Blog - Modni skok v jesenske barve - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0

Modni skok v jesenske barve

Modni skok v jesenske barve

S prvimi jesenskimi dnevi sončni žarki postopoma pojenjajo in to je ravno pravi čas, da mame zberemo pogum in se zapodimo v omare svojih najmlajših in jih pripravimo na novo sezono.

Oblačila, ki so otroku premajhna, odstranimo, in naredimo prostor za nova oblačila. Če se vam zdi, da jih bo otrok lahko nosil še naslednjo sezono, jih zložite v vrečo in shranite v zgornjih delih omare. Ker so bili otroci med poletjem včasih tudi malo preveč razigrani, se najde tudi kak poškodovan kos. Včasih ga je škoda zavreči, zato šivanko v roke, ali pa popravilo zaupajte strokovnjakom. Ko smo pregledali stanje ter omaram in predalnikom dali vsaj malo dihati, je čas, da garderobo osvežimo z novimi jesenskimi kosi.

Hlače

Osnovni kos garderobe vsakega otroka naj bo udobno krojen in izdelan iz mehkih materialov, tako, da se bo malček v njem lahko prosto gibal med igro. Odlična rešitev za hlače je v pasu nastavljiva elastika za regulacijo širine. Izbirate lahko med jeans in jogging hlačami, nekatere med njimi so tudi podložene, punce pa se bodo najbolj udobno počutile v pajkicah, med katerimi so zadnja leta zelo popularne tudi tiste z nekoliko kosmateno notranjostjo.

Krila in oblekice

Punce seveda tudi v jesenskem času ne morejo brez svojega najljubšega kosa oblačila. Mamice pa smo toplih oblekic še najbolj vesele zato, ker otroka v zimskih temperaturah še dodatno grejejo. Luštna »načičkana« krilca so sanje vsake male princeske in najbolj pomembno je, da se močno zavrtijo. 

Majice, srajce in jopice

Zgornji deli z dolgimi rokavi so na voljo v vseh barvah in potiskani z najrazličnejšimi motivi. Pazite, da rokavi ne bodo predolgi, saj to otroke pogostokrat moti pri njihovi igri. 

Športna oblačila

Jesen in zima prinašata nove možnosti za športne vragolije. Otrokom naj bo med igro toplo, hkrati pa naj bodo oblačila tudi zračna, da se v njih ne prepotijo. Športne dvodelne trenirke so super izbira, saj jih lahko uporabljate v kompletu ali ločeno. V toplejšem jesenskem obdobju tako lahko na primer zgornji del trenirke nadomesti lahkotnejšo jesensko jakno, v zimskem času pa jo otrok obleče pod bundo.

Jakne, vetrovke, bunde in brezrokavnikiportna oblačila

Jakne najrazličnejših materialov ščitijo otroka pred neugodnimi vremenskimi pojavi (veter, dež, sneg). Prepričajte se, da bo jakna dovolj dolga in da bo otroka dobro zaščitila tudi čez zadnjico. Vsekakor pa mu ne sme biti predolga, saj bi ga lahko ovirala pri gibanju in igri.

Pokrivala, šali in rokavičke

Zimski dodatki ščitijo malčka pred mrazom, hkrati pa so tudi simpatičen modni dodatek.

Novembrsko obdobje nam dneve zelo rado popestri z dežjem, zato ne smemo pozabiti na dežne škornje, pelerine in dežnike. Brezskrbno skakanje po lužah je ena izmed najljubših iger naših malčkov. Zagotovimo jim, da to počnejo varno, udobno, predvsem pa suho.