Blog - - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0

Idealne igrače za male raziskovalce

Imamo dve vrsti otrok. V prvo skupino spadajo otroci, ki izkazujejo veliko zanimanja za raziskovanje in in se z navdušenjem lotijo novih stvari. V drugo skupino pa spadajo otroci … no, takšni, ki jih to ne zanima, vendar jim želimo starši skozi igro vzpodbuditi k raziskovanju in spoznavanju različnih čudes sveta.

Pripravili smo vam seznam 6 super igrač za raziskovanje.


National Geographic Mikroskop

Primerno za 8+ let

Akcijska cena: 35,99 €

Otroci so ponavadi navdušeni nad idejo, da pod mikroskopom vidijo stvari drugače, večje, bolj podrobno. Ali veste, kako predmeti iz vsakdanjega življenja izgledajo pod večkratno povečavo? Oglejte si prah z nočne omarice, delček lista sobne rastline ali košček toaletnega papirja. V setu prejmete vse, kar potrebujete za ta podvig. Mikroskop je odlična rešitev, ko želite povezati učenje z igro. 

Yucky Science Set poskusov

Primerno za 8+ let

Akcijska cena: 11,99 €

Starši zelo dobro vemo, kaj otroke po 5. letu starosti najbolj navdušuje. Največje salve smeha med družinskim druženjem prinašajo tako imenovani neprijetni fenomeni človeškega sveta. Saj vsi vemo, kaj imamo v mislih, kajne? Raziskovanje človeškega telesa je silno zanimivo in zabavno. Zato smo na drugo mesto izbrali set za znanstveno raziskovanje delovanja človeškega telesa, s katerim boste poleg slavnih prdcev naredili tudi grozovite črve,  nagnusna jajca, možgane in oči. Poleg 17 pripomočkov prejmete tudi knjižico z vsebino, ki bo otroku dejstva še bolj približala. Malo zares in malo za hec.

4M Gojenje kristalov Deluxe

Primerno za 10+ let

Redna cena: 19,99 €

Ustvarite 7 eksperimentalnih kristalov. Tako zabavno je gledati svetleče kristale kako rastejo pred vašimi očmi. Postavite jih na ogled v posebnih prozornih škatlicah. Detajlna navodila za izdelavo najdete v kompletu.

4M Svetlobna veriga s planeti

Primerno za 5+ let

Redna cena: 17,99 €

Raziščite vsa čudesa vesolja s tem sončnim sistemom. Sestavi in pobarvaj mini planete, ki se svetijo tudi v temi.

Headu Razišči morsko življenje

Primerno za 5+ let

Redna cena: 14,99 €

Sestavi sestavljanko in podrobno opazuj ilustracijo ter poišči vse dele morskega življenja. Posamezno najdbo označi na tablici kot pravi znanstvenik! S pomočjo posebne svetilke boš lahko videl tudi dele, ki so s prostim očesom skrite.

4M Mini solarni robot 3v1

Primerno za 8+ let

Redna cena: 19,99 €

Majhen, več funkcijski robot na sončno energijo. Preizkusite njegove tri načine delovanja: pleza po vrvi, hodi kot robot in vozi kot dirkalnik. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek.