov in brezšivna izdelava na sedalnem območju zagotavljata maksimalno udobje, ki je povečano še s 100 % reciklirano in visoko vpojno poliestersko podlogo. ​​​​​​​ ​​​​​​​Plavalni sandali so fleksibilni, omogočajo dihanje kože in se po uporabi v vodi hitro posušijo. Zahvaljujoč velcro ježkom so enostavni za obuvanje in zelo lahkotni za uporabo. Protizdrsni podplat zagotavlja potrebno stabilnost otroku med raziskovanjem. Notranji vložek je mogoče odstraniti in tako preveriti ustreznost velikosti. Sandali so na voljo v velikostih od 19 do 25.

Za ljubitelje vodnih kapljic

Dobrodošla novost v ponudbi kolekcije Lässig so pajkice, narejene iz materialov, primernih za vragolije z in ob vodi. Elastični material zagotavlja popolno svobodo gibanja, zahvaljujoč UPF 50+ pa bodo male nogice zaščitene tudi pred sončnimi žarki. Material se izjemno hitro suši in omogoča normalno dihanje kože. Super rešitev za celodnevno zabavo v in ob vodi. Pajkice zagotavljajo zaščito UPF 50+.  

Enodelna kopalna obleka na zapenjanje z zadrgo je narejena iz elastičnega materiala, s čemer omogoča največje udobje za malčka, saj jo je enostavno nadeti in sneti. Udoben kroj, varovalo na koncu zadrge in skriti šivi  - vse to zagotavlja, da se otrok ne bo pritoževal nad pikanjem in srbenjem. Obleka zagotavlja zaščito UPF 50+.  Obvezna oprema za poletje!

Ta dober občutek

Pončo ali brisača? Oboje! Lahko je zabavno oblačilo s kapuco za na plačo ali pa brisača po kopanju doma ali na počitnicah. Notranji del iz frotirja je visoko vpojen, zunanji del iz mikrofibre pa ščiti pred vetrom in peskom. Zagotavlja zaščito UPF 80.  

Ne pozabimo na glavo

Klobučki v treh modelih so vedno dobra izbira za zaščito pred soncem, daj nudijo zaščito do UPF 80 in so narejeni iz posebnega materiala, ki zelo dobro regulira vlago. Tako laski nikoli ne bodo mokri od potu. Notranji del je narejen iz recikliranega poliestra. Čepica ima podaljšan del v zadnjem delu, s čemer zagotavlja zaščito vratnega predela. Na izbiro je tudi model z vrvico, da v vetru ne pobegne. 
Klobuček z vrvico je idealna izbira za modne navdušence, saj jo je mogoče nositi »na obeh straneh«. 

Oglejte si celotno ponudbo kolekcije Lässig TUKAJ.