Blog - GB Pockit+ na testu pri Mami Blogerkah - Nepopolna mama - Baby Center spletna trgovina
0

GB Pockit+ na testu pri Mami Blogerkah - Nepopolna mama

GB Pockit+ na testu pri Mami Blogerkah - Nepopolna mama

Obdobje vozičkanja je bilo zame prekrasno. Cele dneve sem se lahko potepala naokrog s svojim malčkom, on je sladko spal, jaz sem se družila z ostalimi mamicami, skupaj sva odkrivala nove kraje, razkazovala sem mu svet okrog njega skoraj tako kot bi vedel in razumel za kaj gre. Danes je Luka tako velik, da že sam raziskuje svet na svojih dveh pogumnih in hitrih nogicah. Tudi ta faza ima svoje čare, navdušuje me njegova radovednost. Vseeno pa ima ta radovednost svoje meje - meje zmogljivosti in meje, ki se jih trudim postaviti jaz. Luka je star dobro leto in pol in še vedno uporabljava vsak dan voziček "marelo". Ta, ki jo imava je bila moja ljubezen na prvi pogled, priznam, da skoraj nisem premišljevala o uporabnosti. To sem pričela komaj, ko sem dobila na testiranje voziček GB Pockit+.

Idealen voziček za obdobje, v katerem je Luka zdaj - veliko že hodi sam, še vedno pa občasno potrebujeva voziček; za umiritev, vsakdanje opravke in počitek, ko sva izven doma. Luka je otrok rutine, kar pomeni, da čez dan potrebuje počitek, če ne… Ni hujšega kot utrujen malček, ki ne spi. Voziček se skoraj popolnoma poleže in v teh toplih dnevih strehica nudi dovolj zaščite pred soncem, kar se mi zaradi zavedanja o škodljivosti sončnih žarkov zdi zelo pomembno. Voziček sva stestirala tudi zvečer na druženju v restavraciji, kjer je Luka lahko lepo spal, ne da bi ga pri tem kdo motil ali da bi bil z vozičkom komu v napoto.


Neverjetno zložljiv in lahek voziček me je navdušil z dejstvom, da sem ga lahko nosila naokrog kar v torbi. Prijateljica me je na igralih vprašala, kako to, da sva peš, in sploh ni opazila, da nisva, da imava s sabo voziček - le, da ta čaka na svoj čas v torbi. Zelo priročna rešitev tako za vsakdan kot tudi za počitnice z letalom, avtodomom ali avtom. Vsi vemo, da je prostora vedno premalo, tako na poti kot tudi v stanovanju.

Ko ga potrebuješ, je razstavljen tako rekoč v trenutku, in to tako enostavno, da si je še babica takoj zapomnila, kako. Naj omenim, da se z vozičkom-marelo, ki jo imava že dobro leto, še vedno muči vsakič znova.

Za Baby Center je svojo izkušnjo delila Nepopolna mama, članica skupine Mami blogerke

nepopolnamama.comwww.mamiblogerke.si