Blog - Najlepša otroška soba - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0

Najlepša otroška soba

Najlepša otroška soba

Vzporedno s trebuščkom raste seznam stvari, ki jih morajo starši kupiti za prihod novorojenčka. Seznam je vse daljši in zadnji trenutek je, da začnete pripravljati na prihod otroka.

Bodoči starši, poleg oblačil, ki se jim ne morejo upreti, prednost pri izbiri opreme za novorojenčka dajejo otroški sobici in vozičkom. Izbiranje otroškega pohištva vam bo pomagalo pri praktičnem urejanju oblačil in dodatkov za otroka, pa tudi za preoblačenje, vendar je najpomembneje, da vam bo izbira posteljice olajšala neprespane noči.

Otroške posteljice so običajno v dveh standardnih velikostih: 120 x 60 in 140 x 70 cm. Velikost posteljice izberite glede na velikost prostora, ki vam je na voljo. Današnje posteljice imajo možnost nastavitve dna v več ravneh, kar je zaželeno pri majhnih otrocih, ki se ponoči večkrat zbujajo. Ker so majhni otroci še vedno v mirnem položaju in se ne morejo premakniti, so starši lahko prepričani, da otrok ne bo padel iz posteljice in se poškodoval. Vzporedno z otrokovo rastjo starši spuščajo dno tako, da se otrok v posteljici nahaja vedno globje. Poleg nastavitve dna v več ravneh, so nove otroške posteljice praktične tudi zaradi možnosti odstranitve prečke, ki otroku, ko dovolj zraste, omogoča samostojen izhod iz posteljice. V ponudbi blagovne znamke Lip Satler najdete posteljico, ki ima snemljivo celotno stranico postelje. To vam omogoča, da ob svojo posteljo postavite otroško posteljico. Tako je otrok vedno blizu vas, kar se kot koristno izkaže pri nočnem hranjenju. Pri nakupu posteljice ne pozabite na ležišča. Med pestro ponudbo ležišč lahko izbirate med takimi s snemljivo ali nesnemljivo prevleko. Snemljiva prevleka vam omogoča, da jo po potrebi operete.

Previjalna komoda je, poleg tega, da omogoča shranjevanje otroških potrebščin in oblačilc v neposredni bližini, dovolj visoka, da se starši pri previjanju ne sklanjajo v nenaraven položaj. Ne pozabite izbrati podlogo za previjanje s katere otrok ne bo zdrsnil, hkrati pa mu bo med previjanjem udobno.

Če ima vaš otrok že pripravljeno sobo ali pa imate dovolj prostora, lahko pri opremljanju najlepše otroške sobe vključite tudi nakup omarice. Tako previjalna komoda kot omara sta del pohištva, ki predstavljata dolgoročno investicijo. Pri izbiri pohištva v naših poslovalnicah lahko najdete bogato ponudbo v katalogih pohištva, ki bodo zadovoljili vsak okus. Starši morajo le še izbrati podrobnosti in barvo ter uživajo ob prihodu novega člana družine.