Blog - Najboljši vozički za potovanja - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0

Najboljši vozički za potovanja

Najboljši vozički za potovanja

Poletje kar samo kliče po potovanjih, čeprav le-ta z majhnimi otroki nemalokrat predstavljajo precejšen napor. Ne glede na to, kako močno se starši veselimo potovanja z otroki, pa nas zaboli glava, ko samo pomislimo na vse stvari, ki jih moramo vzeti s seboj na potovanje. 

Ena od obveznih stvari je zagotovo otroški voziček. Tudi če otrok že samostojno hodi, bo voziček staršem olajšal naporno pot iz plaže, ko bo otrok utrujen, vi pa boste imeli polne roke raznovrstnih stvari za na plažo. Hvaležni mu boste tudi pri večernih sprehodih, ko otroka ujame utrujenost. Tudi za vse starše, ki vozička ne želijo vzeti s seboj, češ da bo zavzel preveč prostora, imamo rešitev - vozičke-marele! So lahki, praktični in majhni in v vašem že tako prenapolnjenem prtljažniku ne bodo zavzeli preveč prostora.

Vozički-marele izražajo moderne dizajne in uporabnost. Poleg tega da so lahki, mnogi omogočajo tudi enostavno zlaganje z eno samo roko. Mnoge starše pa navdušuje kombinacija teh dveh lastnosti - da voziček enostavno zložijo in ga tako majhnega pospravijo skoraj kamorkoli. Najmanjši voziček na svetu - GB Pockit+ - se zloži na takšne dimenzije, da ga lahko pospravite celo v torbo in ga vzamete s seboj na letalo kot ročno prtljago. Če vseeno želite nekoliko bolj kompakten voziček, potem vam priporočamo izbiro vozička GB Qbit+ - voziček-marelo, ki ga lahko zložite in razstavite z eno samo roko, ter ki otroku omogoča tudi povsem ležeči položaj.

Če ste mnenja, da je najpomembnejša izkušnja staršev, preberite izkušnjo mame Ane, ki je izbrala voziček-marelo GB Pockit+.

"Voziček-marela pri nas ni bil nujno potreben, vendar sem ga vseeno želela imeti, saj sem vedela, da bodo prišli trenutki, ko nam bo olajšal vsakodnevno življenje. Letos se odpravljamo na potovanje in vem, da si bo Jana tekom dneva želela malo odpočiti in zadremati. Tako zanjo kot za naju bo vožnja z vozičkom vsekakor prijetnejša kot nošenje na rokah. Njen ritem bo tako ostal nespremenjen, midva pa si bova lahko mesto ogledala v celoti.

Zakaj sem izbrala GB Pockit+? Čeprav mi je bil všeč tudi voziček GB Qbit+, ki se lahko zloži in razstavi z eno samo roko in je kompaktnejši od vozička Pockit+, sem na koncu vseeno izbrala voziček Pockit+, predvsem zaradi zares majhnih dimenzij in Janine starosti. Želela sem takšen voziček, ki ga lahko pospravim tudi v torbo ali nahrbtnik in ga tako vzeti s sabo kamorkoli, po potrebi pa ga lahko takoj pripravim za vožnjo. Voziček je tako majhen, da ga lahko spravim tudi v Janino omarico v vrtcu, doma pa ga skoraj ne opazimo, ko ga zložimo in pospravimo. Obenem je tako lahek, da ga lahko vozijo tudi otroci - tudi če v njem peljejo drugega otroka. Za zlaganje in razstavljanje vozička zares porabim le nekaj sekund. Lahko ga nastavim v polležeči položaj, kar je za Jano, ki ima 2 leti in pol, dovolj naklona za udoben spanec. Zelo prav nam pride tudi košara pod vozičkom, saj vanjo pospravim vse malenkosti, ki jih vedno nosim s seboj. 

Po 3,5 mesecih, odkar imamo ta voziček, nisem niti enkrat in niti za sekundo obžalovala, da sem ga kupila!

Znamka GB me je zares navdušila! Obožujem praktičnost, GB pa poudarja prav to. Enostaven, vendar sodoben dizajn popolnoma ustreza našemu karakterju. Če bi voziček-marela kupovala malo prej, ko je imela Jana 1 leto, bi izbrala voziček GB Qbit+, za njeno starost (2,5 let) pa se je izbira vozička GB Pockit+ izkazala za odličen izbor!"