Blog - - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0

Kako urediti otroško sobo?

Otroška soba nikoli ni "samo" soba. Je tako spalnica kot tudi prostor za igro in učenje. Je tisto malo, pisano kraljestvo, tisto mesto, kamor se bo otrok lahko skril v težkih trenutkih, npr. ko je jezen na vas ali na koga drugega. Zato mora biti otroška soba urejena tako, da je otrok v njej počuti varno, srečno in prijetno.

Urejanje otroške sobe nikoli ni lahka naloga, morebitno pomanjkanje prostora pa nam še dodatno nalaga določene omejitve, zato je nadvse pomembno, da razmislimo predvsem o funkcionalnostih sobe.

V vsaki otroški sobi bo namreč svoje mesto potreboval kup pisanih igrač in prikupnih detajlov, zato bo bolje, da se pri beljenju sten v otroški sobi držite nevtralnih barv. Le-te bodo malo umirile in organizirale celoten prostor. V prenatrpani otroški sobi bi lahko nastal kaos, ki bi na koncu neugodno vplival ne samo na videz sobe, temveč tudi na otrokovo počutje v njej.

V svojo ponudbo smo dodali otroško pohištvo in dodatke znamke Stribbo, ki teži k boljši izkušnji staršev pri vzgoji otroka v varnem in prijetnem okolju. 

Pohištvo Stribbo je izjemno vzdržljivo, a obenem enostavno, elegantno in čudovito. V  vsako otroško sobo prinese občutek topline in harmonije, ob upoštevanju popolne funkcionalnosti otroške posteljice. Pohištvo ima izjemno trdno konstrukcijo, saj so vsi deli, vključno z vznožjem postelje, izdelani iz bukovega lesa. Izdelava poteka v Bosni in Hercegovini, kjer lokalne naravne surovine vključujejo v izdelavo otroških posteljic Kiddo 60 x 120 cm in Shuma 70 x 140 cm.

V njihovi ponudbi najdemo tudi omare, previjalne komode, previjalne podloge, posteljnino, spalne vreče in druge dodatke. Z nežnimi in nevtralnimi toni barv otroke enostavno popeljejo v kraljestvo sanj.

Stribbo veliko pozornosti namenja trajnosti svojih izdelkov, zato so vsi izdelki lakirani z laki na vodni osnovi, vsa posteljnina pa je izdelana iz 100% bombaža ob visokih Oeko Tex standardih. 

Ustvarjalci te čudovite blagovne znamke so, kakor rečejo tudi sami, vidno pa je tudi skozi njihovo filozofijo izdelave, porabili veliko časa z njihovimi najbližjimi, za sprehode skozi gozdove, za nabiranje gob, za piknike in za sanjarjenje. Kajti ravno to sanjarjenje je bil začetek sinergije, ki je Stribbo povezala z isto mislečimi v regiji. Pod dizajn večine Stribbo izdelkov se podpisuje Grupa i Neisako, priznana hrvaška agencija za oblikovanje izdelkov.    

Pohištvo Stribbo je na voljo v naši poslovalnici BTC Ljubljana ter v naši spletni trgovini.

Spremljajte nas, saj se bo ponudba izdelkov Stribbo postopoma še povečevala.